واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: استاندار كردستان: حصول نتيجه مطلوب از طرحها منوط به همكاري مردم است
داخلي. اجتماعي. استاندار.
استاندار كردستان مردم روستاها را به همكاري بيشتر براي اجراي طرحهاي دولت دعوت كرد و گفت: حصول نتيجه مطلوب از طرحها، منوط به همكاري مردم است.
اسماعيل نجار روز جمعه در جمع مردم روستاي خورخوره از توابع شهرستان سقز افزود: دولت طرحهاي خوبي براي توسعه همه جانبه روستاهاي استان تعريف كرده است كه براي اجراي كامل آنها نيازمند همراهي و همياري مردم هستيم.
وي توجه به روستاها و رسيدگي به وضعيت رفاه روستاييان را از اولويتهاي كاري دولت خواند و گفت: دولت براي تحقق اين اولويت هرچه در توان دارد به ميدان آورده است.
نجار، برقراري عدالت و توجه به مناطق محروم را از اولويتهاي كاري دولت برشمرد و اظهار داشت: مجموعه نظام و دولت عنايت ويژه به مناطق محروم بخصوص در استان كردستان دارند.
وي افزود: فعاليتها و خدمات نظام جمهوري اسلامي پس از پيروزي انقلاب در استان كردستان قابل مقايسه با قبل از آن نيست و اين نشاندهنده اهتمام نظام به پيشرفت و توسعه كردستان است.
نجار از روستاييان خواست جهتگيري فعاليتهاي خود را به سمت افزايش توليد و بهرهوري در بخشهاي كشاورزي و دامپروري تنظيم كنند.
وي دستور بررسي امكان ساخت يك سالن ورزشي در روستاي خورخوره را صادر كرد و مبلغ ۳۰ميليون ريال براي بازسازي و تجهيز بخشهاي عمومي اين روستا اختصاص داد.
استاندار كردستان همچنين از روند اجراي طرح بهسازي راه روستايي خورخوره ديدن كرد و خواستار تسريع در اجراي اين طرح شد.
۱۲كيلومتر از راه آسفالت روستاي خورخوره، از جاده اصلي ديواندره به سقز به سمت اين روستا تا پايان مرداد ماه امسال به بهرهبرداري ميرسد.
وي در جريان سفر يك روزه خود به شهرستان سقز با اهالي روستاي مولانآباد نيز ديدار كرد.
نجار با اشاره به قرآن نفيس موجود در اين روستا از اهالي خواست از اين كتاب مقدس و تاريخي مراقبت بيشتري كنند.
وي وجود سه قرآن تاريخي در كردستان را نشانگر تدين، ايمان و علاقهمندي مردم اين ديار به قرآن كريم دانست و افزود: اين قرآنها بايد به بهترين نحو نگهداري شوند.
استاندار، هزينههاي لازم براي مراقبت از قرآن تاريخي روستاي مولانآباد را برعهده گرفت و گفت: قرآن را براي بازسازي به يكي از مراكز مورد اعتماد مثل كتابخانه ملي، مركز اسناد ملي ايران يا آستان قدس رضوي بايد برد.
نجار با اشاره به قرآن تاريخي و مقبره حضرت شيخ حسن دراين روستا افزود:
در سفر دوم هيات دولت اين مكان را به عنوان محل گردشگري معرفي ميكنيم تا از اين طريق اعتباراتي براي توسعه اين روستا جذب شود.
قرآن تاريخي موجود در روستاي مولانآباد متعلق به سال ۱۰۷۳هجري قمري است و توسط شيخ حسن مولانآبادي نگارش شده است.
قرآن نگل يكي ديگر از نسخ خطي بسيار قديمي كردستان است كه در روستايي به همين نام در شهرستان سروآباد اين استان نگهداري ميشود. ك/۲
جمعه 27 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]