محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841941758
روایت پزشکیان از نقش هاشمی رفسنجانی در آغاز انقلاب فرهنگی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روایت پزشکیان از نقش هاشمی رفسنجانی در آغاز انقلاب فرهنگی
جریان انقلاب فرهنگی در کشورما قدمتی در حدود عمر انقلاب دارد، اما علیرغم انتشار مباحث مختلف در این حوزه شاید تاکنون کمتر به نقش لیدرهای این جریان اشاره شده باشد.
آفتاب : مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریزدر مجلس شورای اسلامی که در سال 59 یعنی زمان شکلگیری انقلاب فرهنگی در دانشگاه تبریز دانشجوی دانشکده پزشکی بود، در گفتوگو با ایسنا، به خاطرات شفاهی این جریان از جمله نقش تبریز و آیتالله هاشمی رفسنجانی در آغاز انقلاب فرهنگی پرداخت.
او البته معتقد است که عموم شعارها و اهدافی که آن روز منشاء شکلگیری انقلاب فرهنگی شد امروز بر زمین مانده و باید مرحله دوم انقلاب فرهنگی را در دانشگاهها راه انداخت.
روند ایجاد انقلاب فرهنگی...
پزشکیان که سال 59 دانشجوی پزشکی دانشگاه تبریز بود با تشریح فضای آن روزها میگوید: روزهای منتهی به انقلاب فرهنگی در سال 59، جو دانشگاهها خیلی مبهم بود و گروههای سیاسی همه در حال فعالیت بوده و میدان را به دست گرفته بودند، در دانشگاهها بیشتر افراد چپی و گروههای تشکیلاتی مختلف حضور داشتند و کارهای مشخصی را هم انجام میدادند.
روند ایجاد انقلاب فرهنگی به این شکل بود که آن روزها در دانشگاهها گروههای مستقلی مثل انجمن اسلامی و یا سازمان مسلمانان دانشجویی و دانشجویان خط امام فعالیت میکردند و البته برخی تشکیل چنین سازمانها و تشکلهایی را مسخره میکردند. در آن زمان هنوز لانه جاسوسی هم توسط دانشجویان تسخیر نشده بود و خط امام به معنی خط تحجر و خط آدمهای عقب افتاده معنا میشد.
نقش آیت الله هاشمی رفسنجانی در شروع انقلاب فرهنگی...
روزی آیتالله هاشمی رفسنجانی را دعوت کرده بودند که برای سخنرانی به دانشگاه تبریز بیاید، ما هم آن زمان دانشجوی دانشکده پزشکی بودیم و چون این دانشکده در آن زمان منسجمتر بود و قدرت بیشتری داشت قرار شد که ایشان در این دانشکده سخنرانی کند؛ چراکه در دانشکدههای دیگر دانشگاه تبریز بیشتر گروههای چپی و مجاهدین حضور داشتند و تنها دانشکدهای که در هیاتهای محلی نیرو و قدرت و فضا داشت و کار میکرد دانشکده پزشکی بود و با تصور اینکه ممکن است آقای هاشمی را اذیت کنند ایشان را به دانشکده ما آوردند.
البته بر در و دیوار دانشگاه هم شعارهایی علیه آقای هاشمی رفسنجانی نوشته بودند از همان حرفهایی که این روزها هم عدهای که خود را مسلمان میدانند بر زبان میآورند؛ آن زمان نیروهای چپی و پیشگامها و پیکاریها و تودهایها و مجاهدین این حرفها را میزدند و امروز هم ظاهرا برخی ادعا میکنند مسلمانند و همان حرفها را تکرار میکنند.
سخنرانی هاشمی و آغاز دعواها...
برخوردی که آن روز با آقای هاشمی رفسنجانی شد برای ما خیلی سنگین بود؛ چراکه به هر حال آن زمان ایشان نماینده تامالاختیار حضرت امام(ره) در شورای انقلاب و بسیاری دیگر از جاها بودند، در هر صورت آن جلسه با حضور بسیاری از گروههای مختلف چپی و تودهای برگزار شد و بعد از صحبتهای آقای هاشمی جلسه بهم خورد و ایشان را به طریقی از جلسه خارج کردند و بعد از آن دعوا آغاز شد و کارمندان دانشگاه هم با دانشجویان یکی شدند و در دانشگاه راهپیمایی کردند و در نهایت درب دانشگاه بسته و مطرح شد در دانشگاهی که یک عده افرادی که در این حکومت هیچ حقی ندارند اجازه نمیدهند افرادی که در این حکومت هستند حرف بزنند دیگر دانشگاه نیست. به این ترتیب در ساختمان مرکزی دانشگاه دانشجویان تحصن کردند و پس از آن با پیام حضرت امام(ره)، دانشگاهها اعلام همبستگی کرده و کلا بسته شدند.
35 سال بعد از انقلاب فرهنگی...
بعد از گذشت 35 سال امروز که به عقب برمیگردیم احساس میشود، همه آن افرادی که به اسم دموکراسی عامل ایجاد آن تحولات شدند لزوما علیه نظام و به فکر براندازی نبودند هرچند دموکراسی که این افراد از آن حرف میزدند زمینهای شد برای دو سال تعطیلی دانشگاهها.
بسیاری از اهداف و شعارهایی که در سال 59 درباره دانشگاهها مطرح میشد محقق نشد، شعارهایی نظیر علمی کردن دانشگاهها، هدفمند کردن، جامعنگر کردن و رفع مشکلات جامعه ت وسط دانشجویان و اسلامی شدن دانشگاهها؛ اینها شعارهای بزرگی بود که اگر امروز به همه آنها جامه عمل پوشیده بودیم مملکت گلستان شده بود.
بازگشت تندروها به دانشگاه...
با گذشت 35 سال از انقلاب فرهنگی تنها محدودیتها افزایش پیدا کرده و تندروها به نحوی دیگر به دانشگاهها بازگشتند؛ بعد از بازگشایی مجدد دانشگاهها بعد از گذشت دو سال از انقلاب فرهنگی، تندروها باز هم وارد دانشگاه شدند و اجازه ندادند تعادلی که دنبال آن بودیم در فضاهای دانشجویی وجود داشته باشد.
رهبر انقلاب نیز امروز همواره تاکید میکنند که باید دانشگاهها محل تضارب آراء و عقاید باشد اما متاسفانه امروز چنین دانشگاهی وجود ندارد. بیشتر حرفها و شعارهایی که در سال 59 دادیم متاسفانه در حد شعار باقی ماند و نهایت هم عملا فضای دانشگاهها بستهتر شد.
انقلاب در فرهنگ؛ آری یا خیر!
قرار بود که ما با انقلاب فرهنگی فرهنگمان را ارتقاء دهیم تا همه افرادی که از دانشگاهها بیرون میآیند افرادی مسئولیتپذیر، عالم، توانمند، باانگیزه و معتقد باشند اما سوال اینست که آیا امروز حقیقتا این اتفاق در دانشگاههای ما افتاده است؟!
آن زمان جو دانشگاهها بیشتر از امروز، جامعهنگر بود و دانشجویان با هر طرز تفکر و گرایشی همه ادعا میکردند که برای مردم، فقرا و محرومین تلاش میکنند و حتی اجازه داده نمیشد یک خواننده وارد دانشگاه شود؛ چراکه دانشجویان معتقد بودند که دانشگاه جای این قرتیبازیها نیست اما امروز در هیچ جشن فارغالتحصیلی نیست که دانشجویانش بدون موسیقی و بزن و برقص فارغالتحصیل شوند اما آن زمان به هیچ عنوان چنین جوی بر دانشگاهها حاکم نبود؛ چراکه همه دانشجویان فکر میکردند دانشجو فردی است که باید خودش را برای ساختن فردایی آماده کند که در آن فردا، بیعدالتی، محرومیت، ظلم و تجاوز نباشد و حق هیچ کسی خورده نشود، زیر بار ظلم نرویم و مملکتمان مستقل باشد و روی پای خود بایستیم و استقلال داشته باشیم.
مرز بین شعار و عمل به آن ...
آن زمان ما داعیهدار مستقل شدن در دنیا بودیم. امروز بیشتر از 30 سال از انقلاب فرهنگی میگذرد و همه آن شعارها و گروهها رفتند اما ما نتوانستیم استقلالی که ادعای آن را داشتیم حفظ کنیم، البته جنگ بچههای خودساخته و دانشجویان خوب آن زمان را از ما گرفت؛ آنهایی که در آن هشت سال شهید شدند افرادی بودند که زندگیشان را کف دستشان گذاشتند و رفتند.
امروز اگر آنها مانده بودند همواره تلاششان را میکردند تا مملکت را از هر جهت بسازند. آنها دنبال پست، پول، مقام و قدرت به اسم دین و مذهب و اصولگرایی و یا اصلاحطلبی نبودند، آنها تنها دنبال خدمت به مردم بودند و همه هدف و تلاششان هم این بود که این جامعه مستقل باشد و زیر بار ظلم نرود و در آن آزادی و عدالت کاملا معلوم باشد در کل، شعارهای خوبی میدادیم اما حقیقتا شعار دادن خیلی ساده است اما عمل کردن به آن بسیار سخت است.
انقلاب فرهنگی 59 مرحله نوزایی در تحول دانشگاهها...
دانشگاهها امروز نیازمند جهاد اکبر هستند، جهاد اکبر یعنی به دنبال پست و قدرت و شهرت نبودن؛ یعنی یک فرد وقف جامعه باشد، اگر امروز حقیقتا بنشینیم و بخواهیم برای مشکلات مردم راهحل پیدا کنیم غیرممکن است که راهحل پیدا نشود، راهحل وجود دارد اما یا ما نمیدانیم، یا نمیخواهیم بدانیم و یا منافعمان اجازه نمیدهد که این کار را انجام دهیم و در نتیجه امروز همه مشکلات از ما و نفس ما است همان چیزی که ما را وادار کرده نتوانیم آن کاری را که باید برای جامعه انجام دهیم. یک زمانی افراد حاضر بودند تا پای مرگ بروند اما امروز باید از پست و نام بگذرند؛ لذا این کار را نمیکنند، دعواهای امروز ما دعواهای دنیاست.
هنر دانشگاه زیاد درست کردن یا...
امروز در این مملکت در هر ده کورهای یک دانشگاه وجود دارد، چهار تا اتاق درست شده و اسم آن را گذاشتهاند دانشگاه، بدون هیچ کیفیت و مهارتی! حتی به فرض اینکه کیفیت و مهارت هم وجود داشته باشد سوال اینست که آیا حقیقتا در رشتههای موجود ما به این تعداد دانشجو نیاز داریم؟ معضل امروز جامعه ما تعداد عظیمی از دانشجویانی است که به بازار میآیند اما کاری برای انجام دادن ندارند، حتی کسانی هم که وارد کار میشوند بعضا مهارت و علم کار را ندارند و کیفیت کار را بلد نیستند که آن هم مشکلات زیادی به وجود میآورد.
دانشگاه زیاد درست کردن هنر نیست، دانشگاه را متناسب درست کردن و دانشگاه کارآمد درست کردن و دانشجو به اندازه نیاز تربیت کردن هنر است اما در تمام این بخش ها امروز ما مشکل داریم؛ در شعار گفته میشود که ما هزار دانشگاه تاسیس کردهایم و هیچ کس هم نیست که بگوید این تعداد دانشگاه برای 70 میلیون جمعیت به چه درد میخورد؟ کمااینکه بسیاری از دانشگاههایی که تاسیس شده در حد مدرسه هستند.
دانشگاه محل تضارب آرا...
دانشگاه امروز باید محل تضارب آرا باشد که این هم نظر شهید بهشتی است و هم نظر شهید مطهری و هم نظر حضرت امام(ره). نمیشود در دانشگاهها تنها یک نوع ایده، عقیده و سلیقه راه بیفتد و اگر سلیقه دیگری بخواهد حرف بزند به آن انگ بزنند. اگر قرار باشد تنها یک جریان حرف بزند و هیچ کس هم به آن انتقاد نکند پیشرفت و توسعه معنا ندارد، هیچ ملت و جامعهای در هیچ کجای دنیا تا کنون با تکصدایی پیشرفت نکرده است.
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
روایت پزشکیان از نقش هاشمی در انقلاب فرهنگی |اخبار ایران و جهان
روایت پزشکیان از نقش هاشمی در انقلاب فرهنگی بر در و دیوار دانشگاه هم شعارهایی علیه آقای هاشمی رفسنجانی نوشته بودند از همان حرفهایی که این روزها هم عدهای که خود را مسلمان میدانند بر زبان میآورند آن زمان نیروهای چپی و پیشگامها و پیکاریها و تودهایها و مجاهدین این حرفها رابازيگران نقش هاي رهبر انقلاب و آيتالله هاشمي رفسنجاني مشخص شدند
۲۶ فروردين ۱۳۹۴ ۱۵ ۴۹ب ظ بازيگران نقش هاي رهبر انقلاب و آيتالله هاشمي رفسنجاني مشخص شدند موج - علي لدني با ذكر ايفاگران نقشهاي رهبر انقلاب و آيتالله هاشمي رفسنجاني گفت تصوير برداري معماي شاه تا يك سال ديگر به پايان ميرسد به گزارش خبرگزاري موج علي لدني تهيهکننده تلويزبازیگران نقش رهبر انقلاب و آیتالله هاشمی رفسنجانی در «معمای شاه» مشخص شد
در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد بازیگران نقش رهبر انقلاب و آیتالله هاشمی رفسنجانی در معمای شاه مشخص شد علی لدنی با ذکر ایفاگران نقشهای رهبر انقلاب و آیتالله هاشمی رفسنجانی گفت تصویر برداری معمای شاه تا یک سال دیگر به پایان میرسد علی لدنی تهیه کننده تلویزیون در گفروایت هاشمی رفسنجانی از سفر معاون صدام به تهران
روایت هاشمی رفسنجانی از سفر معاون صدام به تهران عزت ابراهيم جواب سوالات من را صريح داد گفت بنا ندارند از كويت بيرون بروند كويت را جزو خاك خود مىدانند حتى پس از حل مسأله فلسطين - در فرض قبول آمريكا - فقط حاضرند درباره كويت به مذاكره بنشينند و قبل از آن نه به گزارش نامه نیوفیلم/ روایتی از نقش رهبر انقلاب در فعالیت مجدد روایت فتح
فیلم روایتی از نقش رهبر انقلاب در فعالیت مجدد روایت فتح ۱۳۹۴ ۱ ۲۲روحانی فکت شیت ایرانی را به چه کسی می دهد؟/ رئیس قوه قضائیه تهدید به افشاگری کرد/ حصار بندی کنسولگری عربستان د
روحانی فکت شیت ایرانی را به چه کسی می دهد رئیس قوه قضائیه تهدید به افشاگری کرد حصار بندی کنسولگری عربستان در مشهد ادعای یک نماینده در مورد زندانی های سیاسی در دوران هاشمی روایت مشاور رئیس جمهور از دشمن مردم و انقلاب سردار نقدی اسم جدید برای شورای امنیت انتخاب کرد رصدخانهروایتی از نقش رهبر انقلاب در فعالیت مجدد «روایت فتح» + فیلم
روایتی از نقش رهبر انقلاب در فعالیت مجدد روایت فتح فیلم در این فیلم بخشی از مستند روایت فتح درباره چگونگی فعالیت مجدد گروه مستندسازی روایت فتح در دوران پس از دفاع مقدس و نقش حضرت آیتالله خامنهای در شروع مجدد فعالیتهای این گروه میبینید به گزارش گروه چند رسانهای بارئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی: ادارات کشور نیازمند اصلاح فرهنگ سازمانی هستند / نقشه مهندسی فرهن
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی ادارات کشور نیازمند اصلاح فرهنگ سازمانی هستند نقشه مهندسی فرهنگی برای کشور تهیه شودرئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه ادارات کشور نیازمند اصلاح فرهنگ سازمانی هستند گفت رجوع به هنرمندان میتواند دهاشمیرفسنجانی:دلواپسان امام راهم اذیت می کردند/همسرامام به من گفت که امام انقلاب رابه تو سپرده است
هاشمیرفسنجانی دلواپسان امام راهم اذیت می کردند همسرامام به من گفت که امام انقلاب رابه تو سپرده است سیاست > احزاب و شخصیتها - رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت اگر میبینید خشک مقدسها و دلواپسان گاهی اذیت میکنند آنها همانهایی هستند که در گذشته امامخمینی ره را اذرابطه امام با هاشمی رفسنجانی از زبان رهبرمعظم انقلاب
رابطه امام با هاشمی رفسنجانی از زبان رهبرمعظم انقلاب رهبر معظم انقلاب در سال 1369 با بیان ناگفته هایی از رابطه امام راحل با آیت الله هاشمی تاکید کردند ايشان كسى است كه اينقدر مورد اعتماد امام بود اينقدر به امام نزديك بود حرفهاى امام را بيشتر از آنها شنيده درد دلهاى امامعکس منتشر نشده از رهبر انقلاب، هاشمی رفسنجانی و احمد خمینی
عکس منتشر نشده از رهبر انقلاب هاشمی رفسنجانی و احمد خمینی سید احمد خمینی يادگار امام آيت الله خامنه اى رييس جمهور و آيت الله هاشمى رفسنجانى رييس مجلس شوراى اسلامى عكس منحصر به فرد و منتشر نشده از جلسه سران قوا در بيت امام سید احمد خمینی يادگار امام آيت الله خامنه اى رييرابطه امام با هاشمی رفسنجانی از زبان رهبر انقلاب
رابطه امام با هاشمی رفسنجانی از زبان رهبر انقلاب تابناک نوشت رهبر معظم انقلاب در سال 1369 با بیان ناگفته هایی از رابطه امام راحل با آیت الله هاشمی تاکید کردند ايشان كسى است كه اينقدر مورد اعتماد امام بود اينقدر به امام نزديك بود حرفهاى امام را بيشتر از آنها شنيده درد دلرابطه امام و هاشمی به روایت رهبر انقلاب
چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۴ ۳۵ رهبر معظم انقلاب اسلامی طی بیاناتی در جمع مردم خراسان در 15 خردادماه سال 69 به توصیف رابطه امام ره و آیتالله هاشمی رفسنجانی پرداختند به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی آیتالله هاشمی رفسنجانی گزیده این بیانات در پی میآید امروز بانتقاد صفار هرندی از هاشمی رفسنجانی: ضد انقلاب و سلطنت طلبان هم می گفتند رژیم سرکوبگر است
انتقاد صفار هرندی از هاشمی رفسنجانی ضد انقلاب و سلطنت طلبان هم می گفتند رژیم سرکوبگر است عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از برخی اظهار نظرهای مسؤولان کشور گفت تعابیری همانند رژیم سرکوب گر و رژیمی که مردم ها را به زندان ها می اندازد و حقوق مردم را ضایع می کند در طول تاریخهاشمیرفسنجانی در دیدار با سفیر ایتالیا: برخی کشورهای منطقه از تروریسم برای اهداف سیاسی استفاده میکنند/ایران
هاشمیرفسنجانی در دیدار با سفیر ایتالیا برخی کشورهای منطقه از تروریسم برای اهداف سیاسی استفاده میکنند ایران از اول انقلاب تحریم بودرئیس مجمع تشخیص در دیدار سفیر ایتالیا تأکید کرد برخی کشورهای منطقه از تروریسم برای اهداف سیاسی خود استفاده میکنند در حالی که ضررهای حمایت از تروریبه بهانه کشته شدن معاون صدام روایت هاشمی رفسنجانی از سفر عزت الدوری به تهران
به بهانه کشته شدن معاون صدامروایت هاشمی رفسنجانی از سفر عزت الدوری به تهرانعزت ابراهیم الدوری جواب سوالات من را صریح داد گفت بنا ندارند از کویت بیرون بروند حتى پس از حل مسأله فلسطین فقط حاضرند درباره کویت به مذاکره بنشینند و قبل از آن نه سایت عصرایران نوشت انتشار خبر کشته شدآیتالله هاشمی رفسنجانی: روحانی و دولتش مخلص انقلاب، کشور و مردم هستند
آیتالله هاشمی رفسنجانی روحانی و دولتش مخلص انقلاب کشور و مردم هستند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر پیگیری مشکلات خانوادههای جاویدالاثرها گفت آقای روحانی و کابینهاش حقیقتاً مخلص انقلاب کشور و مردم هستند و از این جهت فضای خوبی در اختیار شما قرار گرفته است که باید از-
گوناگون
پربازدیدترینها