محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853570328
برائت احمدینژاد از رحیمی صحیح بود |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: برائت احمدینژاد از رحیمی صحیح بود
دولت یازدهم تصور کرده است که راه مبارزه با تحریمهای ظالمانه از مذاکره با تحریمکنندگان عبور میکند، در حالی که فقط با نگاه به درون و تمرکز بر عوامل قدرت داخلی در زمینههای سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی، به راحتی میتوانیم اوضاع را تغییر دهیم.
کد خبر: ۴۹۳۳۰۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰ - 21 April 2015
پس از تفاهم لوزان بسیاری به دنبال موضع محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق کشورمان درباره این تفاهم بودند. با این وجود وی هیچگونه اظهارنظری در اینباره انجام نداد و تنها به برخی گمانه زنیهای رسانه ای در این زمینه بسنده کرد.
آرمان به همین دلیل و برای آگاهی از دیدگاه احمدینژاد با علی اکبر جوانفکر، مشاور رسانه ای احمدینژاد در دوران ریاست جمهوری و یکی از نزدیکان وی گفتوگو کرد.
ارزیابی شما از تفاهم لوزان بین ایران و 1+5 چیست؟
درباره یک توافق وقتی میتوان اظهارنظر کرد که دو طرف روی متن واحدی اتفاق نظر داشته باشند. آنچه از سوی وزیر امورخارجه ایران ارائه شده با آنچه طرفهای آمریکایی ادعا کرده اند، یکسان نیست و تفاوتهای بسیار مهم و بعضا خطرناکی را به دست میدهد، لذا اظهارنظر در باره چیزی که عملا مورد توافق دو طرف نیست، کاری عبث به نظر میرسد. انرژی هستهای یک مساله ملی و مرتبط با سرنوشت نسلهای امروز و فردای ملت ایران است، بنابراین تصمیمگیر اصلی در این زمینه مردم هستند و بس. همان مردمی که هشت سال فریاد زدند انرژی هستهای حق مسلم ماست و انرژی هستهای به جان ما بسته ای. به اعتقاد بنده ، محروم کردن مردم از فرآیند تصمیمگیری در باره این مساله بسیار مهم و حیاتی که منبعث از دانش بومی ایران عزیز است، به هیچ وجه قابل قبول نیست و نسلهای آینده درباره کسانی که این حق مسلم را از مردم ایران سلب کنند، قضاوت تلخی خواهند کرد. فکر میکنم روند جاری برای اطلاع رسانی به افکار عمومی از طریق برگزاری مناظرههای تلویزیونی یا دانشگاهی، نوعی توجیه محسوب میشود، زیرا اطلاع رسانی به مردم باید قبل از اتخاذ هرگونه تصمیم و توافقی انجام شود. وقتی توافق یا تفاهم صورت گرفته، این اطلاع رسانی چه مفهومی میتواند داشته باشد؟ متحدان اوباما از سوی آمریکا در جریان جزئیات مذاکرات قرار میگیرد اما دولت ایران، همه جزئیات را بیان نمیکند.
آیا این تفاهم را برد- برد میدانید؟
مدعیان برد– برد، باید برای مردم روشن کنند با این چیزی که اسمش را تفاهم گذاشته اند، ایران عزیز چه چیزی را برده یا به دست آورده است؟ آنچه تاکنون شاهدش بودهایم باخت ما و برد طرف مقابل بوده است و به راحتی هم میتوان فهرستی از آنچه باختهایم و آنچه آنها بردهاند، تهیه و ارائه کرد. من قادر به نادیده گرفتن تضعیف روحیه خودباوری در مردم نیستم و در حیرتم که خسارتهای سنگین وارده ، چگونه قابل جبران خواهد بود. ملتی که با سرعت در مسیر نیل به پیشرفتهای بزرگ علمی حرکت میکرد وحتی در رشد علمی سرآمد جهان شده بود، اینک شاهد ایستایی در دستاوردهای علمی خود است!
دیدگاه آقای احمدینژاد درباره توافق هستهای ایران و 1+5 چیست؟
آقای احمدینژاد فعلا بنا ندارند در این زمینه اظهارنظر کنند و بنده نیز نمیتوانم از طرف ایشان مطلبی را بگویم.
آیا شما هم دلواپس مذاکرات ایران و کشورهای غربی هستید؟
من بیش از آنکه نگران نتیجه مذاکرات باشم، دلواپس سرنوشت کشور و ملت بزرگ ایران هستم. یادمان باشد که وقتی صحبت از ملت ایران به میان میآید، در واقع یک ملت متمدن ، تاریخ ساز ، شجاع، مقاوم، انقلابی و امتحان پس داده در کانون توجه ما قرار دارد، بنابراین کسانی که به نمایندگی از این ملت با دنیا صحبت میکنند، باید در طراز شأن و شخصیت و ویژگیهای ممتاز ملت ایران باشند. تجربههای نهچندان دور، عواقب غمانگیزی از سرنوشت کسانی را به دست میدهد که به جای تامین منافع ملت ایران و به دست آوردن دل مردم خویش، اهتمام شان را مصروف امتیازدهی و جلب رضایت دیگران کردهاند.
بسیاری از کارشناسان معتقدند سیاستهای محمود احمدینژاد بود که کشور را به تنگناها و مشکلات بزرگی چون تحریمهای سنگین کشاند. شما به چه میزان سیاستهای احمدینژاد را در مشکلات اقتصادی و سیاسی به وجود آمده در سالهای اخیر موثر میدانید؟
این اشتباه مهمی است که تصور کنیم سیاست خارجی دولت قبل باعث شکل گیری تحریمها علیه ایران شده است. ابتکار عمل در سیاست خارجی ایران در دست دولت دهم و شخص دکتر احمدینژاد بود، بویژه زمانی که ایران توانست دو کشور مهم برزیل و ترکیه را وارد دور مذاکرات کند. با کمی دقت در مسائل داخلی ایران بویژه در سالهای پایانی دولت قبل، متوجه میشوید که برخی عوامل داخلی در زمینه سازی برای تحریمهای خارجی بسیار موثر بودند. آمریکا و چند کشور معدود غربی همپیمان او وقتی به اعمال تحریم علیه ایران پرداختند که اطمینان یافتند شرایط مناسبی در داخل کشور برای موثر واقع شدن تحریمها و تشدید آنها بوجود آمده است. برخی عناصر و مراکز مشخص با استفاده از موقعیتهای رسمی خود به تخریب و تضعیف دولت دهم و بهطور ویژه مواجهه با رئیس جمهور وقت پرداختند و خواسته یا ناخواسته آب به آسیاب دشمن ریختند. سوال این است که چرا تحریمهای آمریکا در زمانی که ایران تصمیم به غنی سازی اورانیوم 20 درصد گرفت، اجرا نشد؟ پاسخ روشن است زیرا در آن هنگام شرایط داخلی و حتی خارجی برای این کار فراهم نبود. اما از همان لحظه، فشارهای همه جانبه بر دولت دهم به صورت تدریجی آغاز شد و با گذشت زمان ابعاد گستردهتری پیدا کرد. به هر حال این مساله کاملا روشن است که آمریکا، انگلیس و رژیمصهیونیستی در برابر ملت ایران صف آراسته اند و مساله انرژی هستهای فقط بهانه ای برای تشدید خصومتهاست و اگر متوجه این حقیقت نشده باشیم، مرتکب اشتباهات فاحشی خواهیم شد.
دولت یازدهم تصور کرده است که راه مبارزه با تحریمهای ظالمانه از مذاکره با تحریمکنندگان عبور میکند، در حالی که فقط با نگاه به درون و تمرکز بر عوامل قدرت داخلی در زمینههای سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی، به راحتی میتوانیم اوضاع را تغییر دهیم. موقعیت آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی در منطقه بسیار شکننده است و با درک صحیح از شرایط و توقف برخی علائم از داخل کشور، بهراحتی میتوانیم دست برتر را در همه مسائل از آن ملت ایران کنیم.
آیا اگر احمدینژاد دوباره به قدرت باز گردد همان روش سابق خود را دنبال میکند یا اینکه تلاش میکند با کشورهای غربی به توافق برسد؟
روش آقای احمدینژاد مبتنی بر روشنگری و ابتکارعملهای هوشمندانه در عرصه بینالمللی بود و اگر دستگاه سیاست خارجی کشور توان همراهی با ایشان را داشت، موقعیتهای بهتری برای کشور خلق میشد. متاسفانه وزارت امورخارجه به دلایلی که خارج از این بحث است، ضعیف عمل میکند و با نگاه آرمانی همسو و هماهنگ نبوده و نیست. در دولتهای نهم و دهم و به طور اخص به همت دکتر احمدینژاد و تحت تاثیر ابتکار عملهای شخص ایشان، مناسبات گستردهای میان ایران با سایر کشورهای جهان وجود داشت و شاهد رفت و آمد عالی ترین مقامات رسمی کشورها به ایران و بالعکس بودیم. این یک ادعای مستند و قابل اثبات است اما امروز در صحنه بینالمللی فقط محدود به مذاکراتی بی حاصل شده ایم و حتی فعالیت در سایر بخشهای بینالمللی را به این مذاکرات گره زدهایم و من این را بدترین بیتدبیری ممکن میدانم.
آیا اگر احمدینژاد به قدرت بازگردد حاضر خواهد بود با مناسبات جدید بین المللی با آمریکا مذاکره کند؟
منظور شما از «مناسبات جدید بینالمللی»روشن نیست، با این حال توجه داشته باشید که هیچ دولتی در ایران از مذاکره رویگردان نیست و نخواهد بود. مذاکره دولت ایران با دولتهای مشروع و قانونی در سایر نقاط جهان، یک اصل ثابت و پذیرفته شده است، لیکن باید توجه کنید که هر مذاکراتی قواعد مخصوص به خودش را دارد. یعنی شما بر پایه همان قواعدی که با کشورهای دوست مذاکره میکنید ، نمی توانید با دولتهای متخاصم و کینه توز وارد مذاکره شوید. مذاکره با آمریکا هم قاعده خود را دارد. به اعتقاد بنده دولت یازدهم نه فقط قاعده مذاکره با آمریکا را رعایت نکرد بلکه حتی شاهد اظهاراتی از سوی مقامات عالی دولت بودیم که بسیار آسیب زننده و در ضدیت با قاعده این مذاکرات بود و نتیجه به دست آمده نیز به روشنی گویای این حقیقت است.
احمدینژاد زمانی که تحریمها شدت بیشتری پیدا کرد تلاش کرد مراودات اقتصادی ایران با چین، روسیه، ترکیه و هند را بیشتر کند و شدت ببخشد.به نظر شما این کشورها از وجود تحریمها علیه ایران سوءاستفاده نکردند؟ برخی از این کشورها مانند چین بهجای پول نقد کالاهای خود را به ما میدادند و برخی مانند ترکیه بهره بانکی بسیار زیادی از ما میگرفتند.
تحریم شرایط خاص خودش را به دنبال میآورد. حتی المقدور باید سعی شود پولهای ناشی از فروش نفت در همان کشورها ذخیره گردد و فقط در حد نیازهای ضروری، خریدهایمان را از آن کشورها انجام دهیم.
نظر شما درباره شایعه دیدار اصلاحطلبان با احمدینژاد که آقای داوری مدعی شده است، چیست؟
اگر آقای داوری مطلبی را بیان کرده است، توضیحاتش را از خود ایشان جویا شوید.
برنامه احمدینژاد برای انتخابات مجلس به چه صورت است؟
دکتر احمدینژاد با طیف وسیعی از مردم و نیروهای موثر سیاسی ارتباط نزدیک دارند.
آیا احمدینژاد به دنبال تشکیل یک فراکسیون از نزدیکان خود در مجلس آینده است؟
آیا آقای احمدینژاد حرفی زده یا موضعی اتخاذ کردهاند یا کاری انجام داده اند که موجد این سوال در ذهن شما شده است؟
نظر شما درباره مجازات زندان برای محمدرضا رحیمی چیست؟
پرونده آقای رحیمی هیچ ارتباطی با دولت دهم ندارد و شبهات مربوط به پرونده ایشان را دستگاه قضایی روشن میکند.
چرا احمدینژاد از رحیمی برائت جست؟
دکتر احمدینژاد فقط بر این نکته تاکید کرد که پرونده اتهامی ایشان با وجود ابهاماتی که نسبت به آن مطرح است، به دوران قبل از تصدی مسئولیت وی در دولت دهم مربوط میشود و در واقع حساب دولت قبل از این پرونده جداست. این در حالی بود که مسئولین پیوسته از آقای رحیمی به عنوان معاون اول دولت قبل نام میبردند که این امر برخلاف عدالت و انصاف بود زیرا ایشان به عنوان معاون اول، محاکمه و محکوم نشدند.
نامه رحیمی علیه احمدینژاد بسیاری از پشت پردههای دولت دهم را افشا کرد. چرا رحیمی دست به چنین کاری زد؟
شاید آقای رحیمی انتظار داشت رئیسجمهور سابق در دفاع از او اقدامی را انجام دهد و البته کار درست را دکتر احمدینژاد انجام داد زیرا موضوع اتهامی آقای رحیمی کاملا بی ارتباط با دولت دهم بود و هیچ منطقی برای دفاع از ایشان جز درخواست رعایت قانون و عدالت و انصاف نسبت به وی، وجود نداشت.
چرا فسادهای اقتصادی در دولت احمدینژاد که مدعی مبارزه با فساد اقتصادی بود تا به این اندازه زیاد شد؟
دولت دکتر احمدینژاد، پاکدستترین دولت پس از انقلاب بوده است و اگر در دولت ایشان فسادی رخ میداد، آیا دستگاه قضایی نسبت به آن اغماض میکرد؟ جوسازیها و دروغ پردازیهای سیاسی و رسانهای علیه دولت قبل را معیار قضاوت خودتان قرار ندهید.
به هر حال برخی افراد چون بابک زنجانی و سعید مرتضوی رابطه بسیار نزدیکی با دولت احمدینژاد داشتند و از نزدیکان رئیس جمهور به شمار میرفتند.
آقای سعید مرتضوی متهم است وهنوز محکوم نشده است. بابک زنجانی یک سرمایه دار ایرانی است که هیچ ارتباطی میان او و دولت قبل وجود ندارد. ضمن آنکه من در باره این فرد هیچ اظهارنظری نمیتوانم بکنم زیرا نزدیک به دو سال است که در زندان به سر میبرد وهنوز اعلام نشده رسما جرم اصلی او چه بوده است؟ شما توجه داشته باشید که دولت یازدهم دهها میلیارد دلار نفت را به کشورها و شرکتهای خارجی فروخته ولی پول آن هنوز به حساب ایران واریز نشده یا برای استفاده در اختیار ایران قرار نگرفته است. ظاهرا از میان همه کسانی که پول ایران را پس ندادهاند، فقط بابک زنجانی در دسترس بوده است!
چرا دلواپسان بهجای دلواپسی درباره فسادهای اقتصادی نسبت به مذاکرات ایران و کشورهای غربی دلواپسند؟
منظور شما از این سوال روشن نیست و اصولا چرا بنده باید در مورد انگیزههای دیگران به شما پاسخ بدهم؟!
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
ادعای صفار درباره تشر ظریف به کری/ جلسات خصوصی احمدینژاد در مشهد/ دعواهای سیاسی به پاسپورت ایرانی کشیده شد/ ش
ادعای صفار درباره تشر ظریف به کری جلسات خصوصی احمدینژاد در مشهد دعواهای سیاسی به پاسپورت ایرانی کشیده شد شعار مرگ بر آل سعود در نماز جمعه قم وزیری که اگر استیضاح شود حتما میافتد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آماده میکند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خخواهر احمدی نژاد هم در پاسخ به هاشمی خاطره رو کرد/ مصباح: مدافعان حقوق زنان دنبال برهنگی زناناند/ ناگفتههای
خواهر احمدی نژاد هم در پاسخ به هاشمی خاطره رو کرد مصباح مدافعان حقوق زنان دنبال برهنگی زناناند ناگفتههای روحانی در کتابی جدید قیمت خودرو با ریش رحیمی ارزان شد جا زدن تعدادی معتاد در پوشش حامیان تیم هستهای خواننده لسآنجلسی در جشن قهرمانی کشتی رصدخانه تابناک خبرهاییادعای تجاوز پلیس عربستان به نوجوان ایرانی/مرجع داستان غیرقابل انتشار معاون احمدینژاد کیست؟/تهدید قائم مقام دا
ادعای تجاوز پلیس عربستان به نوجوان ایرانی مرجع داستان غیرقابل انتشار معاون احمدینژاد کیست تهدید قائم مقام دانشگاه به افشای حادثه شیراز دلیل سانسور سریال فوق سری از زبان فخیم زاده فرماندهان نظامی که تفاهم لوزان را پیروزی ایران دانستند پوسترهـای ضدظريـف کجا توليـد ميشوند رصدپیشنهاد یک امام جمعه برای پوشش مداحان / سقوط آزاد قيمت فيش عمره / خاطره جدید هاشمی از همسر امام (ره) / ماجرای
پیشنهاد یک امام جمعه برای پوشش مداحان سقوط آزاد قيمت فيش عمره خاطره جدید هاشمی از همسر امام ره ماجرای اره و پادشاهان عربستان وکلا هم وارد حاشیه شدند پیشنهاد ترکیب روحانی و احمدینژاد چه کسی دستور ابقای کیروش را داد رصدخانه تابناک خبرهایی برای مخاطبان آمادهمروری بر زندگی پروین احمدینژاد |اخبار ایران و جهان
مروری بر زندگی پروین احمدینژاد هرجا دوقطبی هاشمی - احمدینژاد در حال شکل گرفتن باشد پای یک خواهر در میان است پروین احمدینژاد همان خواهری است که بعد از مدتها غیبت از تلفن همراه و نرمافزارهایی که او را به فضای مجازی پیوند میدهد قدری فاصله گرفت و با خاطرهای که بهسرعت تکناآرامیهای زمان احمدینژاد از تحريمها بود |اخبار ایران و جهان
ناآرامیهای زمان احمدینژاد از تحريمها بود برای ارزیابی دولت احمدینژاد باید دو مقطع تاریخی را در نظر بگیریم بخش اول ۶ سال اول و بخش دوم دو سال پایانی که زمان تشدید تحریمها و فشارهای سیاسی و اقتصادی است کد خبر ۴۹۰۱۰۲ تاریخ انتشار ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷ ۳۵ - 11 April 2015 باواکنش به ادعاي ديدار اصلاحطلبان با احمدينژاد |اخبار ایران و جهان
واکنش به ادعاي ديدار اصلاحطلبان با احمدينژاد کد خبر ۴۹۱۱۹۸ تاریخ انتشار ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱ ۰۷ - 14 April 2015 درحالي که عبدالرضا داوري از اعضاي اصلي تيم رسانهاي طيف احمدينژاد مدعي ديدارهاي اصلاحطلبان با احمدي نژاد شده است يک عضو شوراي مشورتي اصلاح طلبان اين اظهارات رااعتراض شریعتمداری به خاطرات جدید هاشمی/ هشدار فقهی روحانی/ حمایت از احمدینژاد برای حمله به مجلس نهم/ غیبت سعی
اعتراض شریعتمداری به خاطرات جدید هاشمی هشدار فقهی روحانی حمایت از احمدینژاد برای حمله به مجلس نهم غیبت سعید جلیلی در بررسی تفاهم لوزان روزنامههای اصولگرا در استقبال از موفقیتهای نیروهای یمنی در درگیری زمینی با سعودیها شریک هستند روزنامههای اصلاحطلب مراسم گرامیداشت همسرنشستی با حضور احمدینژاد در مشهد |اخبار ایران و جهان
نشستی با حضور احمدینژاد در مشهد نشستی با حضور احمدی نژاد و فعالان فرهنگی سیاسی مشهد برگزار شد کد خبر ۴۹۱۹۶۴ تاریخ انتشار ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷ ۴۰ - 17 April 2015 نشستی صمیمی با حضور احمدی نژاد و فعالان فرهنگی سیاسی مشهد برگزار شد به گزارش مهر عصر پنجشنبه نشست فعالان فرهنگی سیفیلم عجیب در باره حمله به مطهری/ مخالفت ولایتی با انتشار فکتشیت/ روش انتخاب نامزدهای اصلاحطلب/ باز ماندن احم
فیلم عجیب در باره حمله به مطهری مخالفت ولایتی با انتشار فکتشیت روش انتخاب نامزدهای اصلاحطلب باز ماندن احمدینژاد از پیوند با اصلاحات با فروکش کردن تب اخبار مربوط به تفاهم لوزان و حادثه جده روزنامههای تهران در حال تکرار موضوعات پیش از نوروز خود هستند گزارشی از فیلمی در بایک یادداشت نابهنگام درباره پدیده احمدینژاد |اخبار ایران و جهان
یک یادداشت نابهنگام درباره پدیده احمدینژاد باید گفت همه ما اشتباه کردیم و همه تاوانش را دادیم هروقت پذیرفتیم که اشتباه کردهایم راه آینده اندکی کمخطر خواهد شد کد خبر ۴۹۰۱۰۹ تاریخ انتشار ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸ ۱۳ - 11 April 2015 احمد غلامی سردبیر شرق در سرمقاله این روزنامه40سالزمانبرایاتمامپروژههایناتماماحمدینژاد |اخبار ایران و جهان
40سالزمانبرایاتمامپروژههایناتماماحمدینژاد وزیر ورزش و جوانان گفت در دولتهای گذشته بدون در نظر گرفتن منابع و بودجه کلنگهای زیادی برای پروژههای عمرانی زده شد که به علت نبود اعتباراتکافی اغلب آنها نیمهکاره رها شده است کد خبر ۴۹۱۷۴۴ تاریخ انتشار ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ -پیشنهاد یک امام جمعه برای پوشش مداحان/سقوط آزاد قيمت فيش عمره/خاطره جدید هاشمی از همسر امام (ره)/ماجرای «اره»
پیشنهاد یک امام جمعه برای پوشش مداحان سقوط آزاد قيمت فيش عمره خاطره جدید هاشمی از همسر امام ره ماجرای اره و پادشاهان عربستان یک نماینده تجاوز نشده تعرض شده وکلا هم وارد حاشیه شدند پیشنهاد ترکیب روحانی و احمدینژاد دستور ابقای کیروش از کجا رسید رصدخانه تابناک خبرهاییدیدار مقام عالی امنیتی افغانستان با شمخانی |اخبار ایران و جهان
دیدار مقام عالی امنیتی افغانستان با شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت گسترش ناامنی و ترور سیاست دیرینه برخی قدرتها برای استهلاک ظرفیتهای ملی و جایگاه منطقهای کشورهای اسلامی بوده است کد خبر ۴۹۳۱۸۸ تاریخ انتشار ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۴ ۵۸ - 20 April 2015 دبیر شورای عباید از تیم مذاکرات حمایت کرد |اخبار ایران و جهان
باید از تیم مذاکرات حمایت کرد تقوی درباره نشست اصولگرایان نیز اظهار داشت زمان نشست جمعی مان هنوز معلوم نیست ولیکن نشست های هفتگی برقرار می باشد کد خبر ۴۸۸۵۰۳ تاریخ انتشار ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۰ ۲۴ - 05 April 2015 تقوی درباره نشست اصولگرایان نیز اظهار داشت زمان نشست جمعی مان هنحمایت رییس مجلس از بیانیه مشترک لوزان |اخبار ایران و جهان
حمایت رییس مجلس از بیانیه مشترک لوزان دبیرفراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس گفت رئیس مجلس در فراکسیون رهروان ولایت با حمایت از بیانیه و مذاکرات هستهای خواستار ورود نمایندگان مسئله هستهای پس از کسب اطلاعات لازم شد کد خبر ۴۸۸۲۰۸ تاریخ انتشار ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۶ - 05 Aارادهقوی تهران و لندن برای بازگشایی سفارتخانهها |اخبار ایران و جهان
ارادهقوی تهران و لندن برای بازگشایی سفارتخانهها ایرانیان برای سفر به انگلیس با دشواریهای متعددی مواجهند و سفر به کشورهای همسایه برای انجام امور ویزا هزینههای سفر را افزایش داده و مشکلاتی برای مردم عادی به وجود آورده است کد خبر ۴۹۰۱۰۳ تاریخ انتشار ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷ ۴۱ --
سیاسی
پربازدیدترینها