واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرد: حمایت وزارت ارشاد از تولیدات هنری قرآنی خبرگزاری پانا: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد از خلق این آثار حمایت خواهد کرد و اگر کسی آثاری در این زمینهها داشت آن را به فستیوالهای مختلف ارسال میکنیم تا بتوانیم کم کم فرهنگ قرآنی را در همه جا گسترش دهیم.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ ارديبهشت ساعت 16:36
حجتالاسلام محمدرضا حشمتی در مراسم افتتاح سی و ششمین دوره مسابقات قرآنی دانش آموزی از حمایت وزارت ارشاد از تولیدات هنری قرآنی خبر داد و گفت: امیدواریم زمینه تولید و خلق آثار هنری قرآنی را فراهم شود ضمن اینکه معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد نیز از خلق این آثار حمایت خواهد کرد و اگر کسی آثاری در این زمینهها داشت آن را به فستیوالهای مختلف ارسال میکنیم تا بتوانیم کم کم فرهنگ قرآنی را در همه جا گسترش دهیم. وی گفت: آموزش و پرورش و دانشگاهها باید زمینه تولید و خلق آثار هنری قرآنی را فراهم کنند. حجتالاسلام محمدرضا حشمتی، تاكید كرد: اگر کسی آثاری در زمینههای قرآنی تولید كرد، معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد، آن را به فستیوالهای مختلف ارسال میكند تا فرهنگ قرآنی را در همه جا بگسترانیم. وی با بیان اینکه معجزات تمام پیامبرن محسوس و حسی بوده است و هر پیامبری نیز برای خود اعجازی داشت، گفت: امروز از معجزات حسی پیامبران چیزی به جز نقل در تاریخ در دست ما نیست و تنها معجزهای که در تاریخ باقی ماند، معجزه پیامبر اسلام(ص) بود که این معجزه یک کتاب، آیین، تفکر و تعقل است و 1400 سال باقی مانده است. حجتالاسلام حشمتی رمز مانایی قرآن کریم را در عقلگرایی و اندیشه دانست و افزود: هر چقدر با قرآن کریم مأنوستر باشیم اعجاز آن را بهتر درک خواهیم کرد لذا شرط بیشتر مطالعه آیات، تفسیر و تدبر در آیات، همگی مقدمهای برای عمل به آیات قرآن کریم است. معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه اسباب ترویج این معجزه الهی دانش، تبلیغ و ترویج به روش عقلانی است، گفت: تمام هنرمندان از صدر اسلام تا امروز تلاش کردند تا در خدمت قرآن و نشر آن قرار گیرند به عنوان مثال حافظ و سعدی آثار نظم و نثر خود را مشحون از آیات قرآن و مثالهای این کتاب آسمانی کردهاند همچنین در حوزه شعر، مولوی سرآمد کسانی است که از آیات قرآن در اشعار استفاده میکنند. وی با یادآوری اینکه هنرمندان دیگری نیز هنر خود را در خدمت به قرآن به کار بستهاند، افزود: کتیبههای مساجد، کتابتهای قرآن مجید و نقش و نگارهای ظروف و کاشیها و غیره همگی نشان میدهد که هنرمندان تلاش کردهاند تا آیات قرآن را به وسیله هنر خود را تجلی بخشند و این آیات را بهصورت هنرمندانه معرفی کنند. حجتالاسلام حشمتی با تأکید بر اینکه امروز باید بر اساس هنر در خدمت قرآن باشیم، گفت: بخش عمدهای از هنر امروز، در فضاهای مجازی، فیلم، نمایش و غیره است و تأثیرپذیری هر کدام با مضامین قرآنی میتواند در گستره بینالمللی باشد. وجود حافظان یکی از عوامل ماندگاری قرآن کریم است مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با بیان اینکه وجود حافظان یکی از عوامل ماندگاری قرآن کریم است، گفت: جایگاه حاملان و حافظان قرآن همیشه در دل مردم با تفکر و نگاهی والا همراه است. بهزاد مریدی گفت: شاید بدین خاطر است که بیش از هزار سال است که تمام همت دشمنان بر این بوده که به جای حمله به مسلمانان، به کتاب آنها حمله کرده و پیوسته آن را هتک حرمت کنند. وی با بیان اینکه تمام کتابها در طول تاریخ دچار دستخوش و تغییر شدهاند، اما در قرآن هیچ تغییری وجود ندارد، گفت: امروزه مشاهده میکنیم دشمنان اسلام کتابی به نام مثلث توحیدی را روانه کشورهای خلیج فارس کردهاند و تلاش کردند تا هجمهای بر علیه کتاب آسمانی مسلمانان ایجاد کنند اما باز هم موفق نخواهد شد.
مریدی، عامل مانایی کتاب قرآن را در وجود حافظان و حاملان قرآن دانست و افزود: به این دلیل است که جایگاه حاملان و حافظان قرآن همیشه در دل مردم با تفکر و نگاهی والا همراه است. خبرنگار : ساناز مهدی پور
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]