محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845851056
رئيسجمهور، تيتر يك روزنامههاي امروز
واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: رئيسجمهور، تيتر يك روزنامههاي امروز
روزنامه- تيتر نخستتمام روزنامههاي تهران به فرازهايي از كنفرانس خبري ديروز رئيسجمهوري اختصاص دارد اما به جز يكي دو روزنامه، ديگران بر آن تحليلي ننوشتهاند.
از سوي ديگر مسائل لبنان، جشن60سالگي تاسيس رژيم صهونيستي، استيضاح وزير بازرگاني و مسائل اقتصادي در روزنامهها مورد توجه قرار گرفته است.
چرا استيضاح؟
روزنامه كيهان در سرمقاله امروز خود آورده است: مطابق آخرين گزارش بانك جهاني، قيمت بيش از 70 نوع كالاي اساسي در دنيا طي يك سال گذشته بين 20 تا 420 درصد افزايش يافته است و بيشترين افزايش قيمت مربوط به محصولات كشاورزي نظير گندم و برنج است. از سوي ديگر خشكسالي كه يك پديده فراگير جهاني است، ضمن آنكه افزايش قيمت بسياري از فرآوردههاي غذايي را در پي داشته است، كشورهاي صادركننده اين كالاها را نيز با خودداري و ترديد در صدور آن روبهرو كرده است.
كيهان آورده است: تزريق نقدينگي كه عمدتاً با هدف تامين برخي از نيازهاي ضروري مردم و تاسيس يا تكميل زيرساختها صورت پذيرفته است نيز از جمله عوامل ديگر گراني و تورم است. اما، همه ماجرا، اين نيست و يا دستكم ميتوان گفت؛ در ارزيابي علل گراني جاي دو عامل، «مفسدان اقتصادي» و «فقدان نظارت» خالي است.
در ادامه مقاله كيهان آمده است: آيا شرمآور نيست كه صاحبان اصلي انقلاب و خون دادهها و خون دل خوردهها و در يك كلام تودههاي عادي مردم از تهيه يك سرپناه 50 متري عاجز باشند و در همان حال شماري از مفتخورها با غارت اموال همين مردم مستضعف و محروم در قصرهاي اشرافي زندگي كنند و تازه دو قورت ونيمشان هم باقي باشد كه در اين مملكت آزادي نيست! تفريح - بخوانيد از نوع مفاسد اخلاقي - با دشواري ممكن است!... و هر وقت سخن - متأسفانه غالباً فقط سخن - از جديت در مبارزه با مفاسد اقتصادي به ميان كشيده ميشود، كساني پاي ضرورت تامين امنيت سرمايهگذاري در كشور را به ميان آورند و با اين بهانه از زيربار مسئوليتي كه برعهده دارند شانه خالي كنند؟ و از پذيرش اين واقعيت قطعي و مسلم طفره بروند كه برخورد با مفسدان اقتصادي راه را براي سرمايهگذاري سالم هموار ميكند.
كيهان در پايان نتيجه گرفته است: حق آن است كه دولت و مخصوصاً شخص رئيسجمهور نه فقط از دغدغه گراني غافل نيست بلكه بيشترين تلاش خود را براي مهار آن و كاستن از رنج مردم به كار ميبرد.
بنابراين، جفاست كه كساني اتهام بيتوجهي دولت به گراني را بر نوك خنجر بيانصافي بنشانند و آن را بر پهلوي دولت مظلوم بسايند كه چرا كاري نميكني؟ البته بروز اشتباه در محاسبات و برنامهريزيهاي اقتصادي نه دور از انتظار است و نه غيرطبيعي ولي اينكه كساني همه تقصيرها را بر گردن دولت سوار كنند جاي سؤال است. امروز قرار است وزيربازرگاني به اتهام بيتوجهي منجر به بروز گراني استيضاح شود و سؤال اين است كه آيا وزير بازرگاني عامل گراني است؟!...
اعلان جنگ به امت اسلام
روزنامه جوان در سرمقاله امروز خود نوشته است:امروز ۱۴ مى مصادف است با شصتمين سالروز اشغال فلسطين و رژيم صهيونيستى كه در يك اقدام فريبكارانه بينالمللى كوشيده است تا با برگزارى معركه تبليغاتى به نام كنفرانس بينالمللى «رو به سوى فردا» با برگزارى خيمه شب بازى به نام جشن، آينده خاورميانه و جهان را بررسى كند.
اگر چه عنوان شده رياست كنفرانس با تونى بلر نخستوزيرسابق انگليس است و برخى از سران و نمايندگان كشورهاى حامى و دست نشانده شركت خواهند كرد و بهصورت واضح حضور بوش در اين كنفرانس بيانگر اهداف پليدى است كه حاميان رژيم نامشروع صهيونيستى از برگزارى اين كنفرانس دنبال مى كنند.
نكته واضح اينكه برنامه هاى چند روزه در آستانه ۱۴ مى فاقد هر گونه كارآيى است و يك مانور تبليغاتى و عملياتى روانى براى سرپوش گذاشتن بر ناتوانى هاى اين رژيم است. اين روزنامه ميافزايد: اگر چه رژيم صهيونيستى مى كوشد تا كنفرانس فريب و جنايت را پررونق و مهم جلوه دهد اما نتايج كنفرانس و تبليغات دروغين از حالا مشخص است. چرا كه يك جشن بايد به خاطر پيروزى يا موفقيتى باشد اما اسرائيل نه تنها موفقيتى به دست نياورده بلكه نسبت به گذشته در متزلزلترين وضعيت امنيتى قرار گرفته و فلسطينيان و نيروهاى مقاومت در اوج قدرت مى باشند. گفته شده در تبليغات رسمى صهيونيستها ادعا مى كنند ۳۵۰۰ شخصيت جهانى را دعوت كردهاند اما مشخص است كه شخصيت هاى معتبر جهانى هرگز در محفلى شركت نمىكنند كه ميزبانش خونريز و جنايتكار باشد و قطعا بسيارى ديگر از دعوت شوندگان به خاطر ناامنى گسترده اى كه در تل آويو وجود دارد سفر نخواهند كرد.
دلايل خشم آل سعود
روزنامه جمهوري اسلامي با اشاره به موضعگيريهاي اخير مقامات عربستان سعودي مينويسد: اگر روزي آل سعود به سرنوشت صدام دچار شود و آرشيوهاي محرمانه سري و به كلي سري دولت آل سعود برملا شود بهتر ميتوان قضاوت كرد كه تمامي جنايات ديروز و امروز اسرائيل و آمريكا و ديگر دشمنان اسلام عليه ملتهاي مسلمان لبنان و فلسطين و عراق و افغانستان با همكاري و همفكري و حمايت مالي آل سعود انجام شده و ميشود. آيا دربار آل سعود نميخواهد درباره جلسه به كلي سري بوش كوچك و نمايندگان اسرائيل، عربستان و دولت سنيوره و رژيمهاي مفلوك اردن و مصر در بندر عقبه در جريان سفر قبلي بوش به منطقه سخني بگويد. آنچه اين روزها در لبنان به وقوع پيوست دقيقا مطابق همان طرحي بود كه در بندرعقبه مورد توافق طرفهاي مختلف واقع شده و دربارهاش « تقسيم كار» صورت گرفته بود.
خشم امروز سعودالفيصل، از وقوع اين حوادث نيست بلكه به خاطر شكست اين طرح شوم و جهنمي است كه چرا حزبالله و نيروهاي شجاع مقاومت اسلامي هشيار بودند و توطئهها را عقيم ساختند. چرا كودتاي جناح خائن 14 مارس ناكام شد. خشم آل سعود از اين است كه چرا از سمير جعجع و سعد حريري و وليد جنبلاط معجزهاي كه انتظار ميرفت بر نيامد و نتوانستند باكمك مزدوران خود «جنگ داخلي» لبنان را كليد بزنند.
دغدغههاى فراكسيون اقليت
روزنامه رسالت در مقالهاي با كوچكانگاري اعضاي جناح دوم خرداد در مجلس هشتم مينويسد: فراكسيون اقليت مجلس هشتم را ميتوان در يك اتوبوس سوار كرد هرچند تعدادى بايد سر پا بايستند. اما مهم اين است كه اين مجلس مجالى براى خدمت به مردم و پيشرفت كشور است و فراكسيونهاى اكثريت و اقليت دست در دست هم ميتوانند براى حل مشكلات مردم، صورتبندى و تصويب قوانين راهگشا، نظارت بر عملكرد دستگاههاى اجرايى و... چارهانديشى كنند.اخيرا برخى از گروههاى دوم خردادى مسئله هويت بخشى به فراكسيون اقليت را مطرح كرده و مذبذبانه اعلام كردهاند كه به هيچيك از نامزدهاى اصولگرا براى رياست مجلس هشتم راى نخواهند داد. اين در حالى است كه بين جريانات دوم خردادى بر سر رياست فراكسيون اقليت اختلافات جدى وجود دارد. تجربه تلخ متوارى شدن پير موذن - رئيس سابق فراكسيون اقليت در مجلس هفتم- به آمريكا و موضعگيرىهاى وى عليه جمهورى اسلامى در رسانههاى دشمن، برخى از جريانات دوم خردادى را محتاطتر از گذشته كرده است.
مضاف بر اينكه اساسا فراكسيون اقليت در مجلس هشتم با بحران هويت روبهرو نيست، همان طور كه در مجالس هفتم، ششم، پنجم و... نبوده است. برآيند تركيب مجلس در تمام دورهها نمايش اراده عمومى براى اداره كشور است. تكصدايى يك آسيب جدى براى مردمسالارى دينى است و اصولگرايان بارها نسبت به اين موضوع هشدار دادهاند. منتهى ضعفهاى ساختارى و كاركردى گروههاى دوم خردادى خواسته يا ناخواسته آنها را از گردونه انتخابهاى مردم طى چند انتخابات گذشته حذف كرده كه البته اين بيمارى قابل درمان است و نياز به يك جراحى بزرگ و شجاعانه دارد.در نهايت بايد گفت تشكيل فراكسيون اقليت يك فرصت مناسب براى بازنگرى جريانات دوم خردادى در برنامههاى سياسى خود بهخصوص در آستانه انتخابات رياستجمهورى است و ميتواند به كارآمدى مجلس هشتم كمك كند.
خطابه طولاني
روزنامه كارگزاران در مورد سخنان ديروز رئيس جمهور در كنفرانس مطبوعاتي خود آورده است:ايراد يك سخنراني طولاني كه عمدتا به مسائل تاريخي و سياسي جهان اختصاص داشت، نقطه آغاز مصاحبه مطبوعاتي ديروز بود. بدينترتيب، رئيس محترم دولت و مشاوران رسانهاي وي حدود نيمي از وقت كنفرانس مطبوعاتي را به وعظ و خطابه براي جهانيان و به قول احمدينژاد «نصيحت سران دولتها» گذراندند؛ سخناني كه روشن نبود، چه نسبتي با كنفرانس خبري و قرار گرفتن رئيس جمهوري در جايگاه پاسخگويي به رسانهها دارد!در چارچوب همين ديدگاه تركيب خبرنگاران هم چيده شد. سهم منتقدان دولت تنها يك خبرنگار و آن هم در آخرين لحظات برنامه بود. اما اين، همه ماجرا نبود. اصولا از روزنامههاي داخلي به جز «جمهوري اسلامي»، «اطلاعات» و «ايران» (ارگان دولت) ساير روزنامههاي سياسي امكان طرح پرسش پيدا نكردند.
از جمع روزنامههاي اقتصادي هم، به روزنامههاي شاخص و منتقد دولت اجازه طرح سوال داده نشد.حتي در ميان رسانههاي خارجي به پرسشهاي رسانههاي غربي پاسخ دقيقي داده نشد؛ برخلاف رسانههاي عربي و نيز رسانههاي وابسته به صدا و سيما كه به تعداد قابل توجهي از خبرنگاران آنها پشت تريبون رفتند و احمدينژاد هم براي پاسخگويي تفصيلي به پرسشهايشان وقت زيادي را صرف كرد. روند كنفرانس مطبوعاتي ديروز به شكلي بود كه عموم خبرنگاران را ناراضي به دفاتر كارشان بازگرداند و محتواي خبر آنها هم چيزي بيش از يك سخنراني تكراري ديگر از احمدينژاد خطاب به جهانيان درنيامد.
براي انحراف افكار عمومي
روزنامه مردم سالاري با انتقاد از انتقادات اخير عليه دانشگاه آزاد نوشته است: درباره اظهارات و رويكرد انتقادي رئيس مركز مطالعات تاريخ معاصر نسبت به دانشگاه آزاد براي من اين سؤال وجود دارد كه اگر حقيقتا بيست و چند سال است كه در مديريت آقاي جاسبي در دانشگاه فساد وجود دارد چه اتفاقي افتاده كه در اين چند سال همه چيز عيان شده است و چرا ايشان و حتي آقاي احمدينژاد تازه به اين مسئله اعتراض ميكنند؟
بهنظر ميرسد اين جريانسازي بهدليل وجود مشكلات داخلي در مديريت امور كشور است. در انتخابات رياستجمهوري سال 1380 هزينههاي تبليغاتي عبدالله جاسبي كه بهعنوان رقيب آقاي خاتمي وارد عرصه انتخابات شد بسيار بالا بود اما كسي چيزي نگفت و اين مسئله بسيار سؤال برانگيز است كه چرا اشخاصي كه درباره هر رطب و يابسي اظهارنظر ميكنند تاكنون درباره اين مسائل اظهارنظرنكردهاند. اگر امروز در خيابان گشتي بزنيد و از يك شخص، حتي يك دانشجوي دانشگاه آزاد سؤال كنيد بهنظر شما مسئله گراني مسكن و كالاهاي اساسي مهمتر است يا مسئله دانشگاه آزاد بلا ترديد به مسئلهاي غيراز دل مشغوليهاي اخير اشاره ميكند بنابراين مسائل بسيار مهم تري از جمله مسائل و مشكلا ت مبتلا به زندگي روزمره مردم وجود دارد كه آقايان بخواهند وقت و انرژي خود را صرف انتقاد از عاملان آن كنند.
موج جديد تورمي
روزنامه صداي عدالت در مقالهاي در مورد نرخ جديد سود بانكي مينويسد: تصميم جديد احمدينژاد براي تعيين نرخ سود بانكي بدون در نظر گرفتن شوراي پول و اعتبار، موج جديد تورمي را به همراه دارد كه مهمترين آثار اين موج هم افزايش دوباره قيمت مسكن و مستغلات است. از سوي ديگر كاهش دوباره نرخ سود بانكي، بانكها را ناچار خواهد كرد سود سپردههاي خود را نيز به همان نسبت كاهش دهند. در اين صورت سپرده گذاران ايراني كه تعدادشان به 25 ميليون نفر ميرسد ممكن است سپردههايشان را از بانكها بيرون بكشند و در بازارهاي غيررسمي نظير مسكن و مستغلات، طلا، ارز و بازار آزاد، كه نرخ سود آنها لااقل دو برابر نرخ تعيين شده است، به كار بيندازند.
همچنين از آثار مشخص كاهش دستوري نرخ سود بانكي افزايش تورم است و اينكه اين افزايش تا چه ميزان خواهد بود قابل پيشبيني نيست ولي اين موج بيترديد بار ديگر در مسكن و مستغلات آثار خود را به جا ميگذارد چرا كه در اين شرايط مردم سرمايههاي خود را به سمت بازار مسكن و مستغلات هدايت ميكنند و همين امر باعث افزايش قيمتها در اين بازار خواهد شد. بعد از كاهش نرخ سود بانكي در سال 84 در واقع دوسال فشار شديد در سيستم بانكي، عدمتعادلهاي داخل سيستم بانكي و بعد افزايش شديد قيمت مستغلات را شاهد بوديم، اين بار هم درصورتي كه اين اقدام صورت بگيرد موج جديد تورمي را پيش رو خواهيم داشت.
واقعا جاي تعجب دارد كه دولت با وجود آنكه ميبيند كاهش دستوري نرخ سود بانكي آثار و تبعات نابجايي را به همراه دارد باز هم اصرار ميكند كه اين كار را ادامه دهد. دولت بايد بهنظرات بانك مركزي و صاحبنظران امر احترام بگذارد.
تاريخ درج: 25 ارديبهشت 1387 ساعت 10:52 تاريخ تاييد: 25 ارديبهشت 1387 ساعت 12:49 تاريخ به روز رساني: 25 ارديبهشت 1387 ساعت 12:42
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 320]
صفحات پیشنهادی
رئيسجمهور، تيتر يك روزنامههاي امروز
رئيسجمهور، تيتر يك روزنامههاي امروز روزنامه- تيتر نخستتمام روزنامههاي تهران به فرازهايي از كنفرانس خبري ديروز رئيسجمهوري اختصاص دارد اما به جز يكي دو روزنامه، ...
رئيسجمهور، تيتر يك روزنامههاي امروز روزنامه- تيتر نخستتمام روزنامههاي تهران به فرازهايي از كنفرانس خبري ديروز رئيسجمهوري اختصاص دارد اما به جز يكي دو روزنامه، ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز زرداري رئيس جمهور ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز زرداري رئيس جمهور پاكستان شد جام جم ... موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرينتر هركس يك روز ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز زرداري رئيس جمهور پاكستان شد جام جم ... موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرينتر هركس يك روز ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز خبرهاي خوش رئيس جمهور پس از - واضح
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز خبرهاي خوش رئيس جمهور پس از سفر به آمريكا جام جم آنلاين: ... تصويب يك فوريت جدايي سازمان ميراث فرهنگي از رياست جمهوري ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز خبرهاي خوش رئيس جمهور پس از سفر به آمريكا جام جم آنلاين: ... تصويب يك فوريت جدايي سازمان ميراث فرهنگي از رياست جمهوري ...
تيتر يك روزنامههاي شنبه اول تير
تيتر يك روزنامههاي شنبه اول تير روزنامه- همشهري آنلاين: روزنامههاي شنبه اول تير، موضوعات مختلفي را تيتر يك كردهاند كه مهمترين آنها سخنان رئيسجمهور در اجلاس جامعه مدرسين و جيرهبندي ... تهران امروز در اين باره نوشته است: 4 ساعت خاموشي در شبانهروز ...
تيتر يك روزنامههاي شنبه اول تير روزنامه- همشهري آنلاين: روزنامههاي شنبه اول تير، موضوعات مختلفي را تيتر يك كردهاند كه مهمترين آنها سخنان رئيسجمهور در اجلاس جامعه مدرسين و جيرهبندي ... تهران امروز در اين باره نوشته است: 4 ساعت خاموشي در شبانهروز ...
تيتر يك روزنامههاي چهارشنبه
تيتر يك روزنامههاي چهارشنبه روزنامه- همشهري آنلاين: حضور رئيسجمهور در اجلاس D8 و نمايش قدرت ايران در خليج فارس همزمان با مانور نظامي آمريكا مهمترين تيترهاي روز ۱۹ ...
تيتر يك روزنامههاي چهارشنبه روزنامه- همشهري آنلاين: حضور رئيسجمهور در اجلاس D8 و نمايش قدرت ايران در خليج فارس همزمان با مانور نظامي آمريكا مهمترين تيترهاي روز ۱۹ ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز افزايش موافقان سؤال از رئيس جمهور
9 سپتامبر 2008 – مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز افزايش موافقان سؤال از رئيس جمهور جام ... يك ماه و چند روز پس از دستور رئيس جمهور به مظاهري اعلام شد:برنامه وزارت ...
9 سپتامبر 2008 – مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز افزايش موافقان سؤال از رئيس جمهور جام ... يك ماه و چند روز پس از دستور رئيس جمهور به مظاهري اعلام شد:برنامه وزارت ...
تيتر يك روزنامهها در اولين روز هفته
تيتر يك روزنامهها در اولين روز هفته. تيتر يك ... رئيس جمهور: ايران آماده استقبال از تغييرات واقعي در دولت جديد آمريكا است ... رئيسجمهور در ديدار سفير جديد سوئيس ...
تيتر يك روزنامهها در اولين روز هفته. تيتر يك ... رئيس جمهور: ايران آماده استقبال از تغييرات واقعي در دولت جديد آمريكا است ... رئيسجمهور در ديدار سفير جديد سوئيس ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز اوباما هم يك پروژه آمريكايي ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز اوباما هم يك پروژه آمريكايي است جام جم آنلاين: ... احمدي نژاد براي بار دوم محصولي را به مجلس معرفي كرد، مشاور ارشد رئيس جمهور در راه ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز اوباما هم يك پروژه آمريكايي است جام جم آنلاين: ... احمدي نژاد براي بار دوم محصولي را به مجلس معرفي كرد، مشاور ارشد رئيس جمهور در راه ...
تيتر يك روزنامههاي چهارشنبه
تيتر يك روزنامههاي چهارشنبه روزنامه- همشهري آنلاين: بيشتر روزنامههاي چهارشنبه 25 ... در ميان سخنان رئيسجمهور اما بيشترين موضوعي كه توجه روزنامهها را جلب كرده است ... ساعت 10:52 تاريخ تاييد: 25 ارديبهشت 1387 ساعت 11:14 تاريخ به روز رساني: 25 ...
تيتر يك روزنامههاي چهارشنبه روزنامه- همشهري آنلاين: بيشتر روزنامههاي چهارشنبه 25 ... در ميان سخنان رئيسجمهور اما بيشترين موضوعي كه توجه روزنامهها را جلب كرده است ... ساعت 10:52 تاريخ تاييد: 25 ارديبهشت 1387 ساعت 11:14 تاريخ به روز رساني: 25 ...
مهمترين تيتر روزنامههاي صبح امروز..
جام جم آنلاين: روزنامههاي صبح امروز ايران مهمترين تيتر صفحهي اول خود را به مسائلي ... به شدت برخورد مي کنيم رئيس جمهور در پاسخ به دعوت برخي کشورها:بسته جديدي ... شد عسكر اولادي:براي وحدت حداكثري و معرفي يك نامزد اصولگرا تلاش مي كنيم رئيس ...
جام جم آنلاين: روزنامههاي صبح امروز ايران مهمترين تيتر صفحهي اول خود را به مسائلي ... به شدت برخورد مي کنيم رئيس جمهور در پاسخ به دعوت برخي کشورها:بسته جديدي ... شد عسكر اولادي:براي وحدت حداكثري و معرفي يك نامزد اصولگرا تلاش مي كنيم رئيس ...
-
گوناگون
پربازدیدترینها