تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872065346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد دبیرکل حزب موتلفه از رفتار معاون اول روحانی: جهانگیری نباید در کاخ سعدآباد جلسه حزبی برگزار کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انتقاد دبیرکل حزب موتلفه از رفتار معاون اول روحانی: جهانگیری نباید در کاخ سعدآباد جلسه حزبی برگزار کند
حبیبی با طرح این سوال که چرا جهانگیری جلسه حزبی را در کاخ سعدآباد برگزار می کند، گفت: رئیس‌جمهور باید با آن دسته از دولتمردانی که با امکانات دولتی به یک جناح خاص کمک می‌کنند، برخورد کند.
به گزارش نامه نیوز، محمدنبی حبیبی دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به صدور مجوز فعالیت حزب اتحاد ملت ایران توسط کمیسیون ماده 10 احزاب اظهار کرد: وزارت کشور همین که برای صدور مجوز یا عدم صدور مجوز به یک نتیجه دقیق و قانونی برسد باید وظیفه اش را انجام دهد یعنی انتظار از وزارت کشور رعایت کامل موازین قانونی برای موافقت و مخالفت صدور فعالیت حزبی است.
وزارت کشور باید مراقبتی دائمی از فعالیت های حزب اتحاد ملت ایران داشته باشدوی افزود: با توجه به برخی اطلاعات بدست آمده، عده ای از مسئولین موثر حزب مشارکت -که با صدور حکم قضایی انحلال آن ابلاغ شده است- در حزب اتحاد ملت ایران حضور دارند و جزو موسسین آن هستند.دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه کار وزارت کشور بعد از صدور مجوز برای این حزب کار مشکلی خواهد بود تصریح کرد: وزارت کشور باید مراقب فعالیت های حزبی که موسسین آن جزو حزب مشارکت بودندباشد، حزب مشارکتی که در فتنه 88 شریک فتنه بوده است و عده ای از مسئولین تراز اول و اعضای شورای مرکزی آن با محکومیت در دستگاه قضایی مدت ها در زندان بودند و برخی از اعضای این حزب نیز با اطلاع از کارهای غیرقانونی که مرتکب شدند تشخیص دادند که بهتر است کشور را ترک کنند.موسسین حزب اتحاد ملت ایران مرتکب اشتباهات فاحش حزب مشارکت نشودحبیبی تاکید کرد: ما یک انتظار از وزارت کشور داریم که در صدور این مجوزها بر اساس قانون عمل کند، اما قاعدتا باید وزارت کشور و دستگاه قضایی وقتی که با رعایت قوانین اجازه فعالیت به یک حزب داده می‌شود بخصوص حزبی که موسسین آن قبلا عضو حزبی بودند که در فتنه 88 شریک بوده است یک مراقبت و نظارت دائمی بر آن داشته باشد.وی با تاکید بر اینکه بعد از 36 سال که از عمر نظام جمهوری اسلامی می‌گذرد کمتر کسی از افراد فعال در حوزه سیاست وجود دارد که خط قرمزهای نظام را مطلع نباشد گفت: توصیه من به موسسین حزب اتحاد ملت ایران این است که هرگز وارد میدان اشتباهات فاحشی که مجموعه حزب مشارکت در سال 88 مرتکب شد نشود.جهانگیری نباید در کاخ سعدآباد جلسه حزبی برگزار کنددبیر کل حزب موتلفه در ادامه به دیدار و اظهارات معاون اول رئیس جمهور در جمع اعضای حزب کارگزاران اشاره کرد و گفت: یکی از سوالاتی که در مورد دیدار آقای جهانگیری با حزب کارگزاران مطرح است این است که چرا جلسه حزبی را در کاخ سعدآباد برگزار می‌کنند؟ کاخ سعدآباد یک سرمایه ملی است و هیچ حزب و دسته و گروهی ولو اینکه اعضای آن از دولتمردان باشند نمی‌توانند از امکانات کاخ سعدآباد استفاده کنند.حبیبی افزود: کسی نمی‌تواند مانع فعالیت حزبی آقای جهانگیری و سایر دولتمردانی که یا حزب دارند و یا عضو یک حزب هستند بشود اما عدم استفاده از امکانات و موقعیت دولتی برای کار حزبی یک الزام عرفی، قانونی و اخلاقی است.مطالبه جهانگیری از تشکیل مجلسی «گوش به فرمان دولت» غیرمتعارف استوی با اشاره به اظهارات معاون اول رئیس جمهور مبنی بر اینکه امیدواریم امسال مجلس خوبی شکل بگیرد خاطرنشان کرد: به نظر من منظور آقای جهانگیری از تشکیل«مجلس خوب» این است که مجلسی شکل بگیرد که کاملا از دولت حرف‌شنوی داشته و گوش به فرمان باشد که اگر چنین شائبه ای در ذهن آقای معاون اول باشد باید بگویم یک خواست بسیار غیر متعارف است.دبیر کل حزب موتلفه با بیان اینکه برخی اعضای کابینه دولت یازدهم یا دبیر کل حزب یا فرد بسیار موثر در برخی احزاب اصلاح‌طلب هستند تصریح کرد: البته اینکه این مسئولین عضو حزب باشند منع قانونی ندارد و اینکه این مسئولین فعالیت حزبی هم بکنند باز هم منعی ندارد، اما لغزشگاه این مسئولین این است که یک وقت از امکانات دولتی برای فعالیت‌های حزبی خود استفاده نکنند که غیر قانونی، غیر متعارف و غیر اخلاقی است.حبیبی گفت: رئیس‌جمهور باید با آن دسته از دولتمردانی که با امکانات دولتی به یک جناح خاص کمک می‌کنند، برخورد کند.


منبع: مهر


۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 182]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن