تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830817690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حالم بد است .../امروز همه تیترها از آن قندی است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حالم بد است .../امروز همه تیترها از آن قندی است
سرآمد تیتر روزنامه‌نگاری ایران - استاد حسین قندی - آسمانی شد تا این راه فروزان بماند؛ او که خود با خبر بود، بی‌خبر رفت ... .
آفتاب : حسین قندی امروز - شنبه - پنجم اردیبهشت ماه - پس از چند سال تحمل بیماری،‌ برای آخرین بار در حیاط دفتر مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها که از آن به عنوان خانه‌ او یاد شد، با دوست‌داران، شاگردان و اعضای خانواده‌اش خداحافظی کرد.


اما حیف و صدافسوس مردی که روزگارانی است از او به عنوان «سلطان تیتر» یاد می‌شود، امروز و در این آخرین حضور، دیگر راست قامت شاگردان را نظاره‌گر نبود؛ این بار شاگردان و همکاران حسین قندی، پیکر استاد را بر روی دوش خود تا خانه ابدی حمل کردند تا جامعه رسانه‌ای کشور یک بار دیگر عزادار از دست دادن عزیزی بزرگ باشد.


به پاس چهل سال فعالیت حسین قندی که لحظه به لحظه‌اش را برای پیشرفت علم ارتباطات در کشور گذرانده بود، همه آمده بودند؛ حسن نمک‌دوست‌، یونس شکرخواه‌، فریدون صدیقی‌، هادی خانیکی‌، مجید رضاییان‌، محمد سلطانی‌فر، سید محمد مهدی‌زاده‌، هوشنگ عباس‌زاده و دانشجویان دوستدار استاد و البته کسی نبود که در آخرین وداع با حسین قندی، اشک حسرت نریزد.


اجرای این مراسم را مازیار ناظمی برعهده داشت‌. او در ابتدای این مراسم، حضور حسین قندی در جمع کودکان سرطانی را یادآور شد و گفت: روزی که استاد قندی پیش کودکان سرطانی رفت، گفت اینجا اشک هم ماتم می‌گیرد.


ناظمی ادامه داد: بیست سال پیش افتخار حضور در کلاس‌های مدیریت ویراستاری اخبار را با استاد قندی داشتیم؛ یادش گرامی باشد. در طول این مدت ایشان خیلی سختی کشیدند کاش این فرصت‌ها بیشتر بود برای زمانی که دور هم باشیم. نام استاد قندی به یادگار خواهد ماند. برای دوستدارانش چه سخت بود که سلطان تیتر دارفانی را وداع گفت. سوم اردیبهشت 94 در خاطر اهالی رسانه خواهند ماند.


مجری مراسم در ادامه برای لحظاتی لبخند همیشگی، قامت راست و آراستگی و صبوری حسین قندی را برای حاضران یادآور شد.


مازیار ناظمی همچنین از طرف دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها، جمله‌ای کوتاه با این مضمون را خواند که رسانه‌ها سال‌های زیادی را با استاد گذرانده‌اند و خاطرش را از یاد نخواهند برد.


حسین انتظامی - معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - نیز با حضور در این مراسم، ضمن تسلیت به جامعه رسانه‌ای کشور،‌ روزنامه‌نگاران‌، شاگردان و به ویژه خانواده استاد حسین قندی، خاطرنشان کرد که این استاد برجسته روزنامه‌نگاری و ارتباطات سال‌ها بیماری‌ را تحمل کرد.


او گفت: همه شما امروز به پاس این شخصیت ارزشمند رسانه حضور یافته‌اید و گرد هم آمده‌اید.


معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس خاطرنشان کرد: این استاد کم‌نظیر، در کنار کار حرفه‌ای، به تربیت شاگردان رسانه‌ای همت داشت و از ویژگی‌های بارز ایشان توجه به اخلاق حرفه‌ای روزنامه‌نگاری بود. آن عزیز، هم در عمل و هم در تربیت شاگردان به اخلاق حرفه‌ای توجه داشت. اگرچه جای او خالی است اما کسانی که کار باارزش می‌کنند همیشه با آثارشان زنده و جاودانه هستند.


مجید رضاییان از دیگر اساتیدی بود که در این مراسم سخنرانی کرد و ضمن تسلیت به جامعه رسانه‌ای کشور و در حالی که بغض گلویش را گرفته بود‌، گفت: نمی‌دانم چه باید گفت. حرف خاصی نیست، الا اینکه بگویم استاد تیتر روزنامه‌نگاری ایران رفت. اینکه بگوییم جایش خالی است باز هم خیلی حق مطلب را ادا نکردیم.


وی در ادامه سخنانش یادآور شد: حسین قندی را باید از آثارش، از اثرگذاری‌اش و از تربیت شاگردانش شناخت. امیدوارم تفکر استاد قندی در روزنامه‌نگاری و اصرارش بر ادبیات صحیح مستدام باشد.


مهسا قندی، دختر استاد قندی نیز برای لحظاتی در این مراسم از پدرش سخن گفت و یادآور شد: بابا فقط برای من بابا نبود، برای تک تک شما هم بابا بود. می‌دانم اگر مشکلی داشتید غصه‌تان را می‌خورد و می‌دانم سخت‌گیری‌هایی که برای من و خواهرم انجام می‌داد، برای شماها هم داشت. روزنامه و شما عشقش بودید.


به گزارش ایسنا‌، فریدون صدیقی، استاد حادثه‌نویسی ایران نیز در این مراسم حضور داشت و در سخنانی گفت: حالم بد است. حالم بد است. قطار می‌رود، تو می‌روی، تمام ایستگاه می‌رود.


او گفت: جایش خالی است؛ البته هزاران سال و همه سال‌هایی که زیر این سقف‌ها بود. مرد لبخند‌ و تبسم؛ گوزنی که شاخ‌هایش بر درخت گیر کرد‌.


صدیقی در بخشی از صحبت‌هایش رنگ مورد علاقه حسین قندی - کرم و قهوه‌ای - را یادآور شد و اینکه او در لباس‌هایش از این رنگ بسیار استفاده می‌کرد.


صدیقی گفت: به خودم تسلیت می‌گویم؛ به خانواده او و دخترانش تسلیت می‌گویم و سپاسگزار از تمام کسانی که دردمندانه با این درد مشترک همراه بودند.


به گزارش ایسنا، پیکر استاد حسین قندی، لحظاتی پیش بر روی دوش شاگردان و همکارانش در حالی که اشک می‌ریختند و بر دورش حلقه زده بودند، به سمت خانه ابدی و قطعه نام آوران بهشت زهرا(س) بدرقه شد.


در این مراسم، مازیار ناظمی اعلام کرد که مراسم ترحیم حسین قندی دوشنبه - هفتم اردیبهشت ماه - قرار است در مسجدالرضا از ساعت 14:45 الی 16:15 دقیقه برگزار می‌شود.


مهدی محسنیان راد، گیتی علی آبادی، سید محمود دعایی، بیژن نفیسی، محمد قاضی زاده، مینو بدیعی، علیرضا تابش و ... از دیگر حاضران در مراسم تشییع پیکر حسین قندی بودند.


***


حسین قندی، استاد برجسته ارتباطات و روزنامه‌نگاری در سن 64 سالگی دار فانی را وداع گفت.


حسین قندی، یکی از تاثیرگذارترین استادان روزنامه‌نگاری کشور در سه دهه گذشته بود که از حدود دو هفته قبل به عارضه سکته مغزی دچار شد و از شامگاه 24 فروردین‌ماه نیز به کما رفت. او عصر پنجشنبه سوم اردیبهشت دیده از جهان بست.


قندی متولد اسفند 1330 در سبزوار و فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بین‌الملل از آمریکا بود که از اوایل دهه‌ی 50 تا اوایل دهه 90 نزدیک به 40 سال فعالیت و تدریس روزنامه‌نگاری را در کارنامه خود داشت.


وی علاوه بر سال‌ها تدریس علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی و آموزش صدها خبرنگار و روزنامه‌نگار شاغل در روابط عمومی‌ها و رسانه‌های کشور، در حوزه خبر جراید کثیرالانتشار نظیر کیهان، ابرار، اخبار، انتخاب و جام جم مسئولیت داشت و به خاطر تسلط و نوآوری‌های ویژه در این زمینه به «سلطان تیتر» شهرت پیدا کرد.


از استاد حسین قندی تألیفات متعددی چاپ و منتشر شده که کتب تخصصی «روزنامه نگاری نوین»، «مقاله نویسی در مطبوعات» «روزنامه نگاری تخصصی» و «تخیل در روزنامه‌نگاری» از مهم ترین آنهاست.


استاد حسین قندی پس از آن‌که در دولت گذشته از تدریس در دانشگاه علامه طباطبایی محروم شد، نزدیک به پنج سال به دلیل ابتلاء به بیماری نادر مغزی «هزار علت»، حافظه خود را از دست داد و در کنار خانواده ضمن پیگیری درمان خود، با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کرد.




تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن