واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۱۴:۵۲ب.ظ)
مدير کل دامپزشکي خراسان رضوي: هر گونه خسارت در صنعت تخم مرغ، مردم را متضرر مي کند موج - رئيس اتحاديه مرغ تخم گذار خراسان رضوي با اشاره به اينکه يک دهم نياز تخم مرغ کشور در خراسان رضوي توليد مي گردد؛ افزود: روزانه يک ميليون مرغ پايان دوره توليد به اين صنعت اضافه مي شود و جوجه ريزي در استان بيش از برنامه چشم انداز پيش مي رود که البته به لطف تمهيدات دامپزشکي؛ اين مشکل در ماه هاي اخير تا حدودي مرتفع گرديده است.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد منتظمي با بيان اينکه قيمت تخم مرغ بر اساس مصوبه شوراي عالي تنظيم بازار 4500 تومان است در صورتيکه اين محصول در بازار 2100 تومان از ما خريداري مي شود؛ تصريح کرد: خراسان رضوي ضمن تامين نياز تخم مرغ داخل، سرريز توليدات را به ساير استان ها نظير گلستان، مازندران، کرمان و هرمزگان صادر مي کند.
وي در بيان يکي از مشکلات صادرات تخم مرغ به ساير نقاط خارج از استان، گفت: نوسانات قيمت تخم مرغ، نابهنجاري هاي صادرات، کاهش محصول در زمان بهره برداري از آن در اثر بيماري ها و عدم امکانات حمل و نقل مناسب به ويژه ماشين هاي سردخانه دار از مهم ترين معضلات توليد اين ماده پروتئيني در استان مي باشد.
وي خراسان رضوي را نسبت به ساير استان ها در حوزه بهداشتي و رعايت دستورالعمل هاي دامپزشکي به خصوص در صنعت تخم مرغ پيشرو دانست و اظهار کرد: اگر کليه نکات بهداشتي و دستورالعمل هاي اعلام شده از سوي توليدکنندگان استان رعايت گردد باز هم تضميني بر اين نيست که محصولات در خارج از چرخه توليد به مصرف کننده سالم تحويل داده شود، زيرا فرآيند نگهداري توسط فروشندگان نيز نياز به فرهنگ سازي بيشتري دارد.
مدير کل دامپزشکي خراسان رضوي نيز در ابتداي اين نشست تصريح کرد: همزمان با تغييراتي که در دنياي تکنولوژي، علم و فرهنگ رخ مي دهد چرخش بيماري ها و حساسيت آنها و از سوي ديگر چهره انتقال آنها نيز در حال تغيير است.
دکتر مجيد روحاني نژاد خاطر نشان کرد: ما يک برنامه هدفمند را دنبال مي کنيم که ضمن حمايت از مصرف کننده، ارائه خدمات بهداشتي به توليد کننده و توجه به اولويت هاي اين گروه نيز در برنامه هاي دامپزشکي استان قرار دارد.
وي افزود: مرغداران همانند گذشته توليد مي کنند اما هدف ما اين است که آنها با توجه به سنجيدن شرايط فعلي توليد کنند زيرا ما نمي توانيم قوانين را به صرف عدم درآمد اين صنعت تغيير دهيم و سلامت مردم را دچار مشکل کنيم لذا مرغداران بايد در جهت سلامت مردم و تامين امکانات تلاش کنند.
دکتر روحاني نژاد با اشاره به اينکه قوانين توسط قانونگذار ابلاغ شده است و ما بايد مجري آن باشيم؛ اذعان کرد: از ديگر اهداف وجود اين قوانين، ايجاد فرصتي يکسان براي صادرات محصولات است که اين جز با ايجاد رقابت بين توليد کنندگان در راستاي توليد محصولات سالم امکان پذير نيست.
وي با اشاره به شعار سال" دولت و ملت ، همدلي و هم زباني" ،پيشنهاد داد تا تيمي با حضور نماينده دامپزشکي استان تشکيل گردد تا طرحي اجرايي و پيش رونده و داراي زمان بندي را در جهت حل مشکلات اين صنعت دنبال کنند زيرا خسارات وارده به اين صنعت مردم را بيش از همه متضرر مي کند.
وي يادآور شد با توجه به نقش توليدکنندگان در فرايند توليد، دامپزشکي استان حمايت ويژه از توليدکنندگان را در جريان پياده سازي برنامه هاي بهداشتي خود مد نظر قرار خواهد داد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]