تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آينده نوشته مى‏شود. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799481252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفير سابق آمريکا در يمن: حمايت واشنگتن از عمليات نظامي عربستان اشتباه بود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سفير سابق آمريکا در يمن: حمايت واشنگتن از عمليات نظامي عربستان اشتباه بود
این بحران ممکن است دو نتیجه داشته باشد اول اینکه یمن به کشوری بی سامان بدون دولت مرکزی قدرتمند تبدیل شود و نتیجه دیگر این است که القاعده بر مناطق بیشتری در یمن سلطه پیدا کند؟
کد خبر: ۴۹۲۵۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۲:۵۶ - 18 April 2015


سفیر سابق آمریکا در یمن حمایت واشنگتن را از عملیات نظامی ریاض اشتباه دانست.

به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی ، باربارا بودین در گفتگو با این شبکه درباره حمایت آمریکا از عملیات نظامی عربستان در یمن گفت : به نظر من حمایت آمریکا از عملیات نظامی عربستان در یمن کاری عاقلانه نبوده است. مداخله نظامی عربستان رویکردی غلط است و دست کم خیلی دیر اتفاق افتاده و دیگر فایده ای ندارد. هدف نهایی این عملیات به قدرت بازگرداندن منصور هادی است که این هدف نیز درست نیست زیرا حتی اگر دولت او قانونی باشد و مشروعیت لازم را داشته باشد، نمی توان این کار را با حملات هوایی انجام داد. بنابراین آمریکا می بایست به جای حمایت نظامی از عربستان، بیشتر روی حل سیاسی این بحران تاکید می کرد.

سفیر سابق آمریکا در یمن درباره ارتباط بحران یمن با مسئله مذاکرات هسته ای ایران گفت : به نظر من مذاکرات هسته ای ایران در بحران یمن تاثیر داشته است اما مطمئن نیستم تعیین کننده بوده باشد. ما می دانیم که عربستان سعودی به شدت درباره روابط آمریکا با ایران نگران است. بنابراین لازم است ما راههایی داشته باشیم تا به آنها اطمینان دهیم به امنیت آنها متعهد هستیم.
به نظر می رسد یکی از علل حمایت آمریکا از سعودیها در این ماجرا، همین بوده باشد. درست است که هادی دولت قانونی یمن بود و ما از سرنگونی این دولت از طریق زور و نظامی حمایت نمی کنیم اما به نظر من عملیات عربستان در یمن نیز روش درستی نبود و ما نمی بایست از آن حمایت می کردیم. شاید این عملیات پاسخی به نگرانیهای سعودیها بوده باشد اما نمی توانست برای آمریکا ضرورت باشد یا حتی نیاز درازمدت منطقه نمی باشد.

باربارا بودین در پاسخ به این سوال که این بحران چیزی فراتر از دعوای شیعه و سنی و مسئله ای سیاسی است گفت: به نظر من توصیف جنگ شیعه وسنی برای بحران یمن به شکلی خطرناک ساده انگارانه است. به نظر من این بحران هم به مسائل کلان منطقه ای به ویژه رقابت ایران و عربستان مربوط می شود و هم اساسا و در وهله اول رقابت سیاسی بر سر قدرت در داخل یمن است. حوثیها از سال دوهزار و چهار علیه دولت مرکزی یمن ستیزه جویی کرده اند و عامل آن نیز سیاست داخلی و تحولات داخلی بوده است. اگر سعودیها تا این حد درباره سلطه حوثیها بر یمن نگران هستند، چرا سپتامبر گذشته اقدامی نکردند زیرا در آن زمان این امکان وجود داشت که از فروپاشی و سقوط دولت مرکزی در یمن جلوگیری شود اما عربستان سعودی صبر کرد تا هادی به عدن رفت. بنابراین می بینیم این بحران ابعاد داخلی و کلان منطقه ای دارد و اصلا بحث شیعه و سنی نیست.

مجری بی بی سی گفت: این بحران ممکن است دو نتیجه داشته باشد اول اینکه یمن به کشوری بی سامان بدون دولت مرکزی قدرتمند تبدیل شود و نتیجه دیگر این است که القاعده بر مناطق بیشتری در یمن سلطه پیدا کند؟

سفیر سابق آمریکا در یمن گفت: به نظر من نتیجه دوم نگران کننده تر است زیرا تا زمانی که عربستان سعودی و متحدانش با حوثیها و متحدان آنها می جنگند، هیچ کسی با القاعده در یمن نمی جنگد. و القاعده از این خلا به خوبی استفاده می کند و هر چه قدرت آنها در یمن بیشتر شود، از بین بردن آنها دشوارتر می شود. یکی از تضادهایی که در این بحران وجود دارد این است که حوثیها به شدت دشمن القاعده هستند بنابراین به نوعی ما علیه گروهی اقدام می کنیم که هم توان مقابله با القاعده را دارد و هم متعهد به این کار است. نتیجه دیگر این است اگر یمن به کشوری بی سامان و بدون حکومت مرکزی و حتی فروپاشیده تبدیل شود، شاهد بحران انسانی و بحران آوارگان خواهیم بود و دست آخر نیز فضا برای فعالیت هر چه بیشتر گروههای افراطی فراهم می شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن