تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم، بيشتر از آن‏كه با عمر خود زندگى كنند، با احسان و نيكوكارى خود زندگى مى‏كنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816268330




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كرمانشاه داراي ظرفيت فرآوري سه ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تن محصولات كشاورزي است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: كرمانشاه داراي ظرفيت فرآوري سه ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تن محصولات كشاورزي است
داخلي. اقتصادي. صنايع. تبديلي.

معاون توسعه روستايي و صنايع تبديلي سازمان جهاد كشاورزي كرمانشاه گفت:
اين استان اكنون با داشتن حدود ‪ ۱۷۰‬واحد صنعتي، قادر است سالانه سه ميليون و ‪ ۲۰۰‬هزار تن انواع محصولات كشاورزي را به فرآورده صنعتي تبديل نمايد.

مهندس "منصور شهبازيان" روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا افزود:
اين ميزان توليد تا پايان سال ‪ ۸۶‬بوده و قطعا با هماهنگي سازمان صنايع و معادن استان در حوزه تبديلي باز هم افزايش خواهد يافت.

وي گفت: اين در حالي است كه تا پايان سال ‪ ۸۵‬تعداد واحدهاي فراوري استان كمتر از ‪ ۱۴۰‬واحد با ظرفيت توليد هم حدود دو ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار تن در سال بوده است.

وي درباره اهميت صنايع تبديلي گفت: وجود اين صنايع باعث افزايش ارزش افزوده محصولات كشاورزي، ارتقا و توسعه اين بخش، رفع نيازهاي غذايي مردم، كاهش ضايعات ، توسعه روستاها و ارتقاي سطح معيشت ، كمك مستقيم به افزايش صادرات غيرنفتي و نيز جلوگيري از تازه خوري محصولات مي‌شود.

وي گفت: مكانيزاسيون در بخش كشاورزي بسيار اهميت دارد و داراي نقشي زيرساختي و حياتي است چرا كه توسعه سطوح زير كشت چندان مهم نيست بلكه مهم اين است كه عملكرد توليد در سطوح زير كشت را افزايش دهيم.

وي ادامه داد: هم‌اكنون در استان كرمانشاه زمينه فراوري تمامي محصولات زراعي ، باغي ، دامي و شيلاتي وجود دارد و با توجه به پيش بينيهاي به عمل آمده مبني بر سطح توليد محصولات كشاورزي استان از چهار ميليون تن سال گذشته به شش ميليون تن در دو سال آينده بحث توسعه صنايع تبديلي و فراوري كه از تازه خوري نيز جلوگيري مي‌كند داراي اهميت زيادي است.

وي درباره رويكرد حاكم نسبت به ايجاد صنايع مبدل و فرآوري محصولات گفت:
براساس بند (ه) قانون برنامه چهارم توسعه، دولت و سازمان جهاد كشاورزي موظف هستند كه فراوري محصولات را به سه برابر افزايش و ضايعات را به نصف كاهش دهند.

وي گفت: در صورت تامين تسهيلات موردنظر ما كه حجم آن ‪ ۵۰۰‬ميليارد ريال مي‌باشد در سال جاري با ايجاد ‪ ۱۱۰‬واحد فراوري كه مراحل قانوني اخذ مجوز آنها به پايان رسيده ظرفيت توليد فراوري محصولات كشاورزي استان ‪ ۸۰۰‬هزار تن افزايش مي‌يابد.

وي درباره خسارات وارده از ناحيه خشكسالي به صنايع تبديلي استان گفت:
اين خسارتها كه ناشي از كم شدن مواد اوليه مورد نياز صنايع بر اثر پديده خشكسالي در سال زراعي جاري است بالغ بر ‪ ۴۰۰‬ميليارد ريال برآورد شده است.

وي گفت: هر ميزان محصولات كشاورزي كم شود به همان نسبت توليد و درآمد صنايع تبديلي استان نيز با كاهش راندمان مواجه خواهند شد و لذا براي كم كردن خسارتهاي وارده و حمايت هرچه بيشتر از اين صنايع ما پيشنهاد داده- ايم كه دو سال به دوره بازپرداخت وامهايي كه اين صنايع بدهكارند افزوده شود و سرمايه در گردش آنها نيز تامين شود.

وي گفت: امسال بين ‪ ۳۰‬تا ‪ ۴۰‬درصد توليد محصولات كشاورزي با افت روبرو هستند كه به همان نسبت فرآوري محصولات نيز با كاهش مواجه مي‌باشد.

وي در خصوص ايجاد صنايع تبديلي براي باغداران انار كار شهرستان پاوه گفت: براي اينكه از سوء‌استفاده واسطه‌ها و دلالان و زيانهاي باغداران انار كار جلوگيري نماييم تاسيس دو واحد فرآوري رب انار و كنستانتره را پيشنهاد داده‌ايم.

وي گفت: اين واحدها هم‌اكنون از ناحيه بانك عامل دچار مشكل هستند و در تلاش هستيم تا بانك عامل را تغيير دهيم.

وي درباره سردخانه‌هاي استان گفت: هم‌اكنون ‪ ۹‬واحد سرخانه‌اي در دست ساخت هستند كه پيشرفت فيزيكي آنها تا ‪ ۲۰‬درصد متغير است كه داراي ‪ ۱۸‬هزاور تن ظرفيت نگهداري هستند و انتظار داريم تا پايان سال ‪ ۸۷‬دو واحد از آنها به بهره برداري كامل برسد.

وي با اشاره به نقش نيروي متخصص در صنايع تبديلي گفت: ورود متخصصين به توليد بيشتر منجر مي‌شود اما در شرايط كنوني كمتر از ‪ ۴۰‬نفر دانش آموخته رشته صنايع غذايي در استان داريم.

وي در پايان گفت: پيشنهادي ارايه كرده‌ايم كه از اين پس واحدهاي صنعتي كه به آنها مجوز داده مي‌شود به تاييد يك كارشناس صنايع غذايي نيز برسد.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 286]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن