محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830821947
مرعشی:بازگشت احمدینژاد به قدرت توهم است/برخی اصلاحطلبان در سالهای پس از 76 تند رفتند/بیش از اندازه به رقیب فشار آوردیم
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
مرعشی:بازگشت احمدینژاد به قدرت توهم است/برخی اصلاحطلبان در سالهای پس از 76 تند رفتند/بیش از اندازه به رقیب فشار آوردیم
حزب کارگزاران پس از انتخابات ریاستجمهوری سال 92 بسیار پویاتر از گذشته فعالیتهای خود را دنبال میکند. این حزب با بهرهگیری از فعالان سیاسی شناختهشده و در کنار آن میدان دادن به جوانان خود درصدد برداشتن گام در مسیر پیروزی است که نزدیکترین میدان برای نیل به این هدف هم انتخابات مجلس دهم است. حسین مرعشی از دستاوردهای سیاسی در سال 93 و همچنین ناکامیها در آن سال میگوید و در کنار آن از برنامههای حزب کارگزاران برای سال 94 صحبت میکند. مرعشی از برخی تندرفتنهای اصلاحطلبان در سالهای پس از 76 گلایه دارد و نوع رفتار با ناطقنوری را مثال میزند که متناسب با او نبوده است. بازگشت احمدینژاد را توهم میداند. متن کامل گفتوگوی حسین مرعشی با «آرمان» در ادامه آمده است که میخوانید:
روز نو : حزب کارگزاران پس از انتخابات ریاستجمهوری سال 92 بسیار پویاتر از گذشته فعالیتهای خود را دنبال میکند. این حزب با بهرهگیری از فعالان سیاسی شناختهشده و در کنار آن میدان دادن به جوانان خود درصدد برداشتن گام در مسیر پیروزی است که نزدیکترین میدان برای نیل به این هدف هم انتخابات مجلس دهم است. حسین مرعشی از دستاوردهای سیاسی در سال 93 و همچنین ناکامیها در آن سال میگوید و در کنار آن از برنامههای حزب کارگزاران برای سال 94 صحبت میکند. مرعشی از برخی تندرفتنهای اصلاحطلبان در سالهای پس از 76 گلایه دارد و نوع رفتار با ناطقنوری را مثال میزند که متناسب با او نبوده است. بازگشت احمدینژاد را توهم میداند. متن کامل گفتوگوی حسین مرعشی با «آرمان» در ادامه آمده است که میخوانید:
در پیش از انتخابات ریاستجمهوری سال 92 اصلاحطلبان به این نتیجه رسیدند که از آقای دکتر روحانی حمایت کنند که عضو رسمی اردوگاه اصلاحطلبی نبود. با توجه به گذشت بیش از 20 ماه از آن انتخابات، تصور میشود برخی انتظارات اصلاحطلبان از دولت محقق نشده است. چرا این امیدها ناامید شد؟
من موافق ناامیدشدن امیدها نیستم. هر کاری سختیهایی دارد و در کشور ما با انتخاباتهای ریاستجمهوری و مجلس همه چیز عوض و اصلاح نمیشود اما بهبودیها آغاز میشود. در سال 93 بنیان اجماع و ائتلاف بزرگ اصلاحطلبان در انتخابات مجلس آینده پیریزی شد . به نظر من سال 93 سال خوبی بود و تفاهم تقریبا کامل بین شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای مشورتی و سایر نهادها ایجاد شد. اصلاحطلبان از پایان سال 93 آماده شدند تا در سال 94 امور عملیاتی مربوط به انتخابات را آغاز کنند. در سال 93 به پیشرفتهای خوبی رسیدیم و پایههای خوبی گذاشته شده من یک ذره هم ناامید نیستم بلکه امیدوارم جناح اصلاحطلب و میانهرو مجلس دهم را بگیرد چون کمکی برای دولت خواهد شد. البته اگر اصولگرایان هم شانسی برای پیروزی داشته باشند این موضوع مربوط به میانهروهای آنها خواهد شد و تندروهای اصولگرا شانسی برای ادامه حضور در مجلس نخواهند داشت. پیشبینی بنده این است که مجلس متعادل خوبی را در دور بعد خواهیم داشت به نحوی که اکثریت اصلاحطلبان میانه با اکثریت اصولگرایان میانهرو شکل خواهد گرفت.
شرایط مشابهی را اصلاحطلبان در سال 76 داشتند. یعنی پس از مدتها دوری از قدرت به ریاستجمهوری رسیدند و پس از آن مجلس ششم از اکثریت اصلاحطلبان تشکیل شد. اکنون هم باید منتظر تکرار تاریخ بود؟
آن تجربه خوشسرانجامی نبود. ما در آن زمان مسیری را طی کردیم که نهایتا کار را به آقای احمدینژاد واگذار کردیم و تب زیادی که اتفاق افتاد و سرعتی در اصلاحات که مدنظر برخی دوستان بود نتیجه بدی بههمراه داشت. نتیجه آن اینچنین شد که مجبور شدیم صحنه را برای مدتی ترک کنیم. بنابراین اکنون با درسگرفتن از همه تجربیاتمان حرکت میکنیم.
یعنی خلا عقلانیت در آن سالها وجود داشت؟
نه؛ خلا عقلانیت نبود. غلیان احساسات پاک بود و فکر میکردیم با سرعت همه چیز درست میشود. اصلاحطلبی پذیرش واقعیت تدریجی و گامبهگام بودن است. زمانی که انقلابی بودیم، مرحوم بازرگان میگفت که میخواهم گام به گام جلو بروم به او میخندیدیم و طول کشید تا خودمان متوجه شدیم باید گامبهگام حرکت کنیم. اصلاحطلبی اکنون در شرایط تکامل فکری خودش است یعنی تب و لرز خودش را کرده و اکنون در شرایط متعادلی است و فهمیده که جامعه را نمیشود یکشبه اصلاح کرد، کشور را به ناگاه نمیشود ارتقا داد و همه چیز هم در اصلاحطلبان خلاصه نمیشود. دیگران و نهادهای دیگری هم به صورت موثر حضور دارند. از نظر من رسیدن به این درجه از دانستنها پیشرفت بزرگ و به معنای عمق پیداکردن اصلاحات است. آنچه قبلا انتظار داشتیم و به آن فکر میکردیم، شاید اسمش اصلاحات بود اما بیشتر روشهای جهشی بود
منظورتان نیمه دوم دهه 70 است؟
انقلابها همیشه فراز و فرودهایی دارند و باید به تکامل برسند. تکاملش این است که غلیان احساسات باید جای خودش را به حکمت و عقل بدهد. ما الان خیلی حکیمانهتر از سال 76 حرکت میکنیم. این نقطه مثبت کار است.
اما قبول دارید که مخالفان آن روزها دوستداشتنیتر بودند که شاید دلیلش به شناسنامهداربودن آنها مربوط شود؟
بله؛ ما بیش ازاندازه به رقیب فشار آوردیم.
کدام رقیب منظورتان است؟
آقای ناطقنوری را میگویم. آقای ناطق هیچ خطایی نکرده بود، انتخابات رقابتی را پذیرفت، در آن شرکت کرد، نتیجه را واگذار کرد، واگذاری را هم پذیرفت و به رقیبش که پیروز شده بود، تبریک گفت. آیا ما متناسب با این منش با آقای ناطقنوری و هواداران ایشان رفتار کردیم؟ نه؛ طوری رفتار کردیم که جناح اصولگرای اصیل برای دوره طولانی نتوانست در صحنه کشور عرضاندام کند و نتیجه این شد که کار به دست نیروهای ناشناخته مانند احمدینژاد و... افتاد که برای کشور مشکلاتی درست کردند. الان اما برای رقیب احترام بیشتری قائل هستیم و از آنها میخواهیم که قوی در صحنه حاضر شود و جدی باشد تا چه رقیب و چه ما پیروز شویم، کشور برنده باشد. از نظر من نقطه تعادلی که آقای روحانی باید به دنبال آن باشد، همین موضوع است. معنی تعادل این نیست که رقابت نباشد و معنی تعادل این هم نیست که مدیریتها به مخالفان سپرده شود. چندی قبل آقای روحانی صحبتی داشتند مبنی بر اینکه کسی که 24 خرداد را قبول ندارد نباید در مناصب حساس باشد حرف درستی است که به نظر من آقای روحانی دیر آن را مطرح کرد و باید یکسال و نیم پیش این حرف را قاطعتر به مدیرانش میزد البته بهرغم تاخیر اما بیان این موضوع خوب است. معنای تعادل تن دادن به رقابت و پذیرفتن نتیجه داوری مردم است. متعادلترکردن رقابتها بسیار باید مورد توجه باشد به نحوی که هرکس برنده شد، کشور برنده باشد و صفر و صدی نباید کرد.
به نظر میرسد درباره ایدهآلهایی صحبت میکنید که برای رسیدن به آن مسیر درازی را باید پیمود. بیاحترامیهایی که چند سال اخیر مشاهده میشود در گذشته نبود.
بله؛ دقیقا همینطور است. اکنون نیروهای تندروی مخالف دولت یازدهم بسیار تندتر از نیروهای مخالف دولت اصلاحات هستند. مخالفان آن روز تا چند سال مراعات دولت اصلاحات را کردند اما مخالفان امروز اصلا مراعات ندارند. من واقعا نمیدانم چطور باید با آنها حرف زد و رفتار کرد. یکسری گروهها به عرصه بیایند و وقتی مقامات اجرایی کشور به شهری سفر میکند این تندروها در محل ورود به محل سخنرانی این مقامات اقدام به جمعآوری عکسها بکنند. تریبوندادن به مخالفان دولت در مناسبات رسمی معنی ندارد. وقتی از مردم برای حضور در سخنرانیها یا استقبال از رئیسجمهور دعوت میشود، مردم با چه انگیزهای باید بیایند؛ بالاخره مردم 24 خرداد 92 این دولت را انتخاب کردند. کارهای ناپسندی میکنند و پاسخ ما متناسب با رفتار آنها نیست و آنها را به رقابت دعوت میکنیم. فکر میکنم که نهادهای موثر باید هوشمندانهتر با این گروههای تندرو برخورد و جلوی این گروهها را بگیرند. این تندروها امید دارند، امید به اینکه با اقدامات خود عرصه را برای حضور اصلاحطلبان محدود کنند تا در نبود رقیب جدی بتوانند در مجلس حضور داشته باشند که این وضعیت برای جامعه مناسب نیست. اقدامات گروههای تندرو برای ایجاد مانع در ورود اصلاحطلبان و میانهروها به مجلس، ناعادلانه و غیرمفید است. اگر تندروها را تقویت کنیم آنها به شخصیتهای تاثیرگذار کشور هجمه خواهند برد که در جغرافیای سیاسی ایران بارها نمونههای آن را شاهد بودیم. تقویت تندروها به مصلحت هیچکس نیست.
رئیسجمهور اسفندماه در سخنرانیای گفت که «در بهمنماه تورم نداشتیم» با توجه به اینکه بسیاری بر این باور هستند که مشکلات اقتصادی کشور کماکان پابرجاست، تورم صفر در بهمنماه را چطور تعریف میکنید؟
والا من شاخصهای بهمن را ندیدم و صحبتهای رئیسجمهور را نشنیدم که بدانم منظورشان چیست. آیا ایشان در مقایسه با بهمن سال گذشته از نداشتن تورم صحبت کردند که اگر اینطور باشد اصلا درست نیست. اگر نسبت به دیماه چنین صحبتی را داشتند حتما ماه بهمن را نسبت به ماه قبل ارزیابی کردند.
برخی انتقاد میکنند ادبیات رئیسجمهور در برخی مواقع شباهت زیادی به ادبیات آقای احمدینژاد دارد که انتقاداتی به آن وارد بود. شما این شباهت را تائید میکنید؟
بله؛ برخی اظهارات مثل ساخت سانتریفیوژ یک جوان که در اسفندماه بیان کردند بوی حرفهای آقای احمدینژاد را میدهد.
تصور میکنید آقای روحانی از این کار هدفی دارد؟
گاهی اوقات آقای روحانی کمک میکند که یادمان نرود آقای احمدینژاد چه کرد.
یکی از نزدیکان آقای احمدینژاد چند ماه پیش شماره تماس شما را گرفت و گفت که برای برقراری ارتباط با اصلاحطلبان درصدد گفتوگو با شماست. تماسی گرفت؟
نه. با من تماسی نداشتند.
این گروه چرا درصدد بازسازی خودشان هستند؟
چه اشکالی دارد؟ بگذارید بازسازی کنند.
شعارشان هم این است که برمیگردیم.
آرزو که بر جوانان عیب نیست.
پس منظورتان این است که آنها فقط تبلیغ بازگشت را میکنند با علم امکانپذیرنبودن آن؟
این علاقه است دیگر. آنهایی که دچار توهم هستند همیشه در توهم زندگی میکنند. شما مخالف این هستید که آنها با توهم زندگی کنند؟ اینکه برخی دچار توهم هستند و میگویند ما برمیگردیم خوب بگویند اما بر اساس چه مبنای عقلی؟ مردم هم که با پوست و گوشت و استخوانشان سیاستهای دولت آقای احمدینژاد را تجربه کردند. همان افرادی که آقای احمدینژاد تصور میکرد با دادن یارانه میتواند آنها را حامی خود نگه دارد، در صف نخست منتقدان جدی او قرار دارند. هیچ تحلیل منطقی و عقلانیای وجود ندارد که کسی بخواهد منتظر برگشتن آقای احمدینژاد باشد. روشن و روشن است که او باز نخواهد گشت. برگشتن احمدینژاد به قدرت توهم است. مگر آقای مشایی نمیگفت که در سال آخر دولت آقای احمدینژاد کار به جایی میرسد که مردم به خیابان میریزند و میگویند آقای احمدینژاد باید بماند؟ این اتفاق رخ نداد.
اما عکسهایی در سایتهای نزدیک به آقای احمدینژاد منتشر میشود که نشان از استقبال مردم از ایشان دارد.
بتوانند 500 تا 1000 نفر آدم را جمع کنند که موضوع پیچیدهای نیست.
الان احمدینژاد از سوی هیچ نهادی حمایت نمیشود؟
نه؛ او دیگر هیچ حمایتی ندارد البته از قبلش هم حمایتی نداشت. احمدینژاد فقط سرمایه بزرگی دارد که « اعتماد به نفس» است. این سرمایه بزرگی است. یک روز آقای احمدینژاد از آقای لاریجانی پرسیده بود که چه کسی را وزیر آموزش و پرورش بگذاریم که اعتماد به نفس را به دانشآموزان یاد بدهد؟ آقای لاریجانی به او پاسخ داده بود آن فردی که شما را بزرگ کرد، برای این جایگاه مناسب است. چون اعتماد به نفس بالایی دارید. این اعتماد به نفس و سرمایه سیاسی و اجتماعی آقای احمدینژاد است. البته هر چیزی که خداوند بخواهد رخ میدهد اما از لحاظ تحلیل واقعیتها بازگشت احمدینژاد امکانپذیر نیست و نهادهای مربوطه درمورد او و تیمش بسیار قاطع هستند.
برای انتخابات مجلس ،کارگزاران درصدد معرفی چهرههای جدیدی است؟
ما بر اساس چارچوبی که در مجموعه اصلاحطلبان روی آن توافق شد، حرکت میکنیم. تصمیمات اصلی برای هر حوزه انتخابیه در درون حوزه بهوسیله مجمع اصلاحطلبان حوزه انتخابیه گرفته میشود و به نوعی تنفیذ اختیار به استانها صورت گرفته است. ما در شهرستانها و حوزههای انتخابیه، کاندیداهایمان را معرفی و تلاش میکنیم که کاندیدای ما تبدیل به کاندیدای همه شوند اما درنهایت تصمیمی که مجموع اصلاحطلبان در حوزههای انتخابیه بگیرند، آن فرد کاندیدای کارگزاران خواهد بود.
مثلا شما در حوزه انتخابیه اصفهان کاندیدای کارگزاران را معرفی و تبلیغات زیادی برای جلبنظر گروههای دیگر میکنید تا درنهایت همه روی کاندیدای شما ائتلاف کنند؟
بله؛ ما سعی میکنیم اصلاحطلبان را قانع کنیم که از کاندیدای ما حمایت کنند.
این نوعی انحصارطلبی است.
چرا این کار را انحصارطلبی میدانید؟ بالاخره ما تلاش خودمان را میکنیم و دیگران هم تلاش خودشان را بکنند. برآیند آن، رقابت درون جناحی خواهدبود که بعد وارد صحنه اجتماع میشویم. همه احزاب این تلاش را خواهند کرد.
در این مقطع منسجمترین حزب اصلاحطلب کارگزاران است و به نظر نمیرسد رقیبی در درون جریان اصلاحطلب داشته باشید.
بالاخره فقط که احزاب نیستند و شخصیتها هم موثر هستند. اصلاحطلبان کار خودشان را میکنند و فعال هستند. بستگی دارد هر حزبی با چه ظرفیتی کاندیدا معرفی میکند.
احزاب تازهتاسیس در اردوگاه اصلاحطلبی هم ادعاهای زیادی دارند و به نظر میرسد در روند تهیه لیست برای انتخابات مجلس با اصلاحطلبان اصیل همآوا نشوند. در مورد آنها چه فکری کردهاید؟
آنها هم حق دارند فعال شوند، بیایند و بروند. من امیدوارم آنها چارچوبهای وحدت اصلاحطلبان را مخدوش نکنند. اگر در آن چارچوب حرکت کنند، فعالیت آنها چه اشکالی دارد؟
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
واکنش عضو شورای مشورتی به ادعای دیدار اصلاحطلبان با احمدینژاد:چه سنخیتی بین ما و احمدینژاد است؟ /بهرهبردار
واکنش عضو شورای مشورتی به ادعای دیدار اصلاحطلبان با احمدینژاد چه سنخیتی بین ما و احمدینژاد است بهرهبرداری از پایگاه جریان اصلاحات برای کسب قدرت درحالیکه عبدالرضا داوری از اعضای اصلی تیم رسانهای طیف احمدینژاد مدعی دیدارهای اصلاحطلبان با احمدی نژاد شده است یک عضو شورای مشبازگشت حامیان جلیلی به سوی احمدینژاد
بازگشت حامیان جلیلی به سوی احمدینژاد روز نو جلسه صمیمانه پشت درهای بسته برگزار شد آنطورکه خبرگزاری مهر گزارش داده است محمود احمدینژاد عصر پنجشنبه با فعالان فرهنگی- سیاسی مشهد نشستی صمیمی برگزار کرده اما سایت میدان ٧٢ نزدیک به احمدینژاد دقیقا از عنوان فعالان گفتمواشنگتن تایمز: سرمایه گذاران خارجی مشتاق بازگشت به بازار ایران هستند
واشنگتن تایمز سرمایه گذاران خارجی مشتاق بازگشت به بازار ایران هستند روزنامه آمریکایی واشنگتن تایمز نوشت سرمایه گذاران خارجی بی صبرانه مشتاق بازگشت به بازار پرسود اقتصاد ایران هستند آفتاب این روزنامه افزود هرچند ورود سرمایه گذاران خارجی به ایران پر سر و صدا و با اشتیاق استدومین پیروزی چشمگیر دولت در بازگشت میراث 6000ساله/دومین محموله از آثارتمدن ایران چگونه برگشتند؟
دومین پیروزی چشمگیر دولت در بازگشت میراث 6000ساله دومین محموله از آثارتمدن ایران چگونه برگشتند جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - حوزه تمدنی ایران با قدمت بیش از 6 هزار سال دارای محصولات بی شماری در عرصه تاریخ ابداعات فرهنگی بشر است هادی معیری نژاد-این آثار هرکدام نشبرخی دنبال صدمه زدن به چهره شهر شیراز هستند
حقدل برخی دنبال صدمه زدن به چهره شهر شیراز هستند شناسهٔ خبر 2538541 دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۷ ۱۸ استانها > فارس شیراز – رئیس شورای شهر شیراز گفت برخی به دنبال صدمه زدن به چهره شهر شیراز هستند و امروز بحث معدوم سازی سگ ها را بهانه کرده اند به گزارش خبرنگار مهر غلام مهدیزن و شوهر خلافکار به زندان بازگشتند/ فرزند زوج تبهکار تحویل بهزیستی شد
زن و شوهر خلافکار به زندان بازگشتند فرزند زوج تبهکار تحویل بهزیستی شد سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان اشکذر از دستگیری اعضای یک خانواده سارق که در چند شهرستان استان از مغازهها سرقت میکردند خبر داد سرگرد پناهی سرپرست فرماندهی انتظامی اشکذر در گفتگو با خبرنگار حوادثمطهری:برخي از زیر مجموعه های اعضاي شوراي تامين شیراز در این حادثه نقش داشتند/افراد زيرمجموعه خودشان امنيت را
مطهری برخي از زیر مجموعه های اعضاي شوراي تامين شیراز در این حادثه نقش داشتند افراد زيرمجموعه خودشان امنيت را مخدوش ميكنند گزارش حادثه شيراز در راه است گزارشي كه فعلا با امضاي وزير كشور به رييسجمهوري و روساي قوا ارسال شده است اين خبر را ديروز حسين ذوالفقاري معاون امنيتي انتظمدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی: برخی شهرستانهای خراسان شمالی فاقد پژوهش سرا هستند
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی برخی شهرستانهای خراسان شمالی فاقد پژوهش سرا هستندمدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت برخی شهرستانهای این استان فاقد هر گونه پژوهش سرای دانشآموزی هستند سید محمد لنگری امروز در گفتو گو با خبرنگار فارس در بجنرئیس سازمان غذا و دارو انتقاد کرد برخی بیمارستانها فاقد حتی یک داروساز هستند/۲۵ سال طول میکشد تا هر بیمارستا
رئیس سازمان غذا و دارو انتقاد کردبرخی بیمارستانها فاقد حتی یک داروساز هستند ۲۵ سال طول میکشد تا هر بیمارستان یک داروساز داشته باشدرئیس سازمان غذا و دارو با انتقاد از تعداد محدود داروسازان بالینی گفت 550 بیمارستان داریم اما برای این تعداد داروساز تربیت نشده بیمارستانهایی داریمامنیت افغانستان را امنیت خود می دانیم/آمریکا و برخی کشورها موافق همکاری ایران و افغانستان نیستند
امنیت افغانستان را امنیت خود می دانیم آمریکا و برخی کشورها موافق همکاری ایران و افغانستان نیستند رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس جمهور افغانستان با اشاره به ارتباطات و اشتراکات فرهنگی و تاریخی فراوان میان دو کشور نقش عالمان و ادیبان افغانستان در رشد و ترویج معارف اسلامیبرخی مسئولان وزارتخانه مانند«حمالة الحطب» هستند
ارسال نامه کمیسیون آموزش و تحقیقات به رئیسجمهور برخی مسئولان وزارتخانه مانند حمالة الحطب هستند رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص اعتراضات اخیر معلمان و فرهنگیان کشور و لزوم پیگیری مطالبات صنفی آنها اظهار داشت برای حل این مشکل فردا یکشنبه ۳۰ فروردین به بجنورد رفته وزریبافان: احمدینژاد ولنجکنشین، دیگر همان فرد سابق نیست/ ممکن است اصلاحطلبان در بعضی از زمینهها احمدینژاد
زریبافان احمدینژاد ولنجکنشین دیگر همان فرد سابق نیست ممکن است اصلاحطلبان در بعضی از زمینهها احمدینژاد را به خود نزدیک ببینید احمدی نژاد غیرقابل اعتماد است زریبافان گفت من احمدینژاد را فردی زیرک باهوش دارای ظرفیت شجاع و اهل ریسک بالا میدانم اگر همان احمدینژاد باشدرئیس انجمن داروسازان بالینی: داروسازان بعد از طرح تحول سلامت به چرخه ارائه خدمات تجهیزات پزشکی بازگشتند
رئیس انجمن داروسازان بالینی داروسازان بعد از طرح تحول سلامت به چرخه ارائه خدمات تجهیزات پزشکی بازگشتندرئیس انجمن داروسازان بالینی گفت پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت دارو و تجهیزات پزشکی در بیمارستانها باید از سوی داروخانه و تحت نظارت داروساز انجام شود و دیگران حق ندارند به خریپایتختیها از چین بازگشتند
پایتختیها از چین بازگشتند فرهنگ > تلویزیون - سریال پایتخت 4 به کارگردانی سیروس مقدم و تهیهکنندگی الهام غفوری هفته گذشته در کشور چین کلید خورد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین عوامل سریال پایتخت با حضور در کشور چین و فیلمبرداری از اماکن تاریخی به شکلی مستندگونه بخشتندباد در تهران، البرز، قم، سمنان، اصفهان و یزد/ بارش در برخی مناطق
تندباد در تهران البرز قم سمنان اصفهان و یزد بارش در برخی مناطق کارشناس سازمان هواشناسی گفت در ۲۴ ساعت آینده مناطق کوهستانی استان تهران بارانی است و در پارهای از مناطق وزش شدید باد را شاهد هستیم به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی گفت دردولت عربستان بايد از ملت ايران عذرخواهي کند/ برخي بدنبال ايجاد جنگ بين عرب و عجم هستند (تيتر برگزيده)
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ ۹ ۳۵ق ظ رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار ع دولت عربستان بايد از ملت ايران عذرخواهي کند برخي بدنبال ايجاد جنگ بين عرب و عجم هستند تيتر برگزيده موج - رئيس مرکز فقهي ائمه اطهار ع گفت اين حق مردم است که از مسئولان بخواهند به صورت جدي اين موضوع را پيگري کنند و دولت عملی پوشان کشتی آزاد به ایران بازگشتند
ایلنا اعضای تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از کسب عنوان قهرمانی در رقابت های جام جهانی ۲۰۱۵ لس آنجلس آمریکا با استقبال پرشور علاقمندان به ورزش وارد تهران شدند به گزارش خبرنگار ایلنا اعضای تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از کسب چهارمین قهرمانی پیاپی در جام جهانی کشتی آزاد با استقبال کی-
گوناگون
پربازدیدترینها