واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: وزير ارشاد: نظام جامع روزنامه نگاري در هيات دولت در دست بررسي است
سياسي. نظام سياسي = حكومت. نظام جمهوري. هيات دولت. گلستان
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در گرگان از طرح نظام جامع روزنامه نگاري در هيات دولت خبر داد.
محمد حسين صفار هرندي روز پنجشنبه در مصاحبه مطبوعاتي در جمع خبرنگاران گلستاني در سالن اجتماعات اداره كل فرهنگ و ارشاد گلستان افزود: در اين طرح كه در هيات دولت مطرح شده، مسئوليتها و امتيازهاي كار روزنامه نگاري به عنوان يك مسئوليت تلقي شده و براي كساني كه در مطبوعات به كار مطبوعاتي مشغول هستند حقوق پيش بيني ميشود.
به گفته وي، اين طرح هم اكنون در هيات دولت در دست بررسي است و با تصويب آن حقوق كساني كه در مطبوعات در حال فعاليت هستند رعايت ميشود.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اين حال تصريح كرد: مديران مطبوعات بايد از كساني كه در آنها در حال فعاليت هستند حمايت كنند.
وي در ادامه با اشاره پرداخت ريالي يارانه به مطبوعات تصريح كرد: پرداخت يارانه به شكل ريالي بيشتر به نفع مطبوعات بوده و در همين استان نيز پرداخت يارانه به صورت نقدي براي مطبوعات نسبت به گذشته كه يارانه را به صورت كاغذ دريافت ميكردند بهتر بوده است.
صفار هرندي خاطرنشان كرد: مطابق برنامه چهارم توسعه قرار بوده كه يارانه ها از شكل قبلي خارج و به مصرفكننده تعلق بگيرد.
وي ادامه داد: اين شيوه براي كتاب اجرا شد و بيشتر اهالي نشر از اين كار رضايت داشتند.
به گفته وي، تامين هزينه كلي يك نشريه و اداره كردن نشريات براي اهالي مطبوعات سخت است و درست تر اين است كه يارانه را به مديران مطبوعات بدهيم وزير ارشاد اسلامي با بيان اينكه نظام عمومي كشور در جهت تقويت يارانه ها نيست، گفت: يارانهها در آينده زيادتر نميشود.
به گفته وي، در بودجه امسال اين وزارتخانه در مجموع يارانهها افزايش نيافته است و نيز بخشي از يارانهها به ديگر بخشهاي فرهنگ اختصاص يافت و از اين پس يارانهها تنها به كتاب و مطبوعات تعلق نميگيرد بلكه به ديگر بخشهاي فرهنگي نيز تعلق ميگيرد.
وي همچنين با بيان اينكه تلاش ميكنيم تا همين مقدار يارانهاي كه در دست ما است را به خوبي توزيع كنيم، ادامه داد: گسترش كمي مطبوعات و اضافه شدن مطبوعات جديد به ليست دريافت يارانهها يكي از علتهاي كاهش يارانه براي مطبوعات است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد مطبوعات ما به سوي فرمايشي پيش ميروند و از مطبوعات خواسته ميشود كه تيترهاي فرمايشي برنند ،گفت: من با اين سخن آشنا نيستم و آن را نميپذيرم زيرا كه طبق قانون هيچ دستگاه و مقامي نميتواند مطبوعات را ملزم كند كه تيتر و يا مطلب خاصي را بزنند مگر اينكه مطبوعات مطلب خلافي زده باشند و طبق قانون بايد در همان ستون تيتر و يا جوابيه را درج كنند.
وي همچنين با اشاره به بيمه خبرنگاران اظهارداشت: بيمه خبرنگاران از طريق صندوق بيمه هنرمندان دنبال شده و از دو سال گذشته شاهد جهش زيادي در تعداد بيمهشدگان در اين بخش بوده ايم.
وزير ارشاد اسلامي با بيان اينكه تا پايان دوره چهار ساله وزارت ارشاد تاكيد شده كه هيچ خبرنگار بدون بيمه نبايد باشد ،ادامه داد: چنانچه شرط خبرنگاري فردي براي صندوق احراز شود نسبت به بيمه وي اقدام ميشود.
صفار هرندي همچنين در خصوص حمايت از نويسندگان با بيان اينكه وظيفه داريم تا از آثار ارزشمند و فاخر حمايت كنيم، تصريح كرد: اين وزارتخانه براي حمايت از نويسندگان گاهي كتابهاي آنها را پيش خريد كرده تا آنها بتوانند از عهده چاپ يك كتاب برآيند.
صفار هرندي در خصوص تغيير مدير عامل ايرنا نيز گفت: گاهي مديران به علت مسائل شخصي تمايل دارند كه در جاي ديگري مشغول به خدمت شوند و آقاي فياضي نيز كه اصالتا مشهدي است، تمايل دارد كه در كنار مرقد مطهر امام هشتم (ع ) باشد و اين امر يكي از دلايل استعفاي ايشان بوده است.
وي ادامه داد: گاهي براي اينكه در سازمانها روح تازهاي دميده شود جابه جايي اتفاق ميافتد كما اينكه اين امر در دولت و در سطح وزرا نيز اتفاق افتاده و اگر در مورد ما هم چنين اتفاقي بيفتد بسيار طبيعي است.
جمعه 27 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 266]