واضح آرشیو وب فارسی:فارس: سردار دهقان در دیدار وزیر دفاع آذربایجان:
با هرگونه اقدامی که موجبات تشدید بحران قره باغ شود مخالفیم
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان و حل بحران قره باغ از طریق مسالمت آمیز گفت: باتوجه به شرایط حساس منطقه با هرگونه اقدامی که موجبات تشدید بحران قره باغ شود مخالفیم.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اداره کل تبلیغات دفاعی وزارت دفاع، پس از انجام مراسم استقبال رسمی از سردار حسین دهقان وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران که از سوی ذاکر حسن اف وزیر دفاع جمهوری آذربایجان در باکو انجام شد، طرفین با یکدیگر دیدار و پیرامون مسایل دو جانبه، منطقهای و بین المللی گفتگو کردند.
سردار دهقان، با ابراز خرسندی از تداوم ملاقات ها و رایزنی های مقامات عالی رتبه دو کشور خصوصاً سران ایران و آذربایجان که زمینه های لازم را برای تعمیق روابط دو ملت فراهم کرده است، گفت: مواضع مشترک دو کشور و تشریک مساعی پیرامون مسایل و رخدادهای امنیتی در منطقه و تبدیل آن به فرصت، جلوه ای از درک مشترک میان ایران و آذربایجان به شمار می رود.
وی با اشاره به وضعیت وخیم امنیتی منطقه و جهان، خطر گسترش تروریسم و نا امنی را یاد آور شد و بر ضرورت گسترش همکاری دفاعی و نظامی میان تهران و باکو تاکید کرد.
دهقان در ادامه افزود: باید با تقویت و توسعه این روند در مسیر ایجاد ائتلاف های قدرتمند و اثرگذار منطقهای حرکت کرد.
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان و حل بحران قره باغ از طریق مسالمت آمیز گفت: باتوجه به شرایط حساس منطقه با هرگونه اقدامی که موجبات تشدید بحران قره باغ شود مخالفیم.
وی عدم اراده سیاسی کشورهای فرا منطقه ای برای حل مناقشه قره باغ را با هدف استمرار و توسعه دامنه نفوذ آنان در کشور های منطقه ذکر کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران یک بار دیگر آمادگی خود را برای کمک به حل صلح آمیز این مناقشه اعلام میکند.
دهقان، با تشریح توانمندی های متنوع وزارت دفاع کشورمان در حوزه های مختلف بر ضرورت همکاری دفاعی، نظامی و فنی میان دو کشور تاکید کرد و گفت: گسترش این همکاری ها نقش بسیار مهم و سازنده ای در ایجاد صلح، ثبات و امنیت منطقه دارد.
وزیر دفاع کشورمان در پایان بر ضرورت همکاری های دفاعی- امنیتی کشور های ساحلی دریای خزر در حوزه های مختلف از جمله مبارزه با تروریسم، افراطیگری و قاچاق مواد مخدر در چارچوب پیمان و ائتلافی مستحکم تاکید کرد.
در این دیدار سپهبد ذاکر حسن اف وزیر دفاع جمهوری آذربایجان نیز طی سخنانی با تمجید از قدرت و توانمندی های دفاعی و فناورانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: ما این قدرت را در رژه با شکوه ارتش جمهوری اسلامی ایران در روز 29 فروردین مشاهده کردیم و به آن مباهات می کنیم.
وزیر دفاع آذربایجان با اشاره به عزم و اراده سران دو کشور برای توسعه همکاری ها افزود: آمادگی داریم در کمترین زمان ممکن توافقات فی مابین را اجرایی کنیم.
سپهبد ذاکر حسن اف، تشکیل کمیسیون مشترک همکاری های دفاعی – نظامی به ریاست وزرای دفاع ایران و آذربایجان را اقدامی ضروری برای سرعت بخشیدن به اجرای توافقات میان دو کشور اعلام کرد و گفت: ما آمادگی داریم در همه زمینه ها با جمهوری اسلامی ایران همکاری کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تأکید رئیس جمهور آذربایجان از ارتقاء سطح روابط، حاکی از جایگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران در نزد مقامات جمهوری آذربایجان است. انتهای پیام/
94/01/31 - 16:54
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]