تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):زيارت امام حسين عليه السلام را رها نكن و دوستان خود را هم به آن سفارش كن، كه در ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805315439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حسينيان: لاريجاني، مرد بحران‏ها


واضح آرشیو وب فارسی:الف: حسينيان: لاريجاني، مرد بحران‏ها
حسينيان گفت: لاريجاني در چند سال گذشته نشان داده است مرد بحران هاست بحران احتياج به مرداني دارد كه در لحظات بايد تصميم بگيرند و من به خوبي اين توان را در لاريجاني ديده ام، بنابراين لاريجاني مقبوليت بيشتري براي رياست مجلس هشتم دارد.

روح ا.. حسينيان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در مورد مسائل مطرح شده در مورد رياست مجلس هشتم در جلسه گروه 2+9 گفت: با همه ارادت به تمام افرادي كه كه در معرض رياست مجلس هستند و اين كه همه اعلام نموده اند فقط به تكليف عمل مي كنند اين جسارت را به من مي دهد كه بگويم: به نظر من آقاي لاريجاني مقبوليت بيشتري از ساير افراد مطرح دارند.

تاكنون از بسياري از نمايندگان كه نظرخواهي كرده ام اكثريت نظر به لاريجاني دارند. به علاوه لاريجاني همه شرايط لازم را دارد. لاريجاني يك شخصيت بين المللي، يك ديپلمات كارآمدي است كه شايد مفهوم سازي وي در ادبيات سياسي نشان دهنده بالندگي وي باشد. لاريجاني در چند سال گذشته نشان داده است مرد بحرانهاست. بحران احتياج به مرداني دارد كه در لحظات بايد تصميم بگيرند و من به خوبي اين توان را در لاريجاني ديده ام. لاريجاني اين وسعت فكر و مديريت را دارد كه از لايه هاي مختلف در پيشبرد اهداف انقلاب و مردم استفاده كند و اين خود مزيتي مهم است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه برخلاف نظر برخي كه معتقدند چنانچه لاريجاني مديريت مجلس را به عهده گيرد هر روز با دولت تنش ايجاد خواهد كرد، گفت: اين موضوع به نظر من صحيح نيست. با اين كه لاريجاني با احمدي نژاد بر سر نحوه مذاكرات هسته اي اختلاف داشتند و استعفا داد، هرگز ديده نشده است كه وي درصدد تضعيف دولت باشد و حتي روابطش را با احمدي نژاد قطع نكرد و آقاي احمدي نژاد در سفر اخير قم به مشورت هاي آقاي لاريجاني با ديده مثبت نگاه كرد و اين خود تجربه مثبتي از همدلي نمايندگان و دولت بود. من به درايت لاريجاني اعتقاد دارم و اميدوارم مجلسي تشكيل گردد كه با قانون گذاري صحيح و نظارت قوي موانع خدمت رساني بيشتر دولت را بردارد و هر قوه با متانت و درايت و قدرت مشكلات مردم را بكاهند و در نظام بين الملل با اقتدار بيشتري ظهور پيدا كنند.

حسينيان با اشاره به اينكه لاريجاني شخصيت مستقل خود را دارد و نبايد هيچ كس انتظار اين را داشته باشد كه مجلس تابع داشته باشيم كه مهر پلاستيكي باشد، اما انتظار اين است كه استراتژي مجلس عدم درگيري و هماهنگي با دولت براي حل مشكلات مردم باشد در يك نظام هماهنگ همه اجزا بايد به يك سو حركت كنند اين هم سويي بايد استراتژي باشد ما نبايد مسائل را خلط كنيم اختلاف سليقه يا حتي فكر چيزي است، اختلاف مباني چيز ديگري و مهم تر جايگاه ها مي باشد در مسئوليت هاي اجرايي سلسله مراتبي در اختلاف نظرها بايد يا نظر مافوق عمل شود و يا استعفا ولي در دو قوه كه طبق قانون اساسي يكي برنامه ريز و مجري است و ديگري قانون گذار و ناظر كاملاً متفاوت است اتفاقاً كناره گيري لاريجاني را دليل بر همدلي ايشان مي دانم و اگر او اهل جدل و منازعه بود مي ايستاد و به جدال ادامه مي داد و اين هرگز به نفع نظام نبود.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در مورد گروه 2+9گفت:اين گروه يك جمع دوستانه براي رايزني در مورد مجلس آينده هست فقط و فقط در جلسه نقطه نظرات اعلام مي‌گردد و الا اين گروه نه جايگاه حقوقي دارد و نه جايگاه شرعي تا در مورد رهبري مجلس آينده تصميم گيري نمايد. اصلا اين گه گروهي بنشينند و تصميم گيري براي 290 نماينده منتخب ملت ايران داشته باشند يك توهين به نمايندگان محسوب مي‌گردد و قطعا اين نمايندگان هستند كه براي مديريت و رهبري خود بايد تصميم گيري نمايند. نهايت اين جلسه مي‌تواند پيشنهادات خود را به نمايندگان ارايه دهد تا خود تصميم بگيرند.

وي تصريح كرد:مسائل مختلفي در جلسات طرح شد. دوستان ما در يك جمع بندي به اين نتيجه رسيده‌اند كه يكي از آسيبهاي مجلس هفتم اين بود كه تلقي نمايندگان اين بوده كه در تصميم گيري‌ها مشاركت ندارند و احساس دلسردي و بي‌نقشي مي‌كردند. ما اصرار داشتيم كه اين تلقي چه واقعي و چه غيرواقعي وجود دارد و اين ذهنيت بايد مرتفع شود و برنامه‌اي طراحي و پيشنهاد شود كه اين ذهنيت را مرتفع نمايند. طرح آقاي لاريجاني براي گام اول استاني كردن بود كه هيأت مديره و كادر مديريت و رياست در فراكسيون اكثريت با مشاركت همه استان‌ها باشد كه همين طرح در پنج‌شنبه عملي شد.

حسينيان با اشاره به اينكه در زمينه مديريت مجلس هشتم دو نظر وجود داشت،افزود: يك نظر تداوم مديريت سابق در فراكسيون و هيأت رئيسه مجلس، نظر دوم اين بود كه اين مجلس يك ماهيت جديدي دارد و دو سوم از نمايندگان جديد هستند و قطعا بايد تحولي در مديريت نيز بوجود آيد.

نماينده منتخب مردم تهران در مجلس هشتم گفت:ما وكيل وكلا نيستيم تا به جاي آنها تصميم بگيريم. فقط اصرار ما اين است كه در مديريت مجلس يك راه‌كارهايي در نظر گرفته شود كه هيچ يك از نمايندگان احساس نكنند گروهي محدود تصميم گيري مي كنند و ديگران هم بايد اجرا كنند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي تصريح كرد:انتظار ما اين است كه مديريت مجلس، مجلس را در جايگاه خود يعني قانونگذاري و نظارت قرار دهد، مديريتي باشد كه درموقعيتهاي بحراني تصميم ساز و قاطع باشد و خود را در حد يك دخالت گر پائين نياورد و از روزمرگي و قوانين جزئي، دو فوريتهاي پي در پي و امثال اينها پرهيز دهد.

وي در ادامه با اشاره به اينكه يك مجلس قوي را نه تنها براي دولت دردسر نمي دانم، بلكه پشتوانه قوي براي دولت مي دانم گفت: يك مجلس قوي، خوش فكر و كارشناس در امور سياسي و اقتصادي و فرهنگي براي دولت يك مشاور قدرتمند خواهد بود،برعكس اگر يك مجلس ضعيفي تشكيل شود براي جبران ضعف بايد پيوسته مچ گيري كند با چنگ در چهره دولت بيندازد و اين براي همه ضرر دارد،نه دولت تشويق مي شود تا لوايح كارشناسي شده و لوايح شامل و فراگير را به مجلس بفرستند و نه ضعف دولت به نفع نمايندگان است اگر دولت با پشتوانه مجلس قادر باشد تا مشكلات مردم را مرتفع كند قطعا اعتبار نمايندگان نزد ملت بالا خواهد رفت. علاوه بر اين يك مجلس قوتمند و دولت مقتدر جايگاه بين المللي نظام را بالاتر خواهد برد و از توطئه‌هاي دشمنان خواهد كاست.

حسينيان در مورد اينكه آيانظر دوستان دولتي شما در دولت و رايحه خوش هم همين است؟ گفت: البته بنده سخنگوي هيچ كدام از اينها نيستم، و اينها خود بايد مواضع خود را اعلام كنند آنچه بنده عرض كردم نظر شخصي خودم بود.

وي در پايان اظهار اميدواري كرد كه بتوانيم مجلسي قدرتمند، هوشمند، عاقل، كلان نگر، كارآمد،‌ اهل مشورت با دانشمندان و مرتبط با دانشگاه ها تشكيل بدهيم تا در حدامكان به مردمي كه به ما اعتماد كردند پاسخي درخور دهيم و در پيشگاه خداوند بزرگ و حسابرس روسفيد و در مقابل شهدا سرافراز باشيم.
 شنبه 28 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 304]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن