واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبیر کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی:
اعتبارات طرحهای روستایی به صندوق کارآفرینی امید واریز نشده است
دبیر کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی گفت: تاکنون اعتبارات طرحهای روستایی به صندوق کارآفرینی امید واریز نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، محمود نعمتی ظهر امروز در نشست اعضای کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان مرکزی اظهار کرد: در سال گذشته اعتباری بالغ بر 150 میلیارد تومان به معاونت امور روستایی استانداری مرکزی تخصیص داده شد که تاکنون این میزان اعتبار به صندوق کارآفرینی امید واریز نشده است. وی بیان داشت: اجرای طرحهای اشتغالزا در روستاها و مناطق محروم منوط به واریز شدن این اعتبار است. مدیرکل امور روستایی استانداری مرکزی نیز در ادامه گفت: امروزه از روستاها به عنوان کانون اجتماعی، فرهنگی و تولیدی یاد میشود، اما در دوران بازسازی پس از دوران هشت سال دفاع مقدس رویکرد رفاهی در روستاها مغفول مانده است. سیامک سلیمانی افزود: ماندگاری در روستاها و کاهش آمار مهاجرت به ایجاد بسترهای توسعه و اشتغال در این مناطق بستگی دارد و باید از مؤلفههای توانمندسازی جمعیت، جلب مشارکت و همیاری، توسعه درونزا با استفاده از اعتمادسازی، نیازسنجی، احساس تعلق مردم به محیط زندگی و... استفاده شود. به گفته وی هماکنون طرح توانمندسازی روستاها و ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق توسط معاونت امور روستایی وزارت کشور تدوین و به استانهای کشور ابلاغ شده است. مدیر کل امور روستایی استانداری مرکزی اظهار داشت: در این طرح دستگاههای اجرایی از قبیل بنیاد شهید و امور ایثارگران، کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی از اولویت اجرای طرح برخوردار هستند. سلیمانی تاکید کرد: بر اساس این طرح در هر دهستان باید سه طرح به تفکیک، دو طرح مشارکتی و یک طرح انفرادی اجرا شود. وی با بیان اینکه نرخ سود تسهیلات ارائه شده به متقاضیان سه تا 10 درصد است، گفت: برای اجرای طرحهای مورد نظر به اعتباری بالغ بر 4 میلیارد تومان نیاز است که برای اجرای این طرحها باید از ظرفیت مردم استفاده کنیم. مدیر کل امور روستایی استانداری مرکزی ادامه داد: تا کنون یک هزار و 183 طرح دریافتی مورد بررسی قرار گرفته که از این تعداد 177 طرح به تصویب رسیده است. سلیمانی طرح گردشگری روستای عنبرته در قرهکهریز با اشتغالزایی 800 نفر را از شاخصترین طرحهای اشتغال روستایی عنوان کرد. به گفته وی در حال حاضر 90 طرح همراه با مدارک و مجوزهای اخذ شده به دفتر معاونت امور روستایی وزارت کشور ابلاغ شده است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در ادامه گفت: تا پایان سال 93 و بر اساس آمار موجود تاکنون در استان 5 هزار و 555 جواز تاسیس صادر شده است که این تعداد مجوز با اعتباری بالغ بر 305 هزار میلیارد ریال و 185 هزار اشتغال در استان مرکزی صادر شده است.
علیرضا زاووشی افزود: همچنین 3 هزار و 22 پرونده بهرهبرداری با سرمایهگذاری 144 هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی 116 هزار نفر در استان صادر شده که در این زمینه استان رتبه سوم را به خود اختصاص داده است. به گفته وی 310 طرح در استان از پیشرفت فیزیکی 2 تا 20 درصد، 188 طرح از پیشرفت فیزیکی 20 تا 40 درصد، 135 طرح از پیشرفت فیزیکی 40 تا 60 درصد و 167 طرح از 60 درصد به بالا در پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطر نشان کرد: استان مرکزی 2 درصد از جمعیت کشور را به خود اختصاص داده که طرحهای صنعتی استان 6.7 درصد از طرحهای کشور را شامل میشود. زاووشی مجتمع صنایع قائممقام آلوم نور، سایپا خمین، نورد و لوله صفا، فراسازان آلومینیوم، آذرآب، بهنوش ایران، کابل سینا، کاشی و سرامیک سینا، آندسازی، الیاف پلیاستر ساینا، ماشینسازی و... را از مهمترین طرحهای صنعتی استان برشمرد. وی تاکید کرد: 87 درصد از صنایع استان با 2 هزار و 618 واحد در گروه صنایع کوچک، هفت درصد از صنایع با 225 واحد در گروه صنایع متوسط و 6 درصد از صنایع با 179 واحد در گروه صنایع بزرگ قرار دارند. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تاکید کرد: امروزه 15.8 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی استان به طور کامل تعطیل هستند. انتهای پیام/87004/ز40
94/02/06 - 15:44
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]