تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866141182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بشتابيد! تمام شد، بشتابيد!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بشتابيد! تمام شد، بشتابيد! عصر ايران ورزشي؛ عباس خادم الحسيني- از آنجايي كه هميشه اشخاصي هستند كه مغز اقتصاديشان خوب كار مي كند و خيلي سريع به فكر اين مي افتند كه از آب هم كره بگيرند، تورهاي دو روزه اي به منظور بازي ايران و برزيل در ابوظبي امارات تعبيه شده است كه به نظر مي رسد كمي عجيب باشد.

عجيب از اين منظر كه طبق گفته هاي سرپرست كميته بين الملل فدراسيون فوتبال ايران:« چون اين ورزشگاه ظرفیت بالایی ندارد به تماشاگرانی که می‌خواهند از ایران برای دیدن این مسابقه به امارات بروند توصیه می‌کنیم اول به فکر بلیت ورزشگاه باشند، بعد بلیت هواپیما.»از طرفي به سبب آن كه اين بازي از حساسيت بسيار بالايي برخوردار است و ايرانيان براي اولين بار است كه شاهد بازي با ستارگان مشهور برزيل هستند، شادي و هيجان زايدالوصفي در جامعه فوتبالي و غير فوتبالي ايران حكمفرما شده است و آژانس هاي مسافرتي داخلي را بر آن داشته است كه تورهاي دو روزه و يك روزه اي را براي ايراني هاي علاقه مند به سفر امارات، تعبيه كنند.طبق شنيده ها، استقبال از اين تورها به حدي رسيده است كه زمينه دندان گردي را براي سودجويان حسابي فراهم آورده است؛ تور امارات براي دو روز 500 هزار تومان قيمت گذاري شده است كه كمي زياد و غير معقول است.جالب اينجاست كه چون هنوز احتمال لغو اين بازي وجود دارد، آژانس هاي مسافرتي بسيار نگران ضررهاي مالي خود هستند، همچنين اين تورها هيچ تعهدي را بابت تهيه بليت ورزشگاه برعهده نمي‌گيرند و به همين دليل بسياري از علاقمندان از فدراسيون فوتبال سراغ بليت بازي ايران و امارات را مي‌گيرند.ترابيان در پاسخ به اين سوال كه بليت فروشي چگونه خواهد بود، مي‌گويد:«بليت فروشي دست شركت برگزار كننده بازي است و ربطي به ما ندارد. ما از آنها خواستيم امكان خريد اينترنتي بليت در ايران را فراهم كنند اما پاسخشان منفي بود. ظاهرا بليت فروشي فقط در ورزشگاه انجام مي‌شود.»

ايراني هاي زيادي در امارات زندگي مي كنند و به احتمال فراوان عده ي كثيري از آنان براي تماشاي بازي به ورزشگاه خواهند رفت، نبايد فراموش كرد كه خود عرب ها هم بدشان نمي آيد كه بازي تيم ملي برزيل را از نزديك تماشا كنند و به همين منظور بايد سهمي از سكو ها را هم براي آنان كنار گذاشت.البته گفته مي‌شود مسئولان اماراتي قصد دارند بليت‌هاي محدودي را در اختيار تماشاگران ايراني بگذارند ولي اين اقدام را به منوط به سود مالي خود مي داند.همه دارند خودشان را براي تماشاي لحظه اي تاريخي، يعني بازي ايران برزيل آماده مي كنند  و بيشترين نگراني از اين است كه مبادا اين بازي از سوي يكي از طرفين قرارداد (برزيل يا امارات) لغو شود. محمد خلفان الرميثي، رئيس فدراسيون فوتبال امارات با تاييد رويارويي ايران و امارت در ابوظبي در تاريخ پانزدهم مهرماه مي‌گويد:« با توافقاتي که صورت گرفته ديدار دوستانه بين تيم‌هاي ايران و برزيل در روز هفتم اکتبر در باشگاه «مدينه‌زايد» در شهر ابوظبي برگزار خواهد شد.»

بايد منتظر ماند و ديد كه اين بازي چه سرنوشتي در پي خواهد داشت، آيا بدون هيچ مشكلي برگزار مي شود و يا اتفاقاتي در پيش است كه ذوق ايرانيان را كور كند.شايان ذكر است كه اگر بازي در ايران و در ورزشگاه آزادي برگزار مي شد، امروز نگران نبوديم كه عرب ها بخواهند براي ما تعيين تكليف كنند و اين گونه ايراني ها را تحت فشار قرار بدهند.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 489]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن