تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداى عزوجل به موسى وحى كرد: اى موسى در هيچ حالى مرا فراموش نكن و به ثروت زياد شاد نش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820958340




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

33 هزار روستا و آبادی خالی از سکنه شده اند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: 33 هزار روستا و آبادی خالی از سکنه شده اند
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: حدود 33 هزار روستا و آبادی در کشور خالی از سکنه شده اند و نباید کاری کنیم که به تخلیه روستاها کمک شود.
آفتاب :  سید ابوالفضل رضوی عصر چهارشنبه در نشست کارگروه بانوان و خانواده استان کرمان با محوریت اشتغال و کارآفرینی در استانداری افزود: 64 هزار روستا داریم که از این تعداد حدود 39 هزار روستا بالای 20 خانوار و مابقی کمتر از 20 خانوار هستند.


وی گفت: رهبر معظم انقلاب بر تثبیت جمعیت و مهاجرت معکوس تاکید دارند که ما به دنبال اجرای این امر هستیم. 


وی بیان کرد: در برنامه ششم توسعه اولین بار است که دولت 29 شورا را برای تدوین برنامه تعیین کرده که یکی از آنها شورای توسعه روستا، عشایر و افراد کم درآمد است.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به جمعیت 21 میلیون و 500 هزار نفری روستایی و عشایری کشور گفت: بی توجهی به روستاها و عشایر به معنای افزایش حاشیه نشینی شهرهاست.


وی افزود: هر یک از ما که به عنوان مسوول بر صندلی تکیه زده ایم باید جوابگوی این مشکلات باشیم و مردمی که می بینند و به دلیل مسوولیت نظارت، نمی گویند باید جوابگو باشند.


رضوی تصریح کرد: توسعه با همکاری همه انجام می شود، هنگامی که همه با هم باشند توسعه اقتصادی نیز فراهم می شود و برای رفع مشکلات اقتصادی باید بخش خصوصی بزرگ و دولت کوچک شود و این تدبیر دولت تدبیر و امید است.


وی گفت: اعلام کرده ایم برای تحقق فرمان رهبری و اجرای فرمان امام راحل، مردم را در اقتصاد وارد کنیم و از مجلس تشکر می کنیم که در بودجه 94 دو کمک خوب برای روستاها در نظر گرفت.


وی اظهار کرد: مجلس دو هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار روستایی را به سه هزار و 500میلیارد ریال رساند و 500 میلیون دلار برای آب روستاها اختصاص داد.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: اعتبارات مختص روستاها در سال جاری نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش یافته و این توجه ویژه به روستاهاست و مبنا را برای توسعه روستا و مشارکت مردم قرار داده ایم.


به گزارش ایرنا،وی گفت: زنان در فعالیت اقتصادی روستاها نقش بزرگی داشته اند و مردم روستا فرهنگ مشارکتی دارند.


رضوی ادامه داد: با توجه به اینکه اکنون افراد تحصیلکرده در روستاها وجود دارند دیگر مشکل مدیریتی چندانی وجود ندارد.


وی گفت: در طرحی عنوان کرده ایم که هر خانوار روستایی 20 میلیون ریال آورده بیاورد و در شرکت های 200 خانواری عضو شود، دولت چهار برابر به آن شرکت تسهیلات با نرخ سه درصد می دهد.


وی افزود: مردم طرح را تعریف می کنند در غیر این صورت استان و شهرستان باید طرح را تعریف کند و در این طرح سهم آورده مردم و پرداخت تسهیلات در همه روستاهای کشور در نظر گرفته شده است.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: به هیچ وجه بنا نداریم پول نذری به کسی بدهیم، پول با نظارت به فردی داده می شود که شغل پایدار، خانواده فعال و ماندگار روستایی ایجاد کند.


وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) ملت مطالبه گر می خواست گفت: ملت مطالبه گر ملت توسعه طلب است و ملتی که تقاضاگر باشد و عاجزانه خواهش کند، عقب افتاده است.


وی اضافه کرد: به فرموده امام راحل مردم حق دارند همه ما را از اعضای قوه مقننه و مجریه استیضاح کنند.


رضوی گفت: امام راحل مردم را از طریق شجاع ترین، صبورترین و خالص ترین ها دنبال کرد و به میدان آورد که اینها زنان جامعه بودند و امام بارها فرمودند اگر شما زن ها نبودید، مردها اینگونه به میدان نمی آمدند.


وی اظهار کرد: امام جوانان را نیز بسیار باور داشت، میانگین سنی شهدای ما قبل و بعد از انقلاب زیر 30 سال است.


وی افزود: اگر بخواهیم به توسعه یافتگی مطلوب برسیم باید به فرموده رهبر معظم انقلاب در پیام اقتصاد مقاومتی عمل کنیم که فرمودند قوای سه گانه موظف هستند با برنامه ریزی و زمان بندی مشخص زمینه و فرصت مناسب برای حضور مردم و فعالان اقتصادی را فراهم کنند.


معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری بیان کرد: نرخ رشد اقتصادی ما قرار بود در برنامه پنجم توسعه، هشت باشد که متاسفانه تا رسیدن به این نرخ فاصله بسیار داریم و همچنین قرار بود نرخ بیکاری و تورم تک رقمی باشد.


وی گفت: بزرگترین علت اینکه تا رسیدن به اهداف فاصله داریم این است که هم مردم را در فعالیت های اقتصادی وارد نکردیم و هم به مردم در مدیریت اقتصادی باور نداشتیم.


وی بیان کرد: به یقین مشارکت اقتصادی و فراهم آوردن برنامه مشارکت اقتصادی مردم برای برخی سخت است و عده ای که آن را باور دارند، آن را کار سختی می دانند و وارد نمی شوند.


رضوی اظهار کرد: ما مردم را به سمتی سوق می دهیم که از دسترنج خود درآمد کسب کنند و منتظر پیامک واریز یارانه نباشند.


وی همچنین امروز چهارشنبه به همراه استاندار کرمان، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان استان از بخش شهداد در شهرستان کرمان بازدید کرد. 




تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن