تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871934843




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جهانگیری: اتهام رانت به دولت یازدهم، رانت‌های بزرگ گذشته را توجیه می‌کند/ممکن است نقدهایی به دولت وارد باشد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جهانگیری:
اتهام رانت به دولت یازدهم، رانت‌های بزرگ گذشته را توجیه می‌کند/ممکن است نقدهایی به دولت وارد باشد
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ممکن است نقدهایی به دولت وارد باشد که می‌توان این نقدها را در بحث‌های کارشناسی حل و فصل کرد، گفت:اما اینکه دولت به گریز از قانون و رانت متهم شود، کار کسانی که در گذشته واقعاً رانت‌های بزرگی ایجاد کرده‌اند، را توجیه می‌کند.

خبرگزاری فارس: اتهام رانت به دولت یازدهم، رانت‌های بزرگ گذشته را توجیه می‌کند/ممکن است نقدهایی به دولت وارد باشد



به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس به نل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، اسحاق جهانگیری عصر دیروز شنبه در جلسه‌ای در خصوص موضوع واردات کالای اساسی توسط دو شرکت دولتی که با حضور نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برخی اعضای اقتصادی دولت برگزار شد، اظهارداشت: دولت تدبیر و امید دولتی قانونگراست و اصرار دارد که هیچ اقدامی خارج از چارچوب قانون انجام ندهد.
معاون اول رئیس‌جمهور تصریح‌کرد: همان‌طور که نمایندگان مجلس می‌دانند دولت یازدهم در شرایط دشواری روی کار آمد و در تلاش است تا مشکلات را یکی پس از دیگری برطرف کند و این انصاف نیست که عده‌ای خواسته یا ناخواسته با اتهام افکنی، بهانه به دست کسانی بدهند که قصد دارند به دولت ضربه بزنند.
وی با تاکید بر اینکه دولت با جدیت به دنبال راهکارهایی است که بتواند با کمترین هزینه، مشکلات را از پیش روی مردم بردارد، خاطرنشان کرد: البته ممکن است که نقدهایی به دولت وارد باشد که می‌توان این نقدها را در بحث‌های کارشناسی حل و فصل کرد اما اینکه دولت به گریز از قانون و رانت متهم شود، به دور از انصاف بوده و باعث می‌شود کار کسانی که در گذشته واقعاً رانت‌های بزرگی ایجاد کرده‌اند، توجیه گردد.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت علاقمند است در خصوص موضوعات مهم کشور با نمایندگان مجلس مشورت و همفکری داشته باشد، بر لزوم افزایش تعامل و هماهنگی میان قوای مجریه و مقننه تاکید کرد و تشکیل جلسات مشورتی میان این دو قوه را گامی در جهت نزدیک شدن دیدگاه‌ها و دستیابی سریعتر به راه حل مشکلات دانست.
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه اصرار دولت بر این است که اختلاف نظرها در فضای کارشناسی و به شکل دوستانه مطرح شود، افزود: با توجه به کاهش قیمت نفت امسال نیز سالی دشوار برای دولت است و انتظار ما این است که به جای نقدهای تند و مخرب که به فضای روانی جامعه و افکار عمومی لطمه می زند، شاهد همدلی و همزبانی هر چه بیشتر میان قوای سه گانه باشیم تا مسیر تعالی و رشد جامعه بیش از پیش فراهم شود.
جهانگیری در ادامه جلسه پس از استماع نظرات و دیدگاه های نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص واردات کالای اساسی از طریق دو شرکت دولتی، جزییات مربوط به علت تصمیم گیری دولت برای این کار را تشریح کرد و به سوالات نمایندگان پاسخ گفت.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه دولت برای سرعت بخشیدن به روند اجرای مهمترین طرح‌های کشور در بخش آب و خاک که سال‌ها در دست اجرا بوده تصریح کرد: دولت برای اجرای این طرح‌ها 8 میلیارد دلار طی 4 سال اختصاص داد و برای تبدیل این میزان ارز به ریال، ساده ترین روش فروش ارز به بانک مرکزی بود که البته آثار تورمی بالایی داشت و به کنترل تورم به عنوان مهمترین دستاورد دولت آسیب می‌زد لذا تدبیر مناسب‌تری اتخاذ و مقرر شد این میزان ارز صرف واردات کالاهای اساسی شود و پس از فروش این کالاها در کشور، از ریال حاصله برای اجرای پروژه ها استفاده شود.
وی در تشریح دلایل این تصمیم‌گیری اظهارداشت: هدف دولت این بود که از طریق واردات کالای اساسی، از منابع و دارایی‌های مسدود شده کشور استفاده کند و در عین حال از افزایش پایه پولی کشور و به تبع آن افزایش نقدینگی و بالا رفتن تورم جلوگیری کند.
در این جلسه برخی نمایندگان مجلس بخصوص آقایان توکلی، پور ابراهیمی و بحرینی ضمن تایید رویکرد دولت، نقدهایی نسبت به روش اجرا خصوصاً در زمینه واردات کالای اساسی از طریق دو شرکت دولتی پرداختند و ابهامات خود را در این خصوص بیان کردند. سپس رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و معاونین وزارتخانه جهاد کشاورزی و بانک مرکزی نیز توضیحاتی در خصوص دلایل این اقدام دولت و پاسخ به شبهات و ابهامات نمایندگان مطرح کردند.
در ادامه این نشست برخی دیگر از نمایندگان خانه ملت، هر کدام در سخنانی ضمن تایید سیاستگذاری و اقدام دولت، اختلاف نظر در خصوص نحوه واردات کالای اساسی را مربوط به شیوه و نحوه اجرای این کار دانستند و خواستار تعامل نزدیکتر و همفکری هر چه بیشتر پیش از اتخاذ تصمیمات مهم از سوی دولت شدند. انتهای پیام/
دکتر غلامرضا مصباحی مقدم یکی از نمایندگان حاضر در جلسه با قدردانی از رویکرد دولت در تعامل با مجلس شورای اسلامی، خواستار تشکیل جلسات مشورتی میان دولت و مجلس شد و گفت: بهتر است پیش از آنکه موارد مورد اختلاف و ابهامات تبدیل به مساله میان دو قوه شود، مسائل در جلسات همفکری و از طریق تبادل دیدگاه ها حل و فصل گردد.

94/01/30 - 15:35





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن