تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826225235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- خیز هند برای سرمایه گذاری در بندر چابهار ایران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خیز هند برای سرمایه گذاری در بندر چابهار ایران دهلی نو- ایرنا- هند برای عقب نماندن از رقیب منطقه ای خود - چین - و با توجه به چشم انداز مثبت مذاکرات هسته ای درصدد است روند سرمایه گذاری در بندر چابهار در جنوب شرقی ایران را تسریع دهد.


به گزارش ایرنا ، چین سرمایه گذاری عظیمی در بندر گوادر پاکستان در 72 کیلومتری بندر چابهار انجام داده است و به وسیله خط لوله ، فیبر نوری و بزرگراه ؛ این بندر را به استان "سین کیانگ" چین متصل کرده است.
این اقدام چین باعث احساس خطر هند شده است به گونه ای که این کشور مطمئن شد که هیچ راهی از طریق پاکستان برای انتقال کالاهای هندی به آسیای میانه وجود ندارد و به همین خاطر توجه این کشور برای سرمایه گذاری در بندر چابهار افزایش یافته است.
برخی از کارشناسان، سرمایه گذاری سخاوتمندانه چین در بندر گوادر پاکستان را بعنوان خطری برای هندی ها ارزیابی کرده اند و معتقدند که اگر دهلی نو به سرعت برای سرمایه گذاری در این بندر اقدام نکند ،احتمال سرمایه گذری چین در چابهار برای خارج کردن رقیب خود از این بندر بعید به نظر نمی رسد.
این افراد سفر هفته گذشته رییس جمهوری چین به پاکستان و سرمایه گذاری این کشور در پاکستان را عاملی برای اعزام مقامات هندی برای بررسی وضعیت سرمایه گذاری در چابهار می دانند.
"آروینگ گوبتا" مدیر موسسه دفاعی هند اردیبهشت ماه سال گذشته در بازدید از بندر چابهار خواستار تسریع دولت هند در سرمایه گذاری در این بندر شده بود و اظهار کرد: اگر تدبیری نیندیشم دیگر کشورها برای سرمایه گذاری جای ما را در این بندر خواهند گرفت.
سفیر هند در تهران نیز با دریافت علائم مثبت از مذاکرات هسته ای خواستار سفر به بندر چابهار و بررسی وضعیت سرمایه گذاری این کشور در این بندر شده است.
پایگاه خبری "بیزینس استاندارد" هند در گزارشی نوشت: "نیتین گادکاری" وزیر کشتیرانی هند قرار است تا در چند روز آینده با سفر به تهران با امضای یک یادداشت تفاهم سرمایه گذاری این کشور در چابهار را قطعی کند.
در ادامه این گزارش آمده است: دولت هند تمایل دارد تا با آمریکا وارد مذاکره شود تا برای معاف شدن از تحریم ها و سرمایه گذاری در چابهار ضمانت دریافت کند.
دولت هند مهرماه سال گذشته در لایحه ای مجوز سرمایه گذاری 85 میلیون دلاری برای خرید تجهیزات لازم و احداث و راه اندازی پایانه کانتینری و لنگرگاه چندمنظوره و سرمایه گذاری سالانه مبلغ 22.95 میلیون دلار برای عملیاتی کردن این بندر را صادر کرد.
دولت هند در اکتبر 2014، تشکیل سرمایه گذاری مشترک میان بندر کاندلا و جواهر لعل نهرو برای توسعه بندر چابهار را تصویب کرد.
به گفته کارشناسان، هند به دلیل مسائلی که با پاکستان دارد نمی تواند از طریق این کشور کالاهای خود را به افغانستان و آسیای میانه صادر کند به همین دلیل چند سالی است تلاش می کند با سرمایه گذاری در بندر چابهار زمینه حضور خود را در این بازارها فراهم کند.
بندر چابهار، نخستین بندر اقیانوسی است که از اهمیت استراتژیک برای هند برخوردار است و این کشور می تواند با استفاده از این بندر و با استفاده از کریدور شمال و جنوب کالاهای خود را به افغانستان، آسیای میانه، عراق،روسیه و حتی اروپا منتقل کند.
به گفته مقامات هندی با استفاده از کریدور شمال و جنوب هزینه جابجایی کالاهای هندی در مقایسه با دیگر مسیرها حدود 30 درصد کاهش می یابد.
*آساق*2*267*1600**1392



05/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن