واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: پس از سه روز فعاليت درتهران هشتمين كنفرانس حمل و نقل و ترافيك ايران بكار خود پايان داد
ارتباطات. حمل و نقل = ترابري. ترافيك
هشتمين كنفرانس مهندسي حمل و نقل و ترافيك ايران پس از سه روز فعاليت، روز شنبه در تهران بكار خود پايان داد.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران به خبرنگار ايرنا گفت: در اين كنفرانس ۹مقاله در ۹محور حمل و نقلي به عنوان برترين مقالات علمي و تخصصي در زمينه ترافيك برگزيده و به ارايهكنندگان آنها، تنديس و جوايزي به رسم يادبود از سوي مديريت شهري تهران اهدا شد.
سيدجعفر تشكري هاشمي اظهارداشت: در هشتمين كنفرانس مهندسي ترافيك ۲۶۰ مقاله با موضوعات نوين ارايه و ازاين مجموع، ۱۶۰مقاله پذيرفته شد.
وي افزود: ازمجموع مقالات پذيرفته شده، ۷۷مقاله برتر علمي در طول سه روز برگزاري كارگاههاي تخصصي اين كنفرانس ارايه شد.
وي تاكيد كرد: با پايان فعاليت اين كنفرانس، مقالات برگزيده به چاپ رسيده ودراختيار صاحبنظران قرار خواهدگرفت.
وي، هدف از برگزاري كنفرانسهاي مهندسي ترافيك را همياري و تبادل يافته هاي علمي انديشمندان حوزه ترافيك با مديريت شهري اعلام كرد و افزود: مقالات علمي و موضوعات كارشناسي شده در زمينه ترافيك به عنوان چراغ راهي براي مديران شهري بوده و بكارگيري آن سبب جهش قابل توجهي در مديريت شهري مي شود.
وي گفت: از آنجا كه علم ترافيك در كشور از توسعه يافتگي لازم برخوردار نبوده و تعداد دانش آموختگان اين رشته در كشور محدود است، برگزاري چنين كنفرانسهايي سبب ايجاد انگيزه و رغبت درسرمايهگذاري حوزه ترافيك و نيز ايجاد سكويي براي توسعه يافتگي هرچه بيشتر در علم ترافيك ميشود.
تشكري هاشمي ابرازاميدواري كرد كه با بكارگيري مقالات علمي انديشمندان حوزه ترافيك، فعاليتهاي آينده مديريت شهري برپايه دانش محوري و خردورزي و يك عقل جمعي برنامه ريزي شود.
وي در پاسخ به اين سوال كه تا چه ميزان راهكارهاي ارايه شده نخبگان در اقدامات اجرايي ترافيكي پايتخت قابليت اجرايي دارد، گفت: بسياري از راهكارهاي پيشنهادي انديشمندان ترافيك قابليت اجرايي دارد اما محورهاي لازم آن در كشور موجود نيست.
وي گفت: مقالات سخنرانان خارجي نيز متناسب با نيازهاي ترافيكي شهرمان و نيز فرهنگ جامعه ما ارايه شده است.
معاون شهردار تهران با بيان اينكه علم ترافيك مرز نميشناسد و تمام آموختههاي جهاني قابل مبادله بوده و تفاوتي در راه حلها نيست، افزود:
اين آموختهها براي كشور و شهر ما قابل استفاده است.
وي يكي از عمده رويكردهاي مديريت شهري را انجام مطالعات كارشناسي، تحقيقات و ارزيابيهاي فني و اقتصادي ذكر كرد و افزود: هيچ پروژه ترافيكي در تهران قابليت اجرا نخواهد داشت مگر آنكه مطالعات علمي آن با رويكرد آگاهي محوري و خردورزي به انجام رسيده باشد. ك/۳
شنبه 28 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]