واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رسولي در گفتگو با مهر:حل مشكلات اقتصادي و تمركز بر سياست خارجي اولويت مجلس هشتم باشد
عضو هيئت مديره بنياد باران گفت: تا زماني كه دو حزب قدرتمند دركشورنداشته باشيم كه براي تمامي مراحل و رده هاي سياسي از قبل طرح و برنامه اي مشخص داشته باشند، همچنان با مشكلات عديده اي همچون تاثيرگذاري گروه هاي سياسي در مجلس مواجه خواهيم بود.
سيد حسن رسولي عضو هيئت مديره بنياد باران در گفتگو با خبرنگار مهر، مهمترين اولويت هاي مجلس هشتم را رسيدگي به وضعيت نابسامان اقتصادي كشور جداي از مرزبندي هاي سياسي دانست و اظهار داشت: جلوگيري از رشد روز افزون تورم و افزايش قيمت ها بايد از مهمترين اولويت هاي مجلس هشتم باشد.
وي مديريتي مبتلا به قوه مجريه و كمك به بازنگري در سياست خارجي را از ديگر اولويت هاي مجلس هشتم برشمرد و افزود: طبيعتا فراكسيون اقليت مجلس هشتم با اين باور به فعاليت خواهد پرداخت و مشكلات جاري كشور را در حوزه هاي ياد شده مورد آسيب شناسي قرار خواهد داد.
رسولي با اشاره به برخي لابي هاي انجام شده خارج از مجلس براي انتخاب رئيس و هيئت رئيسه مجلس هشتم، تصريح كرد: انتخاب رئيس مجلس در سال اول شكل گيري نسبت به سالهاي بعد، از اهميت و حساسيت بالاتري برخوردار است، دليل اين حساسيت هم در پيش بودن انتخابات رياست جمهوري پس از شكل گيري مجلس است.
عضو هيئت مديره بنياد باران ادامه داد: كسي كه رئيس مجلس هشتم مي شود چه به لحاظ شخصي و چه از حيث عقبه سياسي تاثير تعيين كننده اي در آرايش سياسي انتخابات رياست جمهوري خواهد داشت ، طبيعتا اين انتخاب به اين دليل تنها از درون مجلس صورت نخواهد گرفت.
وي با بيان اينكه بدون شك لابي هاي بيروني در انتخاب رئيس و هيئت رئيسه مجلس هشتم مداخله خواهند داشت، پيش بيني كرد كه حتي در برخي موارد وزن مداخله هاي بيروني سياسي بيشتر از تاثيرات داخلي مجلس باشد.
استاندار سابق خراسان با اشاره به مشخصه هاي رئيس مجلس هشتم گفت: رئيس مجلس چون يكي از سران سه قوه است در اين جايگاه بايد نمايانگر بخشي از مديريت نظام جمهوري اسلامي ايران باشد كه در مرحله اول بايد از سوابق و پيشينه سياسي قبل و بعد از انقلاب برخوردار بوده و نيز تجارب كافي را براي مديريت در سطح كلان داشته باشد.
وي اضافه كرد: آنچه كه امروز به عنوان يك واقعيت مورد اذعان صاحبنظران سياسي و طيف هاي مختلف كشورقرار گرفته اين است كه به دلايل مختلف شان و جايگاه قوه مقننه به پايين تر از سطح در راس امور بودن تنزل يافته است.
عضو هيئت مديره بنياد باران با اشاره به تنزل جايگاه مجلس در مناسبات قوه مجريه و مقننه در 3 سال اخيرتاكيد كرد: بايد اجازه نداد به حريم قوه مقننه كه خانه ملت و تضمين كننده حقوق شهروندي است تعرضي صورت بگيرد.
رسولي در پايان خاطر نشان كرد: علاوه بر حفظ مولفه هاي مهم در انتخاب رئيس مجلس بايد كسي انتخاب شود كه به لحاظ توانايي، ظرفيت مديريتي و سياسي داشته باشد.
يکشنبه 29 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]