تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804244619




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تفاوت تامین امنیت و امنیتی کردن جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه ششم اردیبهشت 1394 تفاوت تامین امنیت و امنیتی کردن جامعه تهران-ایرنا-اینکه کار پلیس تامین امنیت است نه امنیتی کردن جامعه و اینکه وظیفه پلیس اجرای اسلام نیست بخش هایی از سخنان رییس جمهوری در نشست با فرماندهان نیروی انتظامی بود که در روزنامه های امروز بازتاب گسترده ای یافت.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه ششم اردیبهشت 1394 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** بازتاب سخنان روحانی در جمع فرماندهان پلیس
روزنامه ی «ابتکار» با عنوان نخست قرار دادن «پیام به پلیس» به سراغ این همایش و سخنان رییس جمهوری رفت و نوشت: همایش سراسری فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران دو مهمان بلندپایه داشت. روسای قوای مقننه و مجریه در این همایش در جمع پرسنل نیروی انتظامی حاضر شده و از خدمات و فعالیت های آن ها قدردانی کردند.
به نوشته ی ابتکار، روحانی با اشاره به اینکه خوشبختانه در نظام اسلامی ما شرع و قانون بر یکدیگر منطبق هستند، ادامه داد: پلیس موظف به اجرای اسلام نیست بلکه وظیفه پلیس اجرای قانون است و اگر غیر از این باشد، در مخمصه فکری قرار گرفته و مردم را نیز گرفتار خواهیم ساخت. پلیس جایی می تواند وارد شود که اولاً مصوبه قانونی وجود داشته باشد، ثانیاً قانون روشن و شفاف ابلاغ شده باشد. افتخار پلیس این است که خادم مردم در امنیت است، فضا را امن نگه می دارد تا مردم راحت تر زندگی کنند و بسیار مهم است که با مردم چگونه برخورد کنیم.
عنوان نخست روزنامه ی «اطلاعات» هم «منکرهای امروز جامعه فقر، اعتیاد، ریا و فساد است» به نقل از «حسن روحانی» رییس جمهوری بود. در این گزارش آمده است: دکتر روحانی با تأکید بر اولویت بندی و برخورد با قانون شکنان و متخلفان افزود مردم گاهی از این که چرا اولویت ها در برخورد با جرم ها رعایت نمی شوند، عصبانی می شوند. باید با هماهنگی در کنار هم کار کنیم و اولویت ها را در جامعه مدنظر قرار دهیم. منکر اصلی و ریشه فساد در جامعه فقر، بیکاری، فساد و ریا است و مواد مخدر و عدم استحکام خانواده، اولویت های آسیب اجتماعی ما است.
«پلیس گرفتار تهدیدات خیالی نشود» هم عنوان برداشت شده ی روزنامه ی «قانون» از سخنان رییس جمهوری بود که به نقل از وی نوشت: پلیس باید در اجرای قانون و مبارزه با انواع جرایم و تخلفات همواره اولویت ها را مدنظر قرار داده و مراقب باشد گرفتار تهدیدات خیالی نشده و بدانیم که همه مردم در برابر قانون مساوی بوده و از حقوق شهروندی یکسانی برخوردار هستند.
روزنامه ی «مردم سالاری» هم «رییس جمهور: امنیت جامعه با امنیتی کردن جامعه فرق دارد» را عنوان قرار داد و نوشت: رئیس جمهور با تاکید بر این که باید به ریشه های امنیت توجه کنیم، تاکید کرد ایجاد امنیت در سایه همدلی، هماهنگی و همکاری بین دولت، نیروهای مسلح و نیروهای اطلاعاتی امکان پذیر است.
روزنامه ی «کاروکارگر» هم از قول رییس جمهوری نوشت:«همه در برابر قانون مساوی هستند»
روزنامه ی «رسالت» هم به نقل از رییس جمهوری نوشت: « پلیس در خط مقدم مبارزه با قانون شکنان قرار دارد»
«اصغر نعمتی» هم در سرمقاله ی روزنامه ی «تجارت» از «رییس جمهوری و اولویتهای اصلی مردم» گفت و نوشت: «منکر اصلی جامعه، فقر و بیکاری و فساد است و اینها را باید از بین ببریم.» این جمله را می توان مهمترین بخش از سخنان رییس جمهور در همایش سراسری فرماندهان و مدیران نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بدانیم که دیروز بیان شد. به عبارت دیگر شاه کلید سخنان دکتر روحانی در همین جمله بود که در واقع، مشکل اصلی جامعه در سالهای اخیر و مهمترین عامل نگرانی مردم در شرایط کنونی محسوب می شود. اکنون به نظر می رسد رییس دولت تدبیر و امید به خوبی اولویتها را مورد شناسایی قرار داده و نگرانی مردم را درک کرده است و همین امر این امید را ایجاد می کند که شاهد رفع این مشکلات و توجه به اولویتهای واقعی در همه جنبه ها از جمله امر به معروف و نهی از منکر باشیم.

*** پایان دوران آل اسحاق
«مسعود خوانساری» با 51 رای از مجموع 55 رای سکاندار مجموعه ی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران شد تا پس از دو دوره ریاست «یحیی آل اسحاق» وزیر سابق بازرگانی در دولت دوم سازندگی، فصل تازه یی در مهم ترین نهاد بخش خصوصی کشور آغاز شود.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» در گزارشی با عنوان «جابه جایی قدرت در اتاق تهران» به بازتاب این خبر پرداخت و نوشت: بر اساس رای گیری صورت گرفته، مسعود خوانساری به عنوان رئیس با کسب 51 رای از 54 رأی به گلدان ریخته شده، توانست با رای حداکثری حاضران، سکان رهبری پارلمان را به دست گیرد. همچنین مهدی جهانگیری با کسب 47 رای و علاء میرمحمد صادقی با کسب 45 رای به عنوان نواب رئیس انتخاب شدند. سیده فاطمه مقیمی نیز با کسب 47 رای اخذ شده به عنوان منشی هیات رئیسه انتخاب شد و حامد واحدی با کسب 49 رای توانست بر کرسی خزانه داری اتاق تکیه زند.
به نوشته ی دنیای اقتصاد، در این دوره از انتخابات هیات رئیسه اتاق بازرگانی با معرفی تنها یک نفر برای کرسی ریاست اتاق تهران، دو نفر برای نایب رئیسی اول و دومی، یک نفر برای خزانه داری و یک نفر هم برای منشی تقریبا از معدود دفعاتی بود که در انتخاب هیات رئیسه، کاندیداها هیچ رقیبی نداشتند. در نهایت نیز همه افراد معرفی شده توانستند رای لازم را کسب کنند. به گفته فعالان اقتصادی رای گیری صورت گرفته کاملا بی حاشیه بود.
روزنامه ی «جهان صنعت» هم ضمن بازتاب خبر «صندلی ریاست به خوانساری رسید» به نقش مهم اتاق بازرگانی در اقتصاد کشور اشاره کرد و نوشت: در اینکه اتاق های بازرگانی از ویژگی های خاصی برخوردارند که می توانند در حوزه های مختلف اقتصادی اثرگذار باشند شکی نیست به همین دلیل اعضای این اتاق ها به خصوص اعضایی که در راس آن فعالیت می کنند باید جلو هرگونه تنش داخلی را بگیرند. تجربه نشان داده که معمولا دولت های ایران مانع دخالت بخش خصوصی در تصمیم گیری های اقتصادی می شوند از این رو هرگونه اختلاف یا حاشیه داخلی بستر را برای دور کردن بخش خصوصی از اقتصاد بیش از پیش فراهم می کند.
روزنامه ی «تفاهم» هم از «توصیه های آل اسحاق به رییس جدید اتاق بازرگانی» سخن به میان آورد و به نقل از وی نوشت: مسئولیت اتاق دوره هشتم به مراتب سنگین تر و حساس تر است و با توجه به اتفاقاتی که در عرصه های داخلی و بین المللی رخ داده، بسترهای مناسب برای حضور جدی بخش خصوصی در عرصه اقتصاد کشور و به دست گرفتن حوزه های مختلف اقتصادی فراهم شده است. اتاق تهران در طول سال های گذشته توانسته است، در حوزه های مختلف اقتصادی اثرگذار باشد؛ بنابراین از فرصت پیش آمده باید به سود بخش خصوصی و اقتصاد کشور استفاده کرد.
روزنامه ی «تعادل» هم به سخنان خوانساری پس از کسب ریاست اتاق تهران اشاره کرد و به نقل از وی نوشت: اتاق در دوره آینده تلاش می کند که صدای بخش خصوصی را رساتر به ارکان نظام برساند. دوره هشتم هیات نمایندگان اتاق تهران، در شرایطی آغاز به کار می کند که نسیم خردگرایی و اعتدال بر اقتصاد وزیدن گرفته و نابسامانی هایی که در چند سال گذشته بر اقتصاد حاکم بود تاحدودی بهبود یافته است. اکنون ابرهای بحران ساز و سیاه در حال دور شدن از اقتصاد ایران است و مردم به آینده امید پیدا کرده اند.

***700 میلیارد دلار هزینه ی ایجاد اشتغال برای چینی ها!
«اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری در مراسم افتتاحیه ی سومین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در نمایشگاه بین المللی تهران، از صرف 700 میلیارد دلار پول مملکت در دوره گذشته برای خرج واردات کالا به کشور خبر داد؛ موضوعی که بن مایه خبری بخش اقتصادی روزنامه های امروز بود.
روزنامه ی «آرمان» با عنوان نخست «700میلیارد دلارایران صرف اشتغال جوانان چینی» به سراغ این خبر رفت و نوشت: با نگاهی به پیشینه روابط ایران و چین با غرب درمی یابیم هر دو کشور با درجاتی متفاوت از یکدیگر، مورد تحریم های اقتصادی بوده اند. در سال های اخیر و با رشد سریع اقتصادی چین، ایران به سمت این کشور تغییر جهت داد تا بتواند تحریم های غرب را خنثی کند. به همین دلیل در یک دهه اخیر تعاملات اقتصادی دو کشور به سرعت رشد کرده است به طوری که حجم تجارت دوجانبه که در سال 1994، 448 میلیون دلار بوده، در سال2001 به 3/2 میلیارد دلار و در سال 2010 به 30 میلیارد دلار رسید.
به نوشته ی آرمان، این رشد روزافزون منطق اقتصادی ندارد، چراکه منطق بازار و مکمل بودن اقتصادی دو کشور تعیین کننده نبوده است بلکه منطق سیاسی و این رشد غیرمعمول را سبب شده است و همانطور که اسحاق جهانگیری بیان داشته یکی از عوامل مشکلات بیکاری جوانان ورود بی رویه تولیدات چینی بوده است.
روزنامه ی «ابرار اقتصادی» هم از «احمدی نژاد 700 میلیارد دلار صرف اشتغال چینی ها کرد!» خبر داد و به نقل از معاون اول رییس جمهوری نوشت: هیچ کسی نمی پرسد که این رقم دلار خارج شده چه میزان اشتغال در کشور ایجاد کرد، در هر دو دوره میزان اشتغال 20 میلیون نفر بود و این رقم تنها موجب اشتغال جوانان چینی شد.
روزنامه ی «شرق» هم در این باره می نویسد: می گویند هر اشتباهی تاوانی دارد. آن قدر از چین کالا وارد کشور کردیم که اشتغال جوانان در چین سروسامان پیدا کرد و همچنان سر جوانان بیکار ایرانی بی کلاه ماند. هرچند بارها مسئولان بر این امر تأکید کرده اند، اما آماری که اخیرا از سوی معاون اول رئیس جمهور در این زمینه ارائه شده است، جای تأمل دارد.

***لرزه بر بام جهان
زلزلهیی به بزرگی 7.9 ریشتر، کوتماندو پایتخت نپال را به لرزه درآورد و صدها کشته برجای گذاشت؛ موضوعی که در روزنامه های امروز بازتاب گسترده یی داشت.
روزنامه ی «شهروند» نوشت: به دنبال مهیب ترین زمین لرزه نپال که ظهر دیروز رخ داد، ساکنان شهرکاتماندو ساختمان ها را تخلیه کردند. درپی این زمین لرزه، شهرهای شمالی کشور هند ازجمله لاهور و دهلی نو هم لرزید و باعث سقوط بهمن در قله اورست شد.
به نوشته ی شهروند، مسئولان سازمان آمار و ثبت وقایع زمین شناسی در نپال اعلام کردند که زلزله در ساعت ٦:١١ به وقت محلی بوده و مرکز آن در 81 کیلومتری شمال غرب «کاتماندو» پایتخت این کشور و در عمق 15 کیلومتری زمین بوده است.
روزنامه ی «جام جم» هم با «1200 کشته در زلزله نپال» به سراغ این خبر رفت و نوشت: این زمین لرزه سبب فررویختن «برج داراهارا» در کاتماندو شد. این برج از آثار باستانی قرن نوزدهم نپال است. این زمین لرزه با هفت پس لرزه مختلف همراه بود.
جام جم در بخشی دیگر از گزارش خود از وضعیت خوب فوتبالیست های دختر زیر 14 سال کشورمان که برای برگزاری مسابقات زیر 14 سال دختران در مرکز و جنوب آسیا به این کشور سفر کرده بودند گفت و نوشت: پس از وقوع زمین لرزه شدید خانواده تعدادی از بازیکن تیم فوتبال زیر 14 سال ایران که نگران وضع فرزندانشان بودند به فدراسیون فوتبال رفتند تا پیگیر آخرین اخبار باشند. پزشک تیم فوتبال زیر 14 سال دختران در این باره گفت خوشبختانه تمامی بازیکنان و کادر فنی در شرایط مطلوب بوده و هیچ خطری این تیم را تهدید نمی کند.
«کشته های کاتماندو» هم عنوان گزارش روزنامه ی «سیاست روز» بود که با عکسی از این فاجعه در صفحه ی نخست نشست. سیاست روز در این گزارش از آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به زلزله زدگان نپال خبر داد و نوشت: در پی وقوع زمین لرزه ای بزرگ به بزرگی 7.9 ریشتر در 80 کیلومتری شهر پوخارا در شرق نپال، دبیرکل جمعیت هلال احمر با ارسال پیامی به همتای نپالی خود مراتب تسلیت و همدردی جمعیت هلال احمر ایران را با بازماندگان این حادثه اعلام کرد و گفت جمعیت هلال احمر ایران همچنین آمادگی خویش را جهت کمک به جمعیت صلیب سرخ نپال در انجام عملیات های پاسخگویی به حادثه در مساعدت به مردم آسیب دیده اعلام می دارد. خواهشمند است ما را در جریان نیازهای خود قرار دهید.

*** کی روش ماندنی شد
«کارلوس کی روش» سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان بعد از نشست دیروز در فدراسیون فوتبال برای ماندن در تیم کشورمان به توافق رسید تا به کار خود ادامه دهد؛ موضوعی که در بخش وزرشی روزنامه های امروز نقش برجسته یی داشت.
روزنامه ی «ایران ورزشی» با عنوان نخست قرار دادن «3- هیچ به نفع کی روش!» خبر از امضای تفاهمنامه سه جانبه برای شکست منتقدان به ماندن کی روش خبر داد و نوشت: تمام شد. همه خیمه شب بازی ها و بایدها و نبایدهای مستر کی روش تمام شد تا او از این به بعد با فراغ بال همه تمرکز خود را روی موفقیت تیم ملی بگذارد.
ایران ورزشی در ادامه نوشت: تفاهمنامه سه جانبه ای بین رییس فدراسیون فوتبال، نماینده وزارت ورزش و جوانان و سرمربی تیم ملی در باره برنامه های تیم ملی فوتبال تنظیم شد و طی آن مقرر گردید که حمایت کامل از سوی فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان و همه نهادهای مرتبط با تیم ملی فوتبال ایران صورت گیرد.
سرمقاله ی روزنامه ی ایران ورزشی هم به «کی روش در چارچوب» نوشته ی «سعید زاهدیان» اختصاص داشت که نویسنده در این یادداشت نوشت: پس از یک ماه کشمکش و بحث و جدل، سرانجام به نقطه ای بازگشتیم که در ابتدا قرار داشتیم؛ قرار بر این شد که کارلوس کی روش طبق قرارداد به فعالیت خود در تیم ملی ادامه دهد و از آن طرف هم فدراسیون موظف شده تا امکانات لازم را برای تیم ملی فراهم کند.
به اعتقاد نویسنده، این ظاهر ماجرا است؛ برداشت ها از جلسه آخر و توافق با کی روش این بوده که همه چیز برای ادامه همکاری سرمربی پرتغالی تیم ملی با فدراسیون فراهم شده اما واقعیت این است که از این به بعد کارلوس کی روش در فضایی متفاوت از قبل باید کار کند. او که در 4 سال همکاری اش با تیم ملی همواره مورد حمایت بود و هر چه خواست را مهیا دید، حالا با منتقدانی مواجه است که صرفا نویسندگان مطبوعات و رسانه ها نیستند بلکه مدیران رده بالای فدراسیون و حتی وزارتخانه بر سر عملکرد او بحث داشته و دارند اما به اقتضای شرایط و فضای موجود، فتیله های انتقاد را پایین کشیده و از موضع خود عقب نشینی کرده اند اما بعید به نظر می رسد که این آرامش در ادامه کار همراه او باشد.
«حمیدرضا عرب» هم در یادداشتی با عنوان «توقعات وزارت ورزش از کی روش» که در همین روزنامه منتشر شد، به نقش پررنگ وزارت ورزش در توافقنامه ی جدید اشاره کرد و نوشت: در این توافق نقش وزارت ورزش و جوانان را بسیار پررنگ می بینیم. آنجا که نماینده این وزارتخانه در مصاحبه ای تذکرآمیز اعلام کرد هرکس که در فدراسیون فوتبال نمی تواند با کی روش کارکند، برود. حرف های حسنی خو عینا حساسیت های مقامات عالی ورزش در مقابل تیم ملی فوتبال را بیان می کند و نشان می دهد که برای حفظ کی روش اهتمام بسیاری وجود داشته است. بی شک این وزارتخانه نقشی تعیین کننده در پرداخت دستمزد سرمربی تیم ملی نیز ایفا خواهد کرد و به نظر می رسد که فدراسیون فوتبال نیز پیش از آنکه کار را تمام کرده و به شایعات پایان دهد بر سر پرداخت بخشی از حقوق سرمربی تیم ملی به توافق رسیده و وزارتخانه نیز برای پرداخت بودجه ای در این راستا اعلام آمادگی کرده است. ورود وزارت ورزش به ماجرای کی روش از جهاتی سوال برانگیز است و این پرسش را پیش روی مان قرار می دهد که دلیل اصرار این وزارتخانه برای حفظ کی روش چیست؟
روزنامه ی «خبرورزشی» هم با تیتر جذاب «کروش واس ماس!» به استقبال توافق کارلوس کی روش با فدراسیون فوتبال رفت و به نقل از کی روش نوشت: جلسه خوبی داشتیم. در حال حاضر مهم ترین مسئله این است که مسائلی که به تیم ملی کمک می کند تا برای جام جهانی موفق باشد، فراهم شود تا تیم ملی به جام جهانی صعود کند و موفق باشد. صعود تیم ملی به جام جهانی اولین و مهمترین هدف من است و اطمینان دارم خواسته مسئولان، فدراسیون فوتبال و هواداران نیز همین است. ان شاءا... همه ما دست به دست هم بدهیم و متحد باشیم تا تیم مان موفق باشد.
*گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9294**2054



06/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن