تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848206835




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

موبایل بهترین منشی دنیاست


واضح آرشیو وب فارسی:جی اس ام: موبایل بهترین منشی دنیاست04/06/1388گروه خبری GSM : ممکن است خیال کنید در روابطتان کنترل کامل را در اختیار دارید، اما مطالعات پژوهشگران نشان می‌دهد گوشی همراهتان بهتر از پس پیگیری روابط شما بر می‌آید. به نقل از خبر آن‌لاین، ممکن است خیال کنید در شبکه دوستان و آشنایانتان، ‌این شمایید که منبع قدرت و تعیین کننده هستید. اما طبق نتایج یک مطالعه جدید، ممکن است گوشی همراهی که در جیبتان دارید،‌ بهتر شما از پس پیگیری روابطتان بربیاید. این مطالعه امکانات تازه‌ای را به دانشمندان علوم اجتماعی، همه‌گیرشناسان و سایر پژوهشگرانی که می‌خواهند در مورد نحوه ارتباط و تعامل اجتماعی افراد بدانند، فراهم آورده است. به گزارش نیوساینتیست، ناتان ایگل، از موسسه سانتافه در نیومکزیکو به همراه همکارانش سندی پنتلند و دیوید لیزر به 94 داوطلب در ام.آی.تی (انستیتو فناوری ماساچوست) گوشی‌های همراهی را دادند که با استفاده از نرم‌افزاری، تماس‌های آن‌ها را ضبط می‌کرد و با استفاده از بلوتوث، وقتی یکی دیگر از گوشی‌ها در نزدیکی آن‌ها قرار می‌گرفت، آن را تشخیص می‌داد. امضای رفتاری پژوهشگران در پی الگوهایی ساده در ثبت تماس‌ها و زمان‌هایی که گوشی‌های همراه داوطلبین نزدیک به هم قرار داشتند، متوجه شدند که با 95 درصد اطمینان می‌توانند تعیین کنند که فرد داوطلب چه کسی را دوست خود قلمداد می‌کند. برای مثال، بودن در کنار هم برای چند دقیقه طی ساعات اداری به معنای ارتباط کم است؛ اما اگر گوشی‌های همراه برای چندین ساعت در بعداز ظهر آخر هفته نزدیک به هم باشند،‌ به این معناست که صاحبان آن‌ها به احتمال زیاد با هم دوست هستند. ایگل در این باره می‌گوید: « می‌توانید آن را نوعی امضای رفتاری به حساب بیاورید.» همچنین پژوهشگران موفق شدند اطلاعات به دست آمده از گوشی‌های همراه داوطلبین را به رضایت شغلی آن‌ها ارتباط دهند. کسانی که رضایتمندی کم‌تری از شغلشان گزارش کردند، احتمال کم‌تری داشت که در نزدیکی خود دوستی داشته باشند و طی ساعات کاری احتمال بیشتری داشت که با دوستانشان تماس بگیرند.                          

  زمان مواجهه گوشی‌های همراه ثابت کردند که نسبت به خود داوطلبان در اندازه‌گیری زمانی که این افراد از نظر فیزیکی با دیگران می‌گذرانند،‌ دقیق‌ترند:‌ مردم عمدتا زمانی را که با دوستاننشان می‌گذرانند، بیشتر از میزان واقعی آن و زمانی را که صرف روابط رسمی می‌کنند، کم‌تر از میزان واقعی آن تخمین می‌زنند. با این که برخی از این یافته‌ها ممکن است به نظر بدیهی برسند، اما این مطالعه یک اصل بسیار مهم را به اثبات رساند: این که وسیله‌ای که ما هر روز با خود این طرف و آن طرف می‌بریم، می‌تواند به دقت نکات ظریفی را که در روابطمان داریم، ضبط کند. برای پی بردن به اطلاعاتی در مورد زندگی مردم، می‌توان در مطالعات علوم اجتماعی به جای مصاحبه‌ها، که اغلب دشوار و غیرقابل اعتماد هستند، از گوشی‌های همراه استفاده کرد. همچنین استفاده از گوشی‌های همراه می‌تواند برای همه‌گیرشناسان هم مفید باشد،‌ برای مثال از این طریق می‌توانند پیش‌بینی کنند آنفولانزای خوکی چگونه بین افراد منتشر می‌شود. جشن بیس‌بال در طول این مطالعه، بروز یک اتفاق ناخواسته امکانات بیشتری را پیش روی پژوهشگران قرار داد. در اکتبر 2004 / آبان 1383، وقتی جوراب قرمزهای بوستون برنده بازی‌های جهانی بیس‌بال شدند، بسیاری از شرکت‌کنندگان داوطلب این مطالعه، برای جشن در مرکز بوستون گرد آمده بودند. طراحان حمل‌ونقل بوستون می‌توانستند از برج‌های تلفن همراه برای تعقیب حرکت افراد در طول این مهاجرت غیرعادی استفاده کنند و به نحوه عملکرد شبکه‌های اجتماعی آنان بهتر پی ببرند.                            

همین حالا هم برخی از شرکت‌ها از گوشی همراه برای کسب اطلاعاتی در مورد روابط دوستانه استفاده می‌کنند. ترادیتا (Teradata) در اوهایو به اپراتور شبکه کانادایی،‌ راجرز، کمک می‌کند تا افرادی را که روابط غنی دارند، پیدا کند. آن‌ها این افراد را رهبران اجتماعی می‌نامند و آنان را هدف پیشنهاد ارجاع به یک دوست قرار می‌دهند. نتایج حاکی از آن است که این روش بهتر از گروه‌های فروش معمولی جواب می‌دهد. با این حال، احتمال استفاده از ثبت‌های گوشی همراه برای دنبال کردن یا حتی پیش‌بینی رفتار، ‌بدون اجازه صاحبان گوشی‌های همراه، حس وجود یک شبح ناظر را ایجاد می‌کند. جورجی کازینت که در دانشگاه کرنل نیویورک به عنوان تحلیل‌گر کیفی روی شبکه‌های اجتماعی آنلاین مطالعه می‌کند، در این باره می‌گوید: « در این جا مشکلات جدی در زمینه حریم خصوصی وجود دارد.» تمامی داوطلبانی که در این مطالعه شرکت کرده‌اند، فرم رضایت‌نامه‌ای را حاوی تمام جزییات در مورد اطلاعاتی که ضبط می‌شد و نحوه استفاده از آن‌ها امضا کرده بودند. به گفته ایگل، در مطالعات بزرگ‌تری که هزاران یا میلیون‌ها نفر را در بر می‌گیرد، ‌چنین کاری عملی نیست. اما می‌توان آن‌ها را به شرط گمنامی افراد اجرا کرد تا اطلاعات خصوصی محرمانه باقی بمانند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جی اس ام]
[مشاهده در: www.gsm.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 271]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن