تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):حق بزرگ‏تر خداوند اين است كه او را بپرستى و چيزى را با او شريك نسازى، كه اگر خال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826452107




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دستاورد جنجال‌ برانگيز دانشمندان در اصلاح ژنتيکي جنين انسان


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



دستاورد جنجال‌ برانگيز دانشمندان در اصلاح ژنتيکي جنين انسان
دانشمندان چيني مدعي شده‌اند که توانسته‌اند براي نخستين‌بار، دي‌ان‌اي جنين انسان را اصلاح کنند تا تغييرات آن به نسل بعدي منتقل شود.
روز نو : دانشمندان چيني مدعي شده‌اند که توانسته‌اند براي نخستين‌بار، دي‌ان‌اي جنين انسان را اصلاح کنند تا تغييرات آن به نسل بعدي منتقل شود.


به گزارش روز نو، دانشمندان طي يک دستاورد چشمگير توانسته‌اند تغييرات دي‌ان‌اي را به سلول‌هاي بارور معرفي کنند.


اگرچه هنوز نتايج اين مقاله در جايي منتشر نشده، اما اخبار آن در سراسر جهان پيچيده و دانشمندان بسياري در مورد آن ابراز نگراني کرده‌اند. به نظر آن‌ها ممکن است از اين دستاورد سوءاستفاده شده و براي مثال، والدين از آن براي انتخاب ژن‌هاي انتقالي به نوه‌هايشان استفاده کنند.


اين دانشمندان همچنين بر اين عقيده هستند که جنين‌هاي توليد شده با اين روش براي اهداف تحقيقاتي نيز مي‌توانند پيامدهاي اخلاقي و ايمني جدي داشته باشند.


با اين‌حال ساير دانشمندان اظهار کرده‌اند که اين فناوري همچنين مي‌تواند براي نجات خانواده‌ها از شر بيماري‌هاي ارثي مانند فيبروز کيستيک يا سرطان‌هاي خاص مورد استفاده قرار بگيرد.


پروفسور «جورج چرچ»، متخصص ژنتيک دانشکده پزشکي هاروارد اظهار کرد: مقاله‌اي در مورد اين فناوري از چين ارائه شده و هنوز نمي‌دانم پذيرفته شده است يا خير، اما به نظرم نتايج آن بزودي منتشر خواهد شد.


نظرات «چرچ» با چندين دانشمند ارشد که در زمينه سلول‌هاي بنيادي نابارور فعاليت کرده و در مورد فناوري جديد ابراز نگراني کرده‌اند، مطابقت دارد.


تاکنون دانشمندان بر روي سلول‌هاي سوماتيک (بدني) – سلول‌هاي نابارور مانند سلول پوست، ماهيچه، عصب، استخوان و کبد – با روش‌هاي ويرايش ژنتيکي براي بررسي بيماري‌ها متمرکز بوده‌اند.


اصلاح دي‌ان‌اي جنين انسان به شکلي که تغييرات دي‌ان‌اي در سلول‌هاي بنيادي خط زايا – مانند اسپرم و تخمک – حفظ شود، بدين معني است که چنين تغييراتي مي‌تواند به نسل‌هاي آينده منتقل شود.


چنين کاري شايد در بسياري از کشورها مانند انگليس غيرقانوني باشد، اما در آمريکا و چين آزاد است.


چندين گروه در سراسر جهان در حال کار بر روي روش‌هايي براي اصلاح ژنتيکي جنين انسان هستند.


«شين‌خو هوانگ» از دانشگاه فناوري شانگهاي چين، پس از استفاده موفقيت‌آميز از اين روش براي اصلاح جنين‌هاي ميمون که به حيوانات زنده تبديل شدند، اکنون به دنبال دريافت اجازه براي اجراي اين روش بر روي جنين‌هاي سقط شده انسان است.


گروه پروفسور چرچ نيز در حال توسعه روش‌هايي براي استفاده در اصلاح جنين‌هاي انسان هستند. دکتر «لوهان يانگ» در گروه چرچ اخيرا طرح پيشنهادي را براي ويرايش خط زاياي انسان معرفي کرده که در آن از سلول‌هاي تخمک زناني که تحت عمل جراحي براي سرطان تخمدان قرار گرفته‌اند، استفاده مي‌شود.


در اين روش، تخمک غيربالغ پرورش داده شده و تکثير مي‌شود؛ سپس تحت روش ويرايش ژنتيکي CRISPR براي اصلاح نقايص ژنتيکي عامل سرطان تخمدان قرار مي‌گيرد. اين پروژه هنوز انجام نشده و تائيد شدن يا نشدن آن مشخص نيست.


گفته مي‌شود که دکتر يانگ در پروژه مشابهي در چين مشغول فعاليت است.


ماه گذشته يک گروه ارشد از زيست‌شناسان خواستار توقف سراسري تحقيقات خط زايا شدند، زيرا شايعاتي وجود داشت که از آن‌ها براي تغيير جنين انسان در چين استفاده مي‌شود.


ادوارد لانفير، رئيس موسسه ائتلاف پزشکي احيا در واشنگتن و چهار همکارش در مقاله‌اي در مجله نيچر اظهار کردند که چنين تحقيقاتي مي‌تواند با تحريک اعتراض عمومي، به ساير حوزه‌هاي علم آسيب برساند.


اگرچه با وجود نگراني‌هاي دانشمندان در مورد ظهور خانواده‌هاي انتخابي، در واقعيت چنين انتخابي بسيار مشکل است، زيرا هيچ ژن منفردي به ارائه يک ويژگي منفرد نپرداخته و بسياري از ژن‌ها از عملکردهاي چندگانه برخوردارند.


منبع: ایسنا


تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن