واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دختری که زیرشنی بولدوزر له شد
بخش سیاسی-اخیرا پرونده قتل دختری آمریکایی به نام "راشل کوری" در رژیم صهیونیستی به جریان افتاده که در سال 2003 در سرزمینهای اشغالی توسط صهیونیستها به قتل رسید. این که جریان مرگ این دختر واقعا چه بوده و چرا مسئله پیگیری آن این اندازه به تعویق افتاده و چرا رسانههای جهان به آن کمتر پرداخته یا به عبارت بهتر اصلا به آن نپرداخته اند، همه سولاتی است که پاسخ به آنها ما را هر چه بیشتر با ماهیت واقعی رژیم صهیونیستی و اهداف آن آشنا میکند.اما راشل کوری کیست؟ راشل كوری دختر آمریكایی 23 ساله ای از اهالی شهر المپیا در ایالت واشنگتن بود که به همراه 8 تن از دوستانش ( پنج آمریكایی و سه انگلیسی ) که همگی از اعضای " جنبش جهانی همبستگی با ملت فلسطین " بودند، برای حمایت از مردم فلسطین به سرزمین های اشغالی سفر می كنند.آنها به محله " السلام " در شهر رفح در نوار غزه می آیند و فعالیت های صلح طلبانه خود را جهت مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی در آنجا آغاز می کنند.روز یكشنبه 16مارس 2003 راشل به همراه دوستان آمریکایی و انگلیسی اش برای انجام برخی کارهای امداد رسانی خارج می شوند که هنگام عبور از محله السلام با یک دستگاه بولدوزر نظامی رژیم صهیونیستی مواجه می شوند که درصدد ویران كردن خانه یك فلسطینی است.
راشل که از ماهیت اقدامات رژیم صهیونیستی و نیات و اهداف این رژیم به خوبی مطلع و آگاه بود، برای جلوگیری از تخریب منزل این فلسطینی در برابر بولدوزر صهیونیستی می ایستد و با بلندگو از راننده می خواهد كه ماشین را متوقف کند و بقیه دوستانش نیز که در فاصله 20 تا 15 متری وی ایستاده بودند با فریاد از راننده بولدوزر می خواهند كه توقف كند.اما بولدوزر همچنان به سوی راشل حركت می كند، راشل روی یك تل خاك می رود؛ اما بولدوزر 60 هزار كیلویی به او امان نمی دهد، بدن راشل را به زیر می كشد و تیغه بولدوزر او را در خاك دفن می كند. در همین زمان دوستان راشل فریاد می كشند و به راننده بولدوزر اشاره می كنند كه توقف كند! بولدوزر چند متر جلوتر می ایستد. بیل فولادیش را كاملا پایین می آورد و به سمت عقب حركت میكند تا خوب مطمئن شود كه بدن راشل را درهم شكسته است. پس از این جنایت هولناك، نظامیان اشغالگر هیچ گونه كمكی به راشل نمی كنند. چند دقیقه بعد، یك آمبولانس فلسطینی به محل حادثه می رسد و راشل را به بیمارستانی در رفح منتقل می كند، اما راشل در بیمارستان جان می دهد.
"راشل کوری" یک فعال سیاسی بود که برای حمایت از زنان و کودکان کشته شده فلسطینی و با هدف اعتراض به حمایت سرسختانه آمریکا از رژیم صهیونیستی به غزه رفت و بدن او در زیر بولدوزرهای صهیونیست ها در غزه له شد.کوری به عنوان یک شهروند آمریکایی معتقد بود، مسئولیت دارد، از فلسطینی ها در مقابل سلاح های ساخت آمریکا که در اختیار رژیم صهیونیستی قرار گرفته دفاع کند. او در نامه هایی که برای خانواده اش در آمریکا ارسال می کرد، می کند که چگونه آب آشامیدنی از غزه به سمت شهرک های اسرائیلی منحرف می شود و چه طور در فلسطین مرگ بر سر خانواده ها سایه افکنده است. اودر یکی از این نامه ها نوشته بود: " هزینه جنایات رژیم صهیونیستی را مردم آمریکا از طریق مالیاتی که به دولت آمریکا می دهند، تامین می کنند"! کوری خیال می کرد که فقط کشتن فلسطینی ها برای اسرائیل راحت است و رسانه های غربی فقط از این نوع جنایات است که به سادگی عبور می کنند، اما نمی دانست که هرکس مقابل منافع اسرائیل قد علم کند ولو یک شهروند آمریکایی هم باشد، در یک چشم برهم زدن از پیش رو برداشته میشود و آمریکا به خاطر منافع مشترکی که با رژیم صهیونیستی دارد، هیچگاه کشتن یک دختر آمریکایی در سرزمین های اشغالی را به یک رسوایی برای این رژیم تبدیل نمیکند.
کوری با باور این که لباس نارنجی رنگش می تواند، در برابر یورش صهیونیست ها نقش جلیقه نجات را بازی کند و بلندگویی که در دستش گرفته بود، سپری در برابر گلوله های صهیونیست ها باشد، در برابر بولدوزرهای رژیم صهیونیستی ایستاد. اما وقتی سرباز صهیونیست راننده بولدوزر پدال گاز را فشار داد و با سرعت به سمت کوری آمد، خیالات این دختر جوان نقش برآب شد. اینگونه بود که او جانش را داد تا ایمان بیاورد که حقوق زنان و کودکان و فراتر از آن، حقوق بشر برای دولتمردان آمریکا و صهیونیست ها یک بازیچه است.در حالی که شهادت شاهدان عینی دال بر عمدی بودن قتل کوری دارد، اما مرگ وی با سکوت کامل مقامات آمریکایی روبرو شد و رئیس جمهور امریکا هرگز در خصوص یک شهروند آمریکایی که توسط بولدوزرهای ساخت آمریکا و خریده شده با مالیات های آمریکایی ها کشته شد، حرفی بر زبان نیاورد.وقتی آمریکا به حقوق شهروندان خودش همچون حقوق پایمال شده راشل کوری اهانت می کند و رسانه های خبری آمریکایی، این دختر مظلوم را بایکوت رسانه ای می کنند، چگونه می توان انتظار داشت که دولت و رسانه های آمریکایی، حقوق زنان بی گناه فلسطینی را که هر روز به دست تروریست های صهیونیست به شهادت می رسند، محترم بشمارند.قبس زعفرانی/بخش جامعه و ارتباطاتتنظیم:سعید آقازاده
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 362]