محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844668067
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009
1) 28آذرماه سال1369هجري شمسي: صادق گنجي مسئول خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران در لاهور پاكستان به شهادت رسيد. دراين روز، حاميان استكباربه گنجي حمله مسلحانه كردند و او را به شهادت رساندند. صادق گنجي نزديك به چهارسال مأموريت فرهنگي خويش را درراه اعتلاي اسلام ارزشهاي انقلاب اسلامي ايران و خدمت به محرومان و مستضعفان با تلاش و جهاد پيگير سپري كرد. اما دراين روز درآستانه بازگشت به وطن اسلامي درآخرين مراسم توديع كه فرهنگيان و شخصيّتهاي علمي- ادبي لاهور برگزاركرده بودند، بدست عوامل استكبارجهاني به شهادت رسيد. 2) حمله موشكي رژيم بعثي عراق به شهر قهرمانپرور دزفول (1361 ش): رژيم خونخوار عراق، با هر بار ناكامي در جبهههاي جنگ و رويارويي با رزمندگان جان بركف اسلام، براي تحت فشار قرار دادن جمهوري اسلامي ايران، به بمباران مناطق مسكوني ايران اقدام مينمود و در همان حال، خود را صلح طلب عنوان ميكرد. در ادامه اين حملات وحشيانه، در روز بيست و هشتم آذر 1361، شهر دزفول هدف يورش بيرحمانه رژيم بعث عراق قرار گرفت. در جريان اين حمله موشكي رژيم بعث عراق به شهر قهرمانپرور دزفول، 60 غيرنظامي شهيد و 287 نفر زخمي شدند. اگرچه قبل از اين جنايت نيز، هواپيماهاي عراقي بارها شهرهاي ايران را بمباران كرده و ساكنان غيرنظامي آنها را به خاك و خون كشيده بودند، اما حمله به دزفول، اولين حمله گسترده عراق به مناطق مسكوني به وسيله موشكهاي زمين به زمين ميباشد.
3) ارتحال عالم فرزانه آيتاللَّه "محمدرضا مروج طبسي" (1363 ش): آيتاللَّه شيخ محمدرضا مروّج طبسي در سال 1285ش در مشهد مقدس به دنيا آمد. وي سطوح اوليه را در مشهد گذراند و سپس راهي قم گرديد. آيتاللَّه طبسي در قم از محضر آيات عظام: سيدمحمدتقي خوانساري، سيد علي يثربي كاشاني، ميرزا علياكبر حكيم يزدي و محمدعلي شاه آبادي استفاده برد و به مدت هفت سال نيز در درس خارج آيتاللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي شركت جست. آيتاللَّه مروّج طبسي سپس راهي نجف اشرف شد و در حلقه درس حضرات آيات محمد جواد بلاغي، سيدابوالحسن اصفهاني، آقاضياءالدين عراقي و ميرزاي ناييني شركت كرد. ايشان همچنين از اعضاي رييسه مجلس استفتاء آيتاللَّه سيدابوالحسن اصفهاني بود. وي در طي سالهاي حضور در نجف اشرف، به وظايف ديني و اسلامي اشتغال داشت تا اينكه در سال 1352 ش به سبب فشارهاي دولت عراق به همراه دهها هزار نفر ايراني مقيم عراق، از آن كشور رانده شد و در قم ساكن گرديد و به تدريس و تأليف پرداخت. از اين عالم رباني و مجتهد بزرگ كه مراتب اجتهاد و مقامات علمي وي مورد گواهي و تصديق علماي بزرگ قم و نجف اشرف بود آثار متعددي بر جاي مانده كه اِثباتُ الرّجعَه، حاشيه وسيلةُ النجاة و عقد الفرايد في اصول العقايد و ذخيرةُ الصالحين در 8 جلد از آن جمله است. سرانجام اين فقيه و مدرس بزرگوار در 28 آذر 1363ش برابر با 25 ربيعالاول 1405ق در 78 سالگي در قم رحلت نمود و در يكي از حجرههاي صحن بزرگ حرم حضرت معصومه(سلام الله علیها) ، به خاك سپرده شد.
4) درگذشت شاعر معاصر "عباس يميني شريف" (1368 ش): استاد عباس يميني شريف، متخلّص به يميني در سال 1298 ش در تهران به دنيا آمد. وي در سال 1319 به دانشسراي عالي راه يافت و از اين زمان علاقه به شعر گفتن و داستان نويسي براي كودكان در او بيشتر شد. در سالهاي بعد، شعرهاي يميني در مجلههاي مختلف چاپ شد و به سردبيري مجله بازي كودكان انتخاب گرديد. از 1324 ش برخي اشعار وي وارد كتب درسي دبستان شدند و از سال 1335 به عنوان مدير مجله تازه تأسيس كيهان بچهها فعاليت نمود و تا سال 1358 با آن همكاري مينمود. استاد يميني در 1336 باشگاه بچهها را تأسيس كرد و در 1341 با همكاري عدهاي از فرهنگيان باسابقه به تأسيس مؤسسه فرهنگي و غيرانتفاعي شوراي كتاب كودك همت گماشت كه هدف از آن، راهنمايي و مشورت با نويسندگان، شاعران، تصويرگران و مترجمان علاقمند به آثار كودكان و نوجوانان بود. در سال 1350 به همت وي جايزه نقدي يميني شريف تأسيس شد و از آن تاريخ به بعد، هرساله، اين جايزه به بهترين اثر چاپ شده در حوزه ادبيات كودكان، تعلق ميگرفت. استاد يميني در 1357 نيز انجمن پژوهشهاي آموزشي را بنيان نهاد. يميني شريف در زمينه ادبيات كودكان، صاحب آثار گوناگوني است كه از اين ميان ميتوان به كتابهاي: قصههاي شيرين، داستان عروسك، سيامك و سفيدك و پلنگ يكهتاز اشاره كرد. عباس يميني شريف پيش از اين در سال 1346 ش به دريافت جايزه بينالمللي يونسكو به مناسبت تأليف بهترين كتاب سال در ايران نائل شده بود. استاد يميني سرانجام در 28 آذر 1368 در هفتاد سالگي درگذشت.
5) اولين همايش نگارش يك روزه قرآن كريم در تهران (1379 ش): اولين همايش نگارش قرآن كريم در يك روز با حضور يكصد و هشتاد خوشنويس و 60 تصنيف كار و تذهيبكار برجسته كشور در سالن اجلاس كنفرانس اسلامي برگزار شد و در يك روز، تمام قرآن كريم به طرزي بديع و زيبا به نگارش درآمد. علاوه بر اينكه بسياري از مسؤولان به بازديد اين همايش آمدند، در پايان نيز اين كار مورد بازديد و تقدير مقام معظم رهبري حضرت آيتاللَّه خامنهاي قرار گرفت.
6) دوم محرم الحرام سال61هجري قمري: حضرت امام حسين (علیه السّلام) درمسيرحركتشان ازمكه به عراق، بربالاي تپه اي بنام حُمُم منزل كردند تا درصورت لزوم آماده هرگونه مقابله با دشمن باشند. امام حسين (علیه السّلام) احتمال درگيري و برخورد با دشمن را پيش بيني ميكردند و ميدانستند كه درمدتي كوتاه بايد مهيّاي درگيريهاي وسيع تري باشند. بدين ترتيب حضرت اباعبدالله امركردند كه مكاني مناسب براي خيمه ها درنظرگرفته شود و آن مكان دشت كربلا شد. امام بزرگوارو سرورشهيدان، كربلا را موضع يخ و دشمني براي خود و يارانشان خواندند و اين پهن دشت سوخته به نشانه ازخودگذشتگي، ايثارو آزادي درتاريخ جاودان شد و امام حسين (علیه السّلام) و يارانشان به منزله انسانهاي نمونه و جاودانه تاريخ الگوي آيندگان قرارگرفتند. 7) دوم محرم الحرام سال973هجري قمري: تقيُ الدّين اوحدي دقاقي اصفهاني شاعرتواناي ايراني بدنيا آمد. او شاعري پركاربود و چند مجموعه شعرازخود بجاي گذاشت. اوحدي اصفهاني دردربارشاه اسماعيل دوم، و سلطان محمد خدابنده ازاحترام بسياربرخورداربود و درزمان شاه عباس اول به هندوستان سفركرد. اوحدي اصفهاني درهندوستان،« تذكره عَرَفاتُ العاشقين» را نوشت.« ساقي نامه، كعبه ديدار، يعقوب و يوسف، لوح محفوظ، ديوان قصايد، تَبصِرةُ العارفين و كَعبَةُ الحَرَمين» هفت اثرمنظوم اوحدي اصفهاني بشمارميروند.
8) ورود كاروان اباعبداللَّه الحسين (علیه السّلام) به سرزمين كربلا (61 ق): پس از آن كه والي مدينه، امام حسين(علیه السّلام) را براي بيعت با يزيد تحت فشار قرار داد، آن حضرت به مكه رفت و پس از مدتي، در روز ترويه يعني هشتم ذيحجّهي سال 60 قمري از مكهي معظمه به سوي عراق مهاجرت فرمود. در اوايل ماه محرم سال 61 قمري، لشكريان عبيداللَّه بن زياد به فرماندهي حُرّ بن يزيد رياحي با آن حضرت مواجه شده و مانع پيشروي آن حضرت به سوي كوفه شدند. گرچه حرّ بن يزيد، مأموريت داشت با امام حسين(علیه السّلام) برخورد شديد نمايد وليكن رفتار وي با امام بر رِفق و مدارا بود. از اين رو حرّ و لشكريانش در نماز جماعت امام حسين(علیه السّلام) شركت ميكردند و به خطبههاي دلنشين وي گوش جان ميسپردند و اين دو سپاه چند روز بدون هيچگونه مشكلي در كنار هم بودند. امّا عبيداللَّه بن زياد كه در جنگ با اباعبداللَّه الحسين(علیه السّلام) اصرار فراوان داشت، نامهاي به حرّ بن يزيد نوشت و وي را مأمور سختگيري بر امام حسين(علیه السّلام) نمود. حرّ بن يزيد نيز طبق فرمان، راه را بر امام حسين(علیه السّلام) و يارانش مسدود نمود و آنان را به سوي منطقهي خشك و بيحاصلي به نام كربلا هدايت كرد و در آنجا آنان را در محاصرهي خويش قرار داد. قافلهي امام حسين(علیه السّلام) چون به سرزمين كربلا رسيدند، آن حضرت پرسيد: اين زمين چه نام دارد؟ عرض كردند: كربلا. آن حضرت تا نام كربلا را شنيد، فرمود: اَللّهمَّ اِنّي اَعوُذُ بِكَ مِنَ الْكَرْبِ وَ الْبَلاءِ. و سپس فرمود: اين، موضع كَرْب و بَلا و محلّ محنت و عِنا است. فرود آييد كه اينجا منزل و محل خيمههاي ما است و اين زمين، جاي ريختن خون ما است و در اين مكان قبرهاي ما واقع خواهد شد. جدّم رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) مرا به اين امور خبر داد. به ناچار، آن حضرت و ياران و اصحابش در روز پنجشنبه دوم محرمالحرام سال 61 قمري در آن سرزمين فرود آمدند و حرّ بن يزيد نيز با سپاهيانش در مقابل آن حضرت، خيمه زدند. 9) درگذشت فقيه بزرگ شيعه "ابوالحسين مسعود بن عيسي" معروف به "شيخ ورام" (605 ق): ابوالحسين مسعود بن عيسي معروف به شيخ وَرّام بن ابي فِراس المالكي الاَشتري، از اولادِ مالك بن حَرَثِ اشترِ نخعي - از اصحاب اميرالمؤمنين امام علي(علیه السّلام) - ميباشد. ايشان، جدِّ مادري عالم بزرگ اسلام، سيد بن طاووس و ابن ادريس حِلّي است. امام فخر رازي، از شاگردان او به شمار ميرود و كتاب الف: مساله في المواسعه و المضايقه و تنبيهُ الخاطر و نَزْهَةُ النّاظِر در اخلاق معروف به مجموعهي وَرّام نيز از اين فقيه بزرگوار شيعي است. 10) 19دسامبرسال1706ميلادي: مرم اسپانيا قيام بزرگ خود را عليه سلطنت فليپ پنجم آغازكردند. هدف ازاين قيام عزل فليپ ازمقام سلطنت اسپانيا بود. اين قيام ابتدا به خروج فيليپ ازمادريد منجر شد اما بعد از چند روز فيليپ پنجم بارديگر به مادريد بازگشت و قيام كنندگان را به شدت سركوب و پس از آن شماري ازرهبران قيام مردم را اعلام كرد.
11) 19دسامبرسال1787ميلادي: سيرالئون ازكشورهاي اِفريقاي غربي ضميمه انگلستان شد. اين سرزمين پس از330سال كه ازتاريخ اكتشاف آن ميگذشت جزء متصرفات انگلستان شد. سيرالئون را داسينترو كاشف پرتغالي كشف كرد و پس از آغاز سلطه استعماري انگليس تا سال1961ميلادي دراسارت اين كشور ماند. سرانجام درسال1961ميلادي سيرالئون به استقلال رسيد و حكومت فرمانداري كل درآن برقرارشد. سيرالئون تا قرن هجدهم ميلادي ازمهمترين نقاط صادركننده برده درقاره اِفريقا بود و مردم اين كشور بدست اروپاييها به بردگي درميآمدند. 12) 19دسامبرسال1921ميلادي: كشور ايرلند ازمتصرفات انگلستان استقلال يافت. ايرلند مدت هفت قرن مستعمره بريتانيا بود اما مردم ايرلند هميشه با حكومت انگليسيها مخالفت و مبارزه ميكردند. عاقبت درسال1921ميلادي به موجب پيمان منعقد شده درلندن، بجزشش ايالت ايرلند كه ايرلند شمالي خوانده شدند؛ ديگر بخشهاي ايرلند بصورت دومينيون بريتانيا درآمد و با نام دولت آزاد ايرلند اعلام موجوديت كرد. درسال1949ميلادي براساس قانون اساسي ايرلند اين كشور بطوررسمي جمهوري ايرلند نام گرفت و ازسال1966ميلادي روابط اقتصادي خود را با بريتانيا گسترش داد. 13) مرگ "وايْتْس برينگ" دريانورد دانماركي و كاشف تنگه برينگ (1741م): وايْتْسْ برينْگْ، دريانورد معروف دانماركي در 18 مارس 1681م در شهر هوسن دانمارك به دنيا آمد. وي در سال 1704م وارد نيروي دريايى روسيه شد و در جنگ عليه سوئديها شهرتي به دست آورد. برينگ در پايان خدمتش در نيروي دريايى، به مسافرتهاي اكتشافي براي روسيه دست زد و در جستجوي حدود شرقي سواحل شمال آسيا برآمد. از اين رو در پنجم فوريه 1725م از سنپترْزبورْگ بيرون آمد و پس از گذشتن از سيبري، دريانوردي خود را آغاز كرد. وي در سال 1728م در سواحل شمال شرقي آسيا ادامه مسير داد و در 30 اوت 1740م تنگهاي را كه بعدها به نام خودش معروف شد، كشف كرد. وي با كشف تنگه برينْگْ كه شمال شرق آسيا و شمال غرب امريكا را از هم جدا ميكند، ثابت كرد كه قاره آسيا از امريكا جدا است. برينگ همچنين جزاير سِنت لارِنْسْ در غرب آلاسكا در درياي برينگ، سن لوران در جنوب شرقي كانادا و ديوميد در درياي برينگ را كشف كرد. وي طي سالهاي بعد نيز موفق به كشفياتي گرديد كه نام و آوازهاش را بلند گردانيد. در يكي از اين سفرها، توفانهاي شديد و مرض و بيماري، او را مجبور كرد كه از اكتشافات جديد چشم بپوشد و بازگردد. در راه بازگشت، كشتي وي به ساحل جزيرهاي ويران و بيآب و علف نزديك منطقه كامْچاتْكا در شرقيترين نقطه روسيه، رسيد و در آنجا بود كه در 19 دسامبر 1741 در همان جزيرهاي كه به نام او ناميده ميشود در 60 سالگي درگذشت. 14) تولد "آلبرت مايْكِلْسون" فيزيكدان امريكايي و كاشف سرعت نور (1852م) (ر.ك: 9 مه) 15) تولد "لئونيد بِرژنِف" رهبر پيشين اتحادجماهير شوروي سابق (1906م) (ر.ك: 10 نوامبر) 16) كودتاي "اديب شيشكلي" در سوريه و به دست گرفتن قدرت (1949م) : كشور سوريه پس از جنگ جهاني دوم دچار تحولات سياسي فراواني شد كه مهمترين آنها، طرح مسئله اتحاد با اردن و سپس با عراق بود. درسال 1946م پادشاه اردن، سوريه را به اتحاد با اين كشور فراخواند كه قتل وي به اين طرح پايان داد. در طي سالهاي بعد، احزاب سوري همچون حزب وطني و حزب بعث سوريه خواهان اتحاد اين كشور با عراق بودند و طرح اين اتحاد تحت عنوان اتحاد فدرالي مطرح گرديد. اما كشمكشها و اختلافات داخلي در سوريه ادامه داشت و موافقان و مخالفان در هيأت دولت نيز حضور داشتند. در اين اوضاع، اديب شيشْكِلي، سرهنگ 45 ساله ارتش سوريه، با يك كودتاي نظامي در 19 دسامبر 1949م، ضمن به دستگيري قدرتْ وظايف رياست دولت را بر عهده هاشم الاتاسي، نخست وزير پيشين سوريه قرار داد. با اين حال اديب شيشكلي دو سال بعد در 29 نوامبر 1951م در يك جنگ قدرت، ساير دولتمردان كشور را دستگير كرد و با به دستگيري قدرت و كسب اختيارات تام، فرمانروايى خود را بر سوريه استحكام بخشيد. شيشكلي از يك سو با مصر و عربستان سعودي روابط ويژهاي داشت و از طرف ديگر، مسئله وحدت عراق و سوريه را به فراموشي سپرد. وي در سال 1953م پُست رياست جمهوري را به صورت رسمي اشغال كرد و سپس اجازه تشكيل احزاب را صادر نمود. در اين ميانْ حزب بعث سوريه با ايدئولوژي ناسيوناليسم عربي و مليگرايى و نيز احزاب طرفدار كمونيسم و سوسياليستْ در سوريه قدرت مييافتند. از سوي ديگر فعاليتهاي تبليغاتي عليه شيشكلي، باعث شد تا در سراسر كشور تظاهرات ضدّ دولتي برگزار شود تا اين كه حكومت شيشكلي طي كودتايي در فوريه 1954م ، پس از پنج سال سقوط كرد و رهبران كودتا شيشكلي را به برزيل تبعيد نمودند. سرهنگ اديب شيشكلي سرانجام ده سال بعد در 28 سپتامبر 1964م در برزيل ترور شد و قتل رسيد. 17) عضويت ايران در شوراي اقتصادي سازمان ملل (1965م) /خ
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 819]
صفحات پیشنهادی
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 1) 28آذرماه سال1369هجري شمسي: صادق گنجي مسئول خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران در لاهور پاكستان به شهادت رسيد.
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 1) 28آذرماه سال1369هجري شمسي: صادق گنجي مسئول خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران در لاهور پاكستان به شهادت رسيد.
27 آذر 1388 / 1 محرم 1431 / 18 دسامبر 2009
27 آذر 1388 / 1 محرم 1431 / 18 دسامبر 2009 1) 27آذرماه سال1369هجري شمسي: با ... 2) رحلت مجتهد اصولي و عالم و عارف بزرگوار آيتاللَّه "شيخ محمدتقي آملي" (1350 ش): .... ادامه داد و لحظهاي نياسود تا اين كه در 27 آذر 1377 ش برابر با 28 شعبان 1419 ق در 91 .... 19) 18 دسامبر سال 1894 ميلادي : يرسن و كنيا ساتو همزمان با هم باكتري طاعون را در ...
27 آذر 1388 / 1 محرم 1431 / 18 دسامبر 2009 1) 27آذرماه سال1369هجري شمسي: با ... 2) رحلت مجتهد اصولي و عالم و عارف بزرگوار آيتاللَّه "شيخ محمدتقي آملي" (1350 ش): .... ادامه داد و لحظهاي نياسود تا اين كه در 27 آذر 1377 ش برابر با 28 شعبان 1419 ق در 91 .... 19) 18 دسامبر سال 1894 ميلادي : يرسن و كنيا ساتو همزمان با هم باكتري طاعون را در ...
30 شهریور 1387 / 19 رمضان 1429 / 20 سپتامبر 2008
30 شهریور 1387 / 19 رمضان 1429 / 20 سپتامبر 2008 1) 19رمضان سال40هجري قمري: «حضرت علي(علیه ... كه تجسم حق و عدالت مطلق بودند محروم ساختند.2) 30 شهریور 1366 هجری شمسی : تهاجم هلی کوپتر های آمریکایی به ... 8 دی 1387 / 29 ذی الحجه 1429 / 28 دسامبر 2008 1) 8 دي ماه سال 1369 . ... 29 آذر 1388 / 3 محرم 1431 / 20 دسامبر 2009 .
30 شهریور 1387 / 19 رمضان 1429 / 20 سپتامبر 2008 1) 19رمضان سال40هجري قمري: «حضرت علي(علیه ... كه تجسم حق و عدالت مطلق بودند محروم ساختند.2) 30 شهریور 1366 هجری شمسی : تهاجم هلی کوپتر های آمریکایی به ... 8 دی 1387 / 29 ذی الحجه 1429 / 28 دسامبر 2008 1) 8 دي ماه سال 1369 . ... 29 آذر 1388 / 3 محرم 1431 / 20 دسامبر 2009 .
محرم یا ربیع، کدام اول سال قمری هستند؟
9 و 31 دقیقه 7/1948439 16/7/622 28 تیر سال 1 دوشنبه 2 اول ربیع الاول سال اول 11/9/622 4 و . ... 27 آذر 1388 / 1 محرم 1431 / 18 دسامبر 2009 - اضافه به علاقمنديها . ... پس از دفن در این روز یا 19 ربیع الاول قبر او را شکافتد و بدن آن بزرگوار را از .
9 و 31 دقیقه 7/1948439 16/7/622 28 تیر سال 1 دوشنبه 2 اول ربیع الاول سال اول 11/9/622 4 و . ... 27 آذر 1388 / 1 محرم 1431 / 18 دسامبر 2009 - اضافه به علاقمنديها . ... پس از دفن در این روز یا 19 ربیع الاول قبر او را شکافتد و بدن آن بزرگوار را از .
شوراي كتاب كودك 45 سالگي
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... آذر 1363ش برابر با 25 ربيعالاول ...
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... آذر 1363ش برابر با 25 ربيعالاول ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه ...
... كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران شابکا :IR-800880014نام کامل كتابخانه و سازمان ... 28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 ...
... كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران شابکا :IR-800880014نام کامل كتابخانه و سازمان ... 28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 ...
سازمان تبليغات اسلامي . حوزه هنري . دفتر ادبيات انقلاب اسلامي ...
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009... كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران... كانون پرورش فكري كودكان و ...
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009... كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران... كانون پرورش فكري كودكان و ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه ...
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 · كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران · كانون پرورش فكري كودكان و ...
28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009 · كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران · كانون پرورش فكري كودكان و ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران... 28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009... كانون پرورش فكري كودكان و ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران... 28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009... كانون پرورش فكري كودكان و ...
دانشگاه آزاد اسلامي . واحد گچساران . دانشكده فني و مهندسي ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران... 28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009... كانون پرورش فكري كودكان و ...
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان تهران ، كتابخانه فرهنگي هنري شماره 19 تهران... 28 آذر 1388 / 2 محرم 1431 / 19 دسامبر 2009... كانون پرورش فكري كودكان و ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها