تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شش (صفت) در مؤمن نيست: سخت گيرى، بى خيرى، حسادت، لجاجت، دروغگويى و تجاوز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821062618




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سازمان محيط زيست به سيستم پايش پارازيت مجهز مي شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۰ فروردين ۱۳۹۴ (۱۴:۳۹ب.ظ)
ابتکار خبر داد: سازمان محيط زيست به سيستم پايش پارازيت مجهز مي شود موج - مطالعات و تحقيقات دانشمندان روي تاثير امواج الکترومغناطيسي بر سيستم هاي مختلف زيستي از سال 1935 آغاز شد، نتايج بسياري از اين تحقيقات نشان داد، امواج الکترومغناطيسي با تغيير در توزيع يون ها تاثيراتي بر ارگانيسم موجودات زنده از جمله رشد آنها دارد.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار با بيان اينکه سازمان حفاظت محيط زيست از زمان تعيين تکليف براي پايش و سنجش پارازيت ها به ابزار مورد نياز مجهز نشده بود، افزود: يک سري اقدامات در زمينه ارائه گزارش به سازمان انجام شده است و اميدواريم وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات همکاري لازم را در اين باره داشته باشد.
معاون رئيس جمهوري تاکيد کرد: از وزير ارتباطات خواستيم زماني را براي برگزاري جلسه اي جهت بررسي و پيگيري وضعيت پارازيت ها تعيين کند که اميدواريم هرچه زودتر برگزار شود.
امواج الکترومغناطيسي امواجي هستند که توسط حرکت ذرات باردار الکتريکي توليد مي شوند، اين امواج از فضاي خالي، هوا و ديگر مواد عبور مي کنند.
مطالعات و تحقيقات دانشمندان روي تاثير امواج الکترومغناطيسي بر سيستم هاي مختلف زيستي از سال 1935 آغاز شد. نتايج بسياري از اين تحقيقات نشان داد، امواج الکترومغناطيسي با تغيير در توزيع يون ها تاثيراتي بر ارگانيسم موجودات زنده از جمله رشد آنها دارد.
همچنين اين مطالعات نشان داد: بين ميدان هاي الکترومغناطيسي و از بين رفتن کلوني زنبورها در اروپا و آمريکا و همچنين مهاجرت پرندگان ارتباط وجود دارد.
در پاسخ به نگراني هاي عمومي در مورد استفاده از اين امواج روي سلامت انسان، در سال 1996 سازمان بهداشت جهاني (WHO) تلاش هاي تحقيقاتي را در اين زمينه آغاز کرد. در ماه مه 2011، آژانس بين المللي تحقيقات سرطان وابسته به سازمان بهداشت جهاني، چکيده اي از خطرات بهداشتي ميدان هاي الکترو مغناطيسي را منتشر کرد.
در اين گزارش آمده است که شواهد محدودي از خطرات امواج الکترومغناطيسي روي سلامت انسان وجود دارد که از ميان آنها مي توان به افزايش خطر ابتلا به بيماري هاي گليوما و نوروم آکوستيک (تومورهاي سرطاني اعصاب و مغز) اشاره کرد.
در نتيجه اين سازمان امواج الکترومغناطيسي را در دسته امواج "احتمالا سرطان زا" (possibly carcinogenic) طبقه بندي کرده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن