تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840419081




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پروفسور مولانا خبر داد: تشكيل دانشگاه امت‌ اسلامي


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: پروفسور مولانا خبر داد: تشكيل دانشگاه امت‌ اسلامي
جام جم آنلاين: پروفسور حميد مولانا گفت: يكي از اهداف بزرگ بنياد در درازمدت تشكيل يك دانشگاه جهاني امت‌ اسلامي در سطح بين‌المللي متعلق به 56 كشور اسلامي است. گسترش تحقيقات و رهيافته‌هاي فرهنگي با رويكردهاي اصيل، نوانديشانه و خلاق با توجه به فرصت‌ها و چالش‌هاي دنياي معاصر و محيط زيست فرهنگي به ويژه در ايران و جهان اسلام و توسعه تعاملات و ارتباطات ميان فرهنگي از ديگر اهداف اين بنياد است.


پروفسور حميد مولانا در گفت‌و‌گو با فارس با اشاره به اين كه بنياد فرهنگي مولانا خصوصي و غيردولتي است، گفت: اهداف اصلي بنياد‌ پژوهشي ، آموزشي و خدماتي است.

وي اظهار داشت: از ديگر اهداف بنياد ترويج، توليد، اشاعه و نشر تحقيقات و مطالعات فرهنگي به منظور ارتقاي سطح دانش و بينش عمومي در سطح ملي و بين‌المللي و پرورش محققان و پژوهشگران است.

اين استاد روابط بين الملل ادامه داد: همچنين گسترش تحقيقات و رهيافته‌هاي فرهنگي با رويكردهاي اصيل، نوانديشانه و خلاق با توجه به فرصت‌ها و چالش‌هاي دنياي معاصر و محيط زيست فرهنگي به ويژه در ايران و جهان اسلام و توسعه تعاملات و ارتباطات ميان فرهنگي از ديگر اهداف اين بنياد است.

مولانا تصريح كرد: در اين بنياد خدمات پژوهشي، آموزشي و خدماتي در بخش‌هاي مختلف فرهنگ عمومي و نخبگان در سطح ملي و بين‌المللي انجام مي‌شود.

وي در مورد پيشنهادش براي تاسيس دانشگاه جهاني امت‌ اسلامي در سطح بين‌المللي گفت: يكي از اهداف بزرگ بنياد در درازمدت كه هم‌اكنون آن را دنبال مي‌كنيم كوشش براي تشكيل يك دانشگاه جهاني امت‌ اسلامي در سطح بين‌المللي است.

مؤسس بخش ارتباطات بين‌المللي دانشگاه واشنگتن با اشاره به اينكه‌‌ اميدواريم اين دانشگاه بعد از تاسيس فراسوي دانشگاه‌هاي ملي باشد، اضافه كرد: پيشنهاد تاسيس اين دانشگاه را بنده 10 سال پيش به عنوان يك قدم فرهنگي مؤثر در وحدت اسلامي وقتي مطرح كردم كه سران دول اسلامي در تهران جمع شده بودند.

وي گفت: براي اينكه وحدت اسلامي به وجود آوريم بايد كار عملياتي انجام دهيم و فقط حرف نزنيم بنابراين منشور وحدت اسلامي بايد به برنامه تبديل شود كه يكي از اين برنامه‌ها و شايد مهم‌تر از همه آنها از طريق تشكل فرهنگي است كه تأسيس چنين دانشگاه جهاني اسلامي دقيقاً در راستاي اين مسير است.

مولانا خاطرنشان كرد: همين الان دانشجويان و استاتيد ممالك اسلامي در دنيا پراكنده‌اند و اغلب در كشورهاي اروپايي، آمريكايي و غربي تحصيل و تدريس مي‌كنند. ما مي‌خواهيم اين مغزهاي پراكنده و متفرقه ممالك اسلامي را كه در غرب وجود دارد توسط تأسيس اين دانشگاه جهاني امت اسلامي بسيج كنيم.

وي افزود: همچنين كاري كنيم كه دانشجويان ممالك اسلامي كه هم‌اكنون از طريق دانشگاه‌هاي غرب تماس پيدا مي‌كنند از طريق اين دانشگاه با هم ارتباط داشته باشند و در اين دانشگاه تحصيلات خود را ادامه دهند.

همين الان مطابق آماري كه داريم 80 درصد نخبگان كه متصدي امور دولتي ممالك اسلامي هستند در كشورهاي اروپايي و آمريكايي تحصيل كرده‌اند و كمتر با هم تماس و توافق فكري دارند.

وي كه از بنيانگذاران رشته ارتباطات و روابط بين المللي در سطح جهاني گفت: وقتي اين دانشگاه تاسيس شود آن وقت از طريق اين دانشگاه جهاني كه مي‌تواند در 56 كشور شعبه داشته باشد و فقط مختص هيچ كشوري بخصوصي نيست بلكه جهاني است مي‌توان اين مغزهاي پراكنده را كه در خارج از كشورهاي خود درس مي‌خوانند يا تدريس مي‌كنند در يك مركز جمع كرد اما متاسفانه الان در حاشيه قرار گرفته‌ايم و مركز دانشجويان و اساتيد ما در اروپا و آمريكاست.

وي تصريح كرد: ما از طريق تاسيس اين دانشگاه مي‌خواهيم اين جريان را به طرف خود برگردانيم و از طريق تأسيس اين دانشگاه مركز امت اسلامي به وجود آوريم.

مولانا ادامه داد: هم‌اكنون براي توسعه اين ايده اقداماتي را آغاز كرده‌ايم تا اين ايده را بين دانشجويان و اساتيد كشورهاي اسلامي، دولتمردان و رهبران دول و متصديان اسلامي و توسعه ‌دهيم.

اين استاد روابط بين‌الملل افزود: الان تمام دانشگاه‌هاي جهان ملي هستند ولي ادعا مي‌كنند كه فعاليت‌هاي بين‌المللي دارند آن‌ها فعاليت‌هاي با ارزش‌هاي كشورهاي خودشان را ترويج كرده و مدنظر دارند و ما با تاسيس اين دانشگاه مي‌خواهيم ارزش‌هاي اسلامي و ديني را در سطح جهان گسترش دهيم.

اين استاد روابط بين‌الملل ادامه داد: فكر تاسيس اين دانشگاه از آنجا به ذهن من رسيد كه اين نوع دانشگاه‌ها هميشه از ظهور اسلام وجود داشته است و دانشگاه‌هاي بزرگي را در بغداد و اسپانيا داشته‌ايم.

وي افزود: هم‌اكنون همه از جهان شمولي و جهاني سازي صحبت مي‌كنند و تأسيس اين دانشگاه در سطح جهان يك نوآوري و شكوفايي است.

مولانا اظهار داشت: حساب كرده‌ام كه اگر هر دولت اسلامي فقط 4 درصد از بودجه دفاعي خود را به تاسيس اين دانشگاه اختصاص دهد، تشكيلات و ثروت اين دانشگاه اسلامي برابر با 20 دانشگاه بزرگ دنياي غرب مي‌شود در آن موقع به جاي به اينكه بنده 50 سال براي تحصيل و تدريس به آمريكا بروم در چنين دانشگاهي متمركز مي‌شوم.

دانشجويان كشورهاي مسلمان‌ مي‌توانند در اين دانشگاه درس بخوانند و در شعب مختلف اين دانشگاه در كشورهاي اسلامي رفت و آمد و تبادل اطلاعات كنند.

وي اضافه كرد: تا به حال در سطح جهان دانشگاه جهاني نداشته‌ايم و اگر ما اين دانشگاه جهاني را تأسيس نكنيم حتما غربيها اين كار را مي‌كنند و براي اين كار بايد نخبگان ممالك اسلامي، بخش خصوصي و دول اسلامي بسيج شوند.

مولانا گفت: چون اين بنياد غيردولتي است احتياج به همكاري و حمايت معنوي و مالي مردم داريم و مي خواهيم مردم بنياد را از خودشان بدانند گرچه بنده مؤسس اين بنياد بوده‌ام.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 325]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن