تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 16 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر اراده قوى باشد، هيچ بدنى براى انجام دادن كار، ناتوان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814279754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تشخیص بیماری سل‌ توسط گوشی موبایل


واضح آرشیو وب فارسی:جی اس ام: تشخیص بیماری سل‌ توسط گوشی موبایل06/05/1388 گروه خبری GSM : محققان ابزاری ساخته‌اند که با متصل کردن آن به گوشی‌های موبایل می‌توان بیماری سل را تشخیص داد. به نقل  از همشهری آنلاین، به گزارش بی‌بی‌سی، این دستگاه که CellScope نام دارد در حقیقت یک میکروسکوپ فلورسانسی است که می‌تواند اثرات بیماری‌ها را شناسایی کند و دارای تجهزات نوری میکروسکوپ و ابزاری برای فلورسانس ساختن آن است. امید می‌رود که استفاده از این دستگاه در کشورهای درحال توسعه که یافتن گوشی موبایل راحت‌تر از یافتن مراکز درمانی مجهز است، رایج شود. خاصیت فلورسانس مربوط به دسته‌ای از مواد است که نور محیط را دریافت و برای مدتی نور با طول موجی متفاوت گسیل می‌کنند. به این ترتیب می‌توان با استفاده از نشانه‌گذاری ملکول‌ها با مواد فلورسانس، باکتری‌های بیماری سل را شناسایی کرد. با استفاده از میکروسکوپ‌های فلورسانس هم می‌توان ملکول‌های مربوط به این بیماری را شناسایی کرد. البته این میکروسکوپ‌ها بسیار بزرگ و گران قیمت هستند.

ابتکار سازندگان این دستگاه در ترکیب میکروسکوپ فلورسانس با موبایل و قابل دسترس ساختن آن است.دیوید برسلار از دانشگاه برکلی که رهبری تیم تحقیقاتی این دستگاه را بر عهده دارد می‌گوید: "تیم‌های دیگری بر روی ساخت چنین ابزاری کار کرده‌اند ولی ابتکار ما ترکیب آن با موبایل به جای ساخت یک میکروسکوپ مجزا است." CellScope از یک گوشی موبایل نوکیا با دوربین 3.2 مگاپیکسلی و ابزاری برای نگاه‌ داشتن نمونه خون جلوی لنز موبایل تشکیل شده‌است و از یک دیود ارزان و ساده و یک فیلتر نوری برای تجزیه نور فلورسانس گسیلی از ملکول‌ها استفاده می‌کند.

از طرفی سازندگان این دستگاه با برداشتن فیلتر نوری آن موفق به شناسایی انگل مالاریا و سلول‌های تغییر شکل یافته بیماری کم‌خونی داسی شکل شدند. به عقیده دیوید برسلار، این دستگاه در عین حال هم از قابلیت پردازش و هم از قابلیت‌های ارتباطی تلفن‌ همراه استفاده می‌کند. از قابلیت پردازش موبایل می‌توان برای آنالیز تصاویر و از ارتباط بی‌سیم آن برای ارسال تصاویر به پزشک و مراکز درمانی استفاده کرد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جی اس ام]
[مشاهده در: www.gsm.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4747]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن