واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ایران شادترین کشور بر مبنای خنده های هیستریکی تهران - ایرنا - روزنامه قانون در ویژه نامه طنز خود نوشت: در تازه ترین بررسی های انجام شده سوئیس شادترین کشور جهان شناخته شد.
در ادامه این مطلب که روز یکشنبه در روزنامه قانون منتشر شد، می خوانید:
سوال: چرا ما شادترین کشور جهان نیستیم؟
پاسخ: ما هم شادترین کشور جهان هستیم ولی باید توجه داشته باشیم چند گونه شادی در جهان وجود دارد.
سوال: چند گونه شادی در جهان وجود دارد؟
پاسخ: به شما ربطی ندارد.
سوال: لطفا با مردم شفاف صحبت کنید.
پاسخ: باشه.
سوال: خب؟
پاسخ: ببین یک وقت می بینی یک کشور بالاترین سطح رفاه را در بین کشورها دارد. مردمش هم از نظر امنیت، سلامت، کسب و کار، آزادی و ... هیچ مشکل خاصی ندارند و بطورکلی کشور غرق در سوسول بازی است. مثل سوئیس. خب این کشور شادی طبیعی دارد. متاسفانه.
سوال: با این حساب ما چه جور شادی ای داریم؟
پاسخ: ما شادی هیستریک داریم. مثلا شدیدترین قطعنامه ها صادر می شد آقای احمدی نژاد می گفت قطعنامه دانشان پاره شد ما می خندیدیم. تو جاده ها تصادف می کنیم، هواپیمایمان سقوط می کند، در عربستان اذیت و آزار می شویم، مرغ و گوشت نمی توانیم بخریم، نان گران می شود، جوک می سازیم می خندیم. به واقع این شادی ما از شدت بدبختی و رددادگی است.
سوال: آیا انواع دیگری از شادی هم موجود است؟
پاسخ: بله.
سوال: قرار نبود موجود باشد ها.
پاسخ: به هرحال ستون باید پر شود.
سوال: پس بفرمایید.
پاسخ: یک شادی دیگری هم هست که موسوم به شادی توهمی است. این یکی بیشتر در آمریکا رایج است.
سوال: چرا توهمی؟
پاسخ: چون آنها فکر می کنند شاد هستند. شما اگر در بیانات چند روز پیش آقای احمدی نژاد دقیق شوید می بینید که ایشان آمریکا را به ماشینی تشبیه کردند که با سرعت زیاد در حال سقوط به دره است. اینها توی ماشین جواد یساری و کیتی پِری گوش می دهند و شبیه به آدم های شاد هستند غافل از آن که سقوط شان نزدیک است.
سوال: آه چه تحلیل عمیقی کردید استاد.
پاسخ: می دانم.
سوال: آن قبیله های آفریقایی که هی دور هم شادی و پایکوبی می کنند چه نوع شادی ای دارند؟
پاسخ: آنها شادی نمی کنند. مراسم شان این طوری است.
سوال: استاد می توانید بقیه انواع شادی ها را هم بگویید؟ من کف کردم دیگه.
پاسخ: اوکی. دیگر شادی ها را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:
شادی ناپایدار: به شادی اهالی خاورمیانه اطلاق می شود که معمولا دوام زیادی ندارد. فرض کنید شما به عنوان یک خاورمیانه ای در مجلسی در حال رقص و پایکوبی هستید که ناگهان می بینید عبدالسلیم نیست. دو حالت پیش می آید:
حالت اول
- یا ابن خلتوط! عبدالسلیم کو؟
+ منفجر شد
- اوکی
حالت دوم
- یا ابن خلتوط! عبدالسلیم کو؟
+ انقلاب شد، اومدن بردنش.
- تازه انقلاب شده بود که.
+ اون واسه نیم ساعت پیش بود. الان یه انقلاب دیگه شد.
روانشاد: به شخصی که در خاورمیانه دست به شادی و خوشحالی می زند با ذکر فاتحه ای روانشاد گفته می شود.
شادی الکی: به شادمانی اهالی هندوستان می گویند که دلیل خاصی ندارد. کلا هر چیزی غیر از شکست عشقی به طرز عجیبی موجب شادی اهالی این منطقه می شود.
شادی توتالیتر: نوعی شادی متعلق به حکومت های مبتنی بر توتالیتاریسم است. مثلا مردم کره شمالی همین که می فهمند کیم جونگ اون سلامت است خوشحال می شوند.
شادی یواشکی: مخالفان کیم جونگ اون در کره شمالی وقتی می فهمند کیم بزرگ سلامت است خوشحال نمی شوند و این گونه با حکومت دیکتاتوری مبارزه می کنند و شاد می شوند.
شادی صدر: نوعی از شادی است که دکتر حمیدرضا صدر بعد از انجام تحلیل های تاریخی-فوتبالی اش از خود بروز می دهد.
شادی نامحسوس (میستریک): به شادی اهالی روس گفته می شود که کیفیت آن معلوم نیست. مثلا ولادیمیر پوتین دست تان را گرفته و می خندد شما نمی توانید بفهمید شاد است، غمگین است، با زانو می خواهد بزند یا دارد امتیاز می دهد.
شادی نامعلوم: در چین تشخیص گریه از خنده از روی ظاهر کمی دشوار است. یکی رفته بود پکن دید همه دارند می خندند شروع کرد به خنده و حرکات موزون، آخر از لوزالمعده آویزانش کردند. مثل این که سالگرد مرگ مائو بوده.
شادی گابنی: مردم این ناحیه به دلیل شرایط سخت جغرافیایی که هموطنان ما هم حتما با آن آشنایی دارند معمولا به صورت :( یا :(( در می آیند و کمی شادی کردن برایشان سخت است. اگر مایل باشید بحث را همین جا تمام کنیم که به صواب نزدیک تر است.
منبع: روزنامه قانون
اول ** 1346
06/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]