تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك درهم صدقه دادن از يك روز روزه مستحبى برتر و والاتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868276362




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلیل حضور نیروی دریایی ایران در خلیج عدن


واضح آرشیو وب فارسی:الف: دلیل حضور نیروی دریایی ایران در خلیج عدن

تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۰
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه حضور ما در خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ برای مبارزه با تروریسم دریایی انجام می شود، گفت: اجازه نمی دهیم هیچ نیروی خارجی به ما اخطار دهد. به گزارش مهر، امیر حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در حاشیه مراسم ۲۹ فروردین روز ارتش در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز سی و چهارمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن مشغول انجام ماموریت است، اظهار کرد: حضور ما در خلیج عدن، باب المندب و منطقه دریای سرخ به درخواست سازمان جهانی دریانوردی برای مبارزه با تروریسم دریایی و دزدان دریایی انجام می شود.وی افزود: تاکنون موفق شده ایم که به طور کامل و با قاطعیت با تروریسم دریایی مبارزه کنیم و تعداد زیادی از کشتی های تجاری و نفت‌کش جمهوری اسلامی را از دست دزدان دریایی نجات دهیم.سیاری ادامه داد: برخی از کشورهایی که در این منطقه حضور داشتند از ما درخواست کمک کردند که ما نیز آنها را در مبارزه با دزدان دریایی یاری کردیم.فرمانده نیروی دریایی ارتش با تاکید بر اینکه حضور ناوگروه این نیرو در خلیج عدن، باب المندب و دریای سرخ مطابق با قوانین بین المللی، مبارزه با تروریسم دریایی و کمک به اقتصاد جهان است، گفت: اینکه برخی می گویند حضور نیروی دریایی غیر قانونی انجام شده است، صحت ندارد.وی در پاسخ به این سئوال که آیا اخطاری از سوی نیروهای خارجی به ناوگروه نیروی دریایی ارتش داده شده است یا خیر، گفت: ما اجازه نمی دهیم که کسی به ما اخطار بدهد، زیرا کار ما مطابق قوانین بین المللی است و ما امروز به اقتصاد جهان کمک می کنیم.فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا برنامه ای برای پهلوگیری در سواحل یمن دارید، اظهار کرد: ما نیاز به انجام چنین کاری نداریم.امیر سیاری درباره زمان رونمایی از زیردریایی فتح خاطرنشان کرد: ان شاء الله در آینده ای نزدیک این امر محقق خواهد شد.وی در پاسخ به این سئوال که پیام رژه ارتش به دوستان و دشمنان جمهوری اسلامی چیست، تصریح کرد: پیام ارتش برای دوستان این است که بدانند جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هر گونه تهدید را دارد و دشمنان هم بدانند که اگر بخواهند تعرضی به مرزهای جمهوری اسلامی بکنند، قطعا با تیزی خشم جوانان این کشور مواجه خواهند شد.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن