واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تشدید درگیری ها در اطراف پایتخت لیبی / آخرین آمار : دستکم ۲۱ کشته
منابع نظامی اعلام کردند دست کم بیست و یک نفر روز جمعه در درگیری های نزدیک طرابلس کشته شدند. این در حالی است که هیئت های پارلمان های رقیب لیبی با میانجی گری سازمان ملل متحد برای پایان دادن به خشونت های این کشور در مغرب گفتگوها را از سر گرفته اند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروهای دولتی هم اکنون با ائتلاف شبه نظامیان فجر لیبی در تاجورا در 30 کیلومتری طرابلس درگیر هستند. نیروهای دولتی در اولین تلاش برای بازپس گیری طرابلس به اردوگاه ائتلاف حمله کردند.
منبع نظامی نزدیک به نیروهای دولتی تصریح کرد :" چهارده نظامی ، چهار عضو فجر لیبی و سه زن روز جمعه در تاجورا کشته شدند." وی خاطر نشان کرد سه زن به طور تصادفی در حملات راکتی کشته شدند. این منبع همچنین از زخمی شدن حدود بیست و چهار نفر در این درگیری ها خبردارد.
محمد شامی سخنگوی فجر لیبی نیز درگیری نزدیک طرابلس را تایید کرد. اما آمار ارائه شده در مورد کشته شدگان از سوی وی بسیار بیشتر بود. شامی گفت: " 32 عضو نیروهای مهاجم کشته شدند. فجر لیبی کنترل کامل تاجورا رادر اختیار دارد. همچنین درگیری نزدیک اردوگاه موسوم به اردوگاه 101 روی داد و در آن نیروهای فجر لیبی مهاجمان را محاصره کردند."
یک منبع نظامی دیگر نیز با تایید درگیری های شدید در بخش تاجورا از حمایت نیروهای هوایی از حملات خبر داد.
این در حالیست که گفتگو بین نمایندگان پارلمان های رقیب لیبی از روز پنجشنبه در مغرب از سر گرفته شده است .
به گزارش خبرگزاری فرانسه از صخیرات ( مغرب )، به رغم ابراز خوش بینی برخی کارشناسان درباره فضای مذاکرات در ساعات ابتدایی ، اکنون کارشناسان درباره فضای حاکم بر مذاکرات تحت تاثیر درگیری ها ابراز خوشبینی نمی کنند .
در همین حال محمد صالح المخزوم از مقامات کنگر عمومی ملی هنگام ورود به صخیرات نزدیک رباط از سر گیری مذاکرات را نا کافی دانست و گفت: « هر چند جامعه بین الملل عزم جدی برای موفقیت مذاکرات دارد اما این موفقیت به تدابیر طرف مقابل بستگی دارد که به حملات هوایی ادامه می دهد.»
عیسی عبدالقیوم ، سخنگوی هیئت پارلمان به رسمیت شناخته شده نیز گفت: « ما تلاش می کنیم رویکرد مثبتی داشته باشیم. اما برخی افراد طرف مقابل چیزی برای ارائه کردن ندارند و سعی در وقت کشی دارند .»
سازمان ملل متحد یک نقشه راه را به دو طرف پیشنهاد داده است که « تشکیل شورای ریاست جمهوری تحت رهبری شخصیت های مستقل، دولت وحدت ملی و پارلمانی به نمایندگی از همه گروه ها » را شامل می شود.
لیبی بعد از انقلاب منجر به رژیم دیکتاتوری معمر قذافی در سال 2011 با هرج و مرج رو به رو است. این کشور تحت کنترل شبه نظامیان است و دو دولت و پارلمان رقیب دارد.
دولت و پارلمان مورد تایید بین المللی در طبرق مستقر است و پارلمان و دولت موازی در طرابلس حضور دارد.
شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]