واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان اعلام کرد
معاینه 330 هزار نفر در مراکز بهداشتی روستایی رفسنجان
معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان گفت: سال گذشته بیش از 330 هزار نفر در مراکز بهداشتی درمانی روستاهای این شهرستان معاینه شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، احمد جمالیزاده ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: اگر در زمینه بهداشت اهمال صورت گیرد علاوه بر به خطر انداختن سلامت مردم هزینههای درمانی هم در پی دارد. وی بیان داشت: زیرساختهای خوبی از سال 67 در زمینه شاخصهای بهداشتی ایجاد شده و با طرح تحول نظام سلامت وضعیت در حوزه بهداشت بهتر از سایر حوزهها است. معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان ادامه داد: توسعه فضاهای فیزیکی و تجهیز مراکز بهداشتی و خانههای بهداشت سراسر شهرستان در سال گذشته انجام شده و تا پایان امسال تمام مراکز بهداشتی و خانههای بهداشت مجهز و استاندارد میشوند. جمالیزاده افزود: در این طرح سال گذشته 90 خانه بهداشت شهرستانهای رفسنجان و انار مجهز به پزشک شدند که هفتهای دو روز پزشک در این خانهها مستقر بود و سال جاری در روستاهای با جمعیت بالاتر سه پزشک مستقر میشود. وی گفت: سال گذشته بیش از 330 هزار نفر در مراکز بهداشتی درمانی روستاها معاینه شدند که مبلغ زیر یکهزار تومان پرداخت کردند و میزان رضایتمندی مردم بر اساس تحقیقات انجام شده در تمام روستاها 96 درصد بوده است. معاون بهداشتی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان تصریح کرد: سال گذشته 34 هزار نفر در روستاها به مراکز دندانپزشکی مراجعه داشتند و 184مورد آزمایش در آزمایشگاههای روستایی انجام شده است. وی خاطرنشان کرد: نخستین مرکز ارتقای سلامت شهری با پوشش 15 هزار نفر در مناطق رحمتآباد و رستمآباد در دهه فجر سال گذشته به بهرهبرداری رسید که بسیاری از مشکلات مردم آن دو محله را رفع کرده است. جمالیزاده با بیان اینکه سال گذشته 25 هزار مورد بازرسی در سطح شهرستان انجام شد، افزود: سال جاری برنامههای ویژهای داریم که کنترل آب آشامیدنی در صدر آن است. معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان نیز گفت: اجرای طرح PMS که نمونهبرداری از محصولات سطح عرضه و ارزیابی عوامل تولید تا مصرف است، امسال به طور جدی انجام میشود. لیلا چیتچی عنوان کرد: این طرح از سال گذشته آغاز شده و این فعالیتها برای تأمین مواد غذاییِ با کیفیت در راستای سلامت جامعه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: همچنین بازدیدهایی به صورت جدی از مراکز عرضه لوازم آرایشی و بهداشتی و باشگاههای ورزشی انجام تا جلوی عرضه داروها و مکملهای ورزشی و داروها و لوازم آرایشی غیرمجاز گرفته شود.
چیتچی خاطرنشان کرد: از آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون هیچ بیماری از بیمارستانهای دولتی برای تهیه دارو به بیرون ارجاع داده نشده است و کاهش پرداختیها از جیب بیماران به دلیل خدمات خوب در حوزه ارائه ملزومات دارویی و پزشکی 40 درصد بوده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علومپزشکی رفسنجان با بیان اینکه امنیت غذایی نباید در حد شعار باقی بماند، خواستار حساسیت ویژه شوراهای سلامت شهرستان ها بر مباحث امنیت غذایی و حساسسازی طیفهای مختلف مردمی در بهبود و ارتقای شاخص آن شد. انتهای پیام/80016/ج۳۰
94/01/29 - 17:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]