محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853286810
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 1) 9بهمن ماه سال1357هجري شمسي: تهران شاهد حمايت گسترده ملت قهرمان و انقلابي از تحصن كنندگان درمسجد دانشگاه تهران بود. موج جمعيت بطرف دانشگاه سرازيرشد و مأموران نظامي رژيم براي متفرق كردن مردم وارد عمل شدند وعدهاي ازمردم مسلمان و انقلابي را زخمي يا شهيد كردند. خبرگزاريها اعلام كردند كه زدوخوردهاي اين روزبعد ازواقعه 17شهريورخونين ترين رويداد تهران بوده است. درهمين روزحضرت امام خميني(ره) درپاسخ به سؤالات خبرنگاران خارجي سخنان مهمي ايراد فرمودند. ايشان دربخشي ازسخنان خود يادآورشدند:” ...ملت ايران بايد بداند كه من دركنارآنان تاآخرين نفس براي حفظ قوانين اسلام و مصالح مملكت به مبارزه خود ادامه ميدهم و برهمه ملت واجب است تا دراين امرپايداري كنند و سستي و سردي به خود راه ندهند. مطمئن باشيد كه ما پيروزيم و مطالب ما حق است و حق لاجرم پيروزاست...”. 2) 9بهمن ماه سال1360هجري شمسي: 5تن ازفرماندهان رشيد لشكراسلام كه دوران جنگ تحميلي درسركوبي قواي متجاوز رژيم بعثي دلاوريهاي كم نظيري ازخود نشان داده بودند؛ به شهادت رسيدند. حسن باقري جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و مجيد بقايي فرمانده قواي اول كربلا ازگروه همين شهيدان بودند كه براي بازرسي به خط مقدّم جبهه رفته بودند. شايان توجه است كه شهيد باقري بعد ازپيروزي انقلاب اسلامي درتحريريه روزنامه جمهوري اسلامي اداي وظيفه ميكرد و شهيد بقايي نيزدرزمان انقلاب ازجمله سربازاني بود كه به امرحضرت امام خميني(ره) ازپادگان گريخت و به صف مبارزان و انقلابيون پيوست.
3) 9 بهمن 1361 سالروز شهادت غلامحسین (حسن ) باقری جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي 4) امضاي پيمان تحميلي سه جانبه بين انگلستان، شوروي و ايران در مجلس شوراي ملي (1320 ش): پس از تجاوز نيروهاي شوروي و انگلستان به ايران در شهريور 1320 و نقض بيطرفي ايران در جنگ جهاني دوم، پيماني سه جانبه بين ايران، انگلستان و شوروي به امضا رسيد. بر اساس اين پيمان تحميلي، دولت وقت ايران به نخستوزيري محمدعلي فروغي به ناچار پذيرفت كه راهها و وسايل ارتباط زميني، هوايي و دريايي خود را در اختيار متفقين قرار دهد تا آنان با ارسال تجهيزات از طريق ايران، جبهه شوروي را در برابر آلمان نازي تقويت كنند. در برابر، دولتهاي شوروي و انگلستان، تماميت ارضي ايران را به رسميت شناختند و متعهد شدند كه حداكثر شش ماه پس از پايان جنگ، خاك ايران را ترك كنند. انگلستان و شوروي با اشغال ايران، نه تنها خساراتي جبرانناپذير به كشور وارد كردند، بلكه پس از پايان جنگ نيز بر خلاف پيمان نهم بهمن 1320، ارتش شوروي حاضر به ترك ايران نبود. حتي اتحاد جماهير شوروي تلاش كرد با تأسيس دولتي دست نشانده در شمال غربي ايران، زمينههاي تجزيه اين بخش از خاك ايران را فراهم كند. اما اين توطئه با مقاومت مردم مسلمان ايران، به ويژه مبارزان و آزاديخواهان آذربايجان شكست خورد و ارتش شوروي در نهايت، مجبور به ترك خاك ايران شد.
5) رحلت استاد بزرگ اخلاق و عارف كبير آيت اللَّه "ميرزا عليآقا قاضي طباطبايي" (1325 ش): آيتاللَّه سيد علي قاضي طباطبايي در سال 1248 ش (13 ذيحجه 1285 ق) در تبريز و در خانوادهاي اهل علم و ادب و تقوي زاده شد. وي در تبريز از برخي فضلا و نيز پدر، استفادههاي علمي برد و در جواني براي ادامه تحصيلات راهي نجف اشرف گرديد. آيت اللَّه قاضي در نجف از محضر درس استادان نامداري همچون محمد فاضل شربياني، محمد حسن مامقاني، شيخ الشريعه اصفهاني، آخوند خراساني و ميرزا حسين خليلي تهراني بهرههاي فراوان برگرفت و در درس عارف كامل، سيد احمد كربلايي و نيز شيخ محمد بهاري شركت كرد. اين شخصيت والامقام پس از سالياني توقف در نجف، در فقه، اصول، حديث و تفسير متخصص و ماهر شد و از رجال اخلاق و عرفان گرديد. آيتاللَّه قاضي از آن پس علاوه بر تهذيب نفس به تربيت شاگردان همت گماشت كه حضرات آيات: علامه طباطبايي، سيد محمد حسن الهي (برادر علامه)، سيد رضا بهاءالديني، محمدتقي بهجت فومني و... از جمله دست پروردگان مكتب اخلاق و عرفان آيت اللَّه قاضي طباطبايي ميباشند. سرانجام اين عارف كامل در نهم بهمن 1325 ش برابر با 6 ربيع الاول 1366 ق در 77 سالگي به ديار قدس پر كشيد و در واديالسلام نجف اشرف نزديك مقام حضرت مهدي(عج) به خاك سپرده شد.
6) افزايش اعتراضات مردم نسبت به بختيار (1357 ش): روز نهم بهمن 1357، تهران يك بار ديگر، شاهد يك جنگ خونين شش ساعته بود و طي اين درگيريها در نقاط مختلف شهر، صدها نفر شهيد و زخمي شدند. در اين حال، صداي رگبار مسلسلها از بالاي بام ستاد ژاندارمري و ميادين تهران، ساعتها به گوش ميرسيد و مردم در تهران و شهرستانها، با همبستگي كم نظيري، دست به تشكيل گروههاي امداد زده و خيابانها را سنگربندي كرده بودند. همچنين در اين روز، آيتاللَّه سيد محمود طالقاني به جمع متحصّنين روحانيان مبارز و انقلابي در مسجد دانشگاه تهران پيوست و استادان و طلاب حوزه علميه قم نيز در مسجد اعظم اين شهر متحصّن شدند. طبق اظهارات مطبوعات روز، دو ميليون شهرستاني براي استقبال از حضرت امام خميني در تهران بست نشستند و از طرف اهالي تهران، در مساجد و خانههاي شخصي مورد پذيرايي قرار گرفتند. در اين شرايط، خبرگزاريها با تفسير و گزارش از تشكيلات عظيم روحانيان و چگونگي تشكيل اداره راهپيماييها و جنبش اسلامي مردم سخن ميگفتند و كميته برگزاري مراسم استقبال در مدرسه رفاه تهران با تعيين مقررات استقبال، مردم را براي نمايش قدرت بيسابقه ملي بسيج مينمودند. 7) بازگشايي فرودگاههاي كشور به دستور بختيار در نتيجه فشار مردم انقلابي (1357 ش): با گستردهتر شدن مخالفتها و اعتراضات مردمي و پس از تحصن روحانيون در مسجد دانشگاه تهران، فرهنگيان و ديگر اقشار جامعه نيز با اعلام همبستگي، به جمع آنان پيوستند. در حالي كه تعداد متحصنين هر لحظه بيشتر ميشد و فشار افكار عمومي در اعتراض به بسته بودن فرودگاهها جهت جلوگيري از ورود حضرت امام به كشور شدت ميگرفت، دولت به ناچار در نهم بهمن 57، دستور بازگشايي فرودگاهها را صادر كرد و اعلام شد كه به مناسبت فرود هواپيماي حامل حضرت امام خميني(ره)، فرودگاه براي ساير پروازها بسته است. پس از آن، كميته استقبال از امام، اعلام كرد كه معظمله، ساعت 9 صبح روز دوازدهم بهمن ماه، وارد تهران خواهند شد. اين كميته همچنين از مردم خواست تا در مسير حركت امام خميني براي استقبال از ايشان آماده باشند. از طرف ديگر، با باز شدن فرودگاه مهرآباد تهران، هواپيماهاي نظامي آمريكا، شروع به خارج كردن آمريكاييها از ايران كردند.
8) درگذشت سالک الي الله "حاج اسماعيل دولابي" (1381 ش) 9) اول ماه صفرسال37هجري قمري: جنگ صفّين ميان سپاه حضرت علي (ع) و معاويه دركناررود فرات درگرفت. ساه معاويه ابتدا ازياران مولا علي (ع) شكست سختي خوردند اما درآخرين لحظات با حيله عمروعاص قرآنها را برسرنيزه كردند و پيشنهاد صلح دادند. دشمن با اين حيله خواستارحاكميت قرآن شد و نيرنگ آنان درسپاه حضرت علي (ع) ناچارحكميت را پذيرفتند. درحكميت معاويه عمروعاص را برگزيد و ابوموسي اَشعري هم برحضرت علي (ع) تحميل شد زيرا مولاي متّقيان علي (ع) مالك اشتررا شايسته حكميت مي دانستند. سرانجام ابوموسي اشعري با نيرنگ به خلافت معاويه رأي داد و معاويه به ناحق خليفه مسلمين شد. 10) اول ماه صفرسال1306هجري قمري: آقا محمد رضا قمشه اي متخلص به صَهبا عارف و مدرس برجسته عرفان ابن عربي درتهران بدرود حيات گفت. صهبا ساليان متمادي درمدرسه صدرتهران جلسات درس و بحث داشت. «رساله ولايت و رسالةً في وَحدَةِ الوجود بَل اَلموجود» ازآثارعارف وارسته آقا محمد رضا قمشه اي بشمارمي رود. 11) آغاز فرمانروايي "امير بهادرخان" فرمانرواي مغول (717 ق)
12) 28 ژانويه سال 1684 ميلادي : هَندل از بزرگترين آهگسازان آلماني در خانوادهاي مذهبي در ايالات ساكس آلمان به دنيا آمد. هندل را بيشتر بنام آهنگساز مذهبي مي شناسند، زيرا قطعات خود را براي ارگ كليسا و پيانو تنظيم كرده است . او در سال 1759 ميلادي در گذشت.
13) 28 ژانويه سال 1725 ميلادي : پطر كبير امپراتور تزار روسيه در 53 سالگي در گذشت . او در سال 1696 ميلادي بعد از مرگ تزار ايوان آلكسي يه ويچ تزار روسيه شد. پطر معتقد بود كه دستيابي به راههاي دريايي روسيه توجه خود را به سواحل دريايي بالتيك و درياي سياه معطوف كرد؛ پطر براي رسيدن به اين هدف از انجام دادن اعمال غير انساني نيز فروگذار نكرد؛ و جان و مال مردم از تجاوزات او در امان نبود. 14) 28ژانویه سال 1914ميلادي : در آغاز جنگ جهاني اول ، نخستين اعلان جنگ از جانب امپراتوري اتريش به دولت صربستان داده شد . اين امر به موجب ترور فردنياند وليعهد اتريش و همسرش در شهر سارايه و در صربستان بود . افزودن بر اين مردم صربستان با دخالتهاي اتريش در امور داخلي كشورشان با مخالفت برخاسته بودند و همين امر دولت اتريش را در حمله به اين كشور مصمم تر ساخته بود . در جنگ جهاني اول ، دولتهاي آلمان ، اتريش و عثماني در يك سو قرار داشتند و كشورهاي روسيه ، فرانسه انگلستان و صربستان جناح مقابل را تشكيل مي دادند.
15) تولد "رومن رولان" نويسنده معروف فرانسوي (1866م): رومن رولان نويسنده معروف فرانسوي، در 28 ژانويه 1866م در فرانسه به دنيا آمد. او تحصيلات خويش را در رشته تاريخ به پايان رساند و در تاريخ موسيقي تخصص پيدا كرد؛ با اين حال به ادبيات علاقه خاصي داشت. از اين جهت با نوشتن دو رشته نمايشنامههاي جديد دراماتيك درصدد برآمد كه سطح تئاتر فرانسه را بالا برد، ولي اين نمايشنامهها چندان توفيق نيافت. بنابراين دست از داستاننويسي كشيد و به تهيه و نوشتن شرح حال و بيوگرافي بزرگان جهان دست زد. رولان در اوايل قرن بيستم شرح زندگي بتهوون و ميكل آنژ را منتشر ساخت و به شهرت و افتخار رسيد. گذشته از هنرمندان و بزرگان واقعي، وي به نوشتن شرح حال هنرمندان خيالي نيز دست زد و با ارائه اثر معروف ژان كريستف، در چندين جلد كاري متفاوت ارائه داد. رومن رولان پس از شروع جنگ جهاني اول راهي سوئيس شد و در سال 1916م به دريافت جايزه ادبي نوبل موفق گرديد. وي در اواخر عمر به انديشههاي عرفاني شرق، به خصوص هنديان متمايل گشت و از طرفداران مهاتما گاندي، رهبر آزادي هند گرديد. رولان از نادرترين نويسندگان فرانسه است كه در فرهنگ اين كشور، در رشته موسيقيشناسي نيز تاثير فراواني داشت. علاقه وافر به آزادي و بشردوستي، وي را بر آن داشته بود كه از زمان جنگ جهاني اول به بعد، همه كوشش خود را در راه صلح و منافع مشترك مردم دنيا به كار بَرد. آثار آخر عمر رولان، حاكي از برگشت به دوستيها و محبتهاي عهد جواني است. او از پيروي از سبك گريزان بود. سبك او يكنواخت و ساده بود تا جايي كه يكدست و بيتنوع به نظر ميرسيد؛ هرچند نشانههايي از تغزل در آن به چشم ميخورد. از ديگر آثار رولان، ميتوان به جان شيفته در هفت جلد، سفر دروني، ماوراي جدالها و نمايشنامه گرگها اشاره كرد. رومن رولان سرانجام در 20 اوت 1944م در 78 سالگي درگذشت. 16) تولد "مادام فرانسْ كولْتْ" يكي از بزرگترين زنان نويسنده جهان (1873م) (ر.ك: 3 اوت)
17) درگذشت "تئودور داستايوسكي" داستانسراي شهير روسي (1881م): تئودور ميخائيلويچ داستايوسْكي نويسنده بلندآوازه روسي در 30 اكتبر سال 1821م در مسكو به دنيا آمد. وي در سال 1843م دوره تحصيلات مهندسي خود را به پايان رساند و پس از كمي خدمت در اين زمينه، وارد عرصه ادبيات گرديد. داستايوسكي نخستين داستانش را مردم فقير نام گذاشت كه با استقبال پر شوري مواجه گرديد. پس از آن به نوشتن داستانهايى از قبيل زن صاحبخانه و شبهاي سپيد پرداخت و مردم به همان سرعت كه به اثر اول او روي آورده بودند، از اين نوشتهها ابراز تنفر كردند. داستايوسكي از اين موضوع دلسرد شد و به جمعيت آزاديخواهان كه در آن هنگام فعاليتهايى داشتند پيوست. در سال 1849م او را به جرم قيام بر ضد سلطنت و مخالفت با كليسا دستگير و محكوم به اعدام كردند. اما در آن لحظه كه ميخواستند حكم اعدام او را اجرا كنند قاصدي از طرف تزار خبر آورد كه محكوميت او به چهار سال زندان و تبعيد به سيبري تغيير يافته است. بدين ترتيب داستايوسكي به طرزي معجزهآسا از مرگ نجات يافت. وي دوران سختي را در سيبري گذراند كه در جسم و روح او اثري فراوان به جاي نهاد. وقتي كه داستايوسكي از تبعيد بازگشت، حيات ادبي خود را با شيوه رئاليستي و واقعگرايى آغاز كرد. وي در طول زندگي خود دچار رنج زندان، بيماري و تهيدستي شد و به همين دليل، شفقت سرشاري كه در آثارش نسبت به نوع بشر ديده ميشود تا حدي ناشي از همين رنجهاست. آثار داستايوسكي از لحاظ مهارت وي در تحليل رواني قهرمانان، همدردي با بيچارگان و شكستخوردگان و نيز توصيفهاي نافذ زندگي قرن نوزدهم ميلادي، در روسيه ممتاز است. بسياري از داستانهاي وي، انعكاسي ازتجارب شخصي اوست. همچنين در آثار بزرگ داستايوسكي، موضوع اصلي، مسئله آزادي انسان و توجيه خدا و نظم جهاني است. داستايوسكي در داستانهاي خود كوشش ميكرد پرده از رازهاي روح انسان بردارد و تضادهاي باطني روح را كشف نمايد. از ويژگيهاي آثار او، ايمان و اعتقاد به دوگانگيِ احتراز ناپذير و غيرقابل استيلاي درون انسان است. او معتقد بود در درون انسان، نيك و بد و خير و شر، همواره مبارزه ميكنند. در تمام آثار داستايويسكي، يك نفر كه آرزو كند زندگاني آرامي را داشته باشد وجود ندارد. گويى مريضخانهاي به همراه معلولين عصبي و اماكن كثيف و متعفن و بيغولههاي تنگ و تاريك را توصيف ميكند. عوالم او پر از اشباح تاريك و سراپا آيينه دِق است. اما قدرت فكري تخيل او، انسان را سخت مسخر ميكند. داستايوسكي نابغهاي عظيم و معجوني است از قدرت و ضعف، عصيان و اطاعت، نظم و آشفتگي و فضيلت و تبهكاري و... . او خالق آثار عميقي است كه در همه آنها تمايل شديد به رقت و ترحم ويك ديد رواني قوي به چشم ميخورد. نفوذ داستايوسكي در نويسندگان و فلاسفه بعدي چنان حيرتانگيز است كه برخي از فلاسفه بزرگ اذعان ميكنند كه روانشناسي را از داستايوسكي آموختهاند. غالب نوشتههاي وي پيچيده و به زبان دشوار روسي كه خاص جامعه ممتاز روسيه قديم و مشحون از اصطلاحات و جملههاي فرانسوي كه در زبان روسي نفوذ يافته بود، نوشته شده است، ولي بعضي از آثار او نيز با زباني فصيح و مردم پسند تحرير گرديده و تا حدي ساده است. داستايوسكي زندگي مردم روسيه را آن چنان كه بود، توصيف كرده است. برخي از آثار او عبارتند از: دل نازك، جنايت و مكافات، خانه اموات، جن زدگان، ابله و برادران كارامازوف. تئودور داستايوسكي سرانجام در بيست و هشتم ژانويه سال 1881م در شصت سالگي درگذشت.
18) درگذشت "ويليام ييتْزْ" شاعر و اديب بزرگ ايرلندي (1939م): ويليام باتْلِر ييتْزْ شاعر و اديب ايرلندي - انگليسي در سيزدهم ژوئن 1865م در ناحيهاي نزديك دوبلين در ايرلند به دنيا آمد. وي پس از طي تحصيلات خود، به ترجمه و گردآوري قصههاي ايرلندي پرداخت و پس از نگارش كتاب سفرهاي اُويسين در 24 سالگي به شهرت رسيد. علاقه ييتز به ناسيوناليسم ايرلندي و افسانههاي كشورش در اين كتاب منعكس است. نمايشنامههاي ييتز، همگي به قصد تبليغات ادبي نوشته شده بودند و همين كه به هدف خود رسيدند، حيات ادبيشان به پايان رسيد و به ندرت از دوران خودشان فراتر رفت. اما شعر ييتز، با گذشت زمان اهميت بيشتري يافت. اشعار غنايى مربوط به دورههاي نخست از حيات ادبي ييتز، به كرات در منابع ادبي آورده شدهاند، حال اينكه اشعار دورههاي بعدي او، با آن سبك و كنايات و رمزهاي تو در تويشان، نفوذ و تأثيري بيحساب بر شاعران جوان داشتند. ييتز از رهگذر همين تغيير سبكها و همين تغيير در تأكيدها، به غناي شعر معاصر ايرلند كمك فراواني نمود و به آن لحن و بياني بخشيد كه گاه بيتكلف و خودماني و گاه الهام وار و وَحْياني اما درهمه حال برخوردار از جلال و شكوهي ماندگار است. او مظهر روحيات و آرزوهاي ملت ايرلند به شمار ميرفت و همه عمرش، صرف پيشرفت فرهنگ و تامين استقلال ايرلند گرديد. وي به خاطر اشعار الهام بخشش كه به طرز هنرمندانهاي، روحيه يك ملت را بيان ميكند، در سال 1923م موفق به اخذ جايزه نوبل ادبيات گرديد. همچنين ييتز در سالهاي 1892 و 1903م مجمع ادبي ايرلند و مجمع تئاتر ملي ايرلند را تأسيس كرد. از آن گذشته، وي مبارزات شديدي براي استقلال ايرلند نمود و سهم بزرگي در انعقاد پيمان استقلال اين كشور در سال 1921م داشت. نمايشنامههاي آبهاي ظلمت و دير و شعرهاي كلاهخود سبز و برج از جمله آثار اوست. ييتز از نادرترين شاعراني است كه آثار دوره آخر زندگيشان، بهترين آثار آنان به شمار آمده است. جاذبه سبك او به زيبايى قالب شاعرانهاش بستگي دارد و نمايشنامههايش نيز از ادراك شاعرانه برخوردار است. در ساختمان نمايشنامه، توجه ييتْزْ بيشتر به كلام است تا به خصوصيتهاي اخلاقي و روحي اشخاصِ نمايش. ييتز در اواخر عمر، از بزرگترين شاعران نيمه اول قرن بيستم شناخته شد و مورد تكريم قرار گرفت. حتي كساني كه به سبب صراحت بيان او در نقد، وي را دشمن ميداشتند، در زمان مرگ، يك صدا او را بزرگترين شاعر انگيسي عصر خود خواندند. ويليام باتلرييتز به عنوان يكي از چهرههاي مورد احترام جامعه و عضو مجلس ايرلند، سرانجام در 28 ژانويه 1939م در 74 سالگي درگذشت. 19) روز جهاني كمك به جذاميان : در بين بيماري هاي باستاني، يكي از قديمي ترين و معروف ترين آنها، بيماري جذام است كه در عامه مردم ايران به آن خوره مي گويند. جذام (Leprosy)، يك بيماري سيستميك مزمن و مخصوص انسان است كه اغلب با ضايعات پوستي يا نقاط فاقد حس مشخص مي شود. منشأ اين بيماري را مي توان با پيدايش انسان هاي اوليه هم زمان دانست. به دشواري مي توان مبدأ بيماري جذام را مشخص كرد. چيني ها از 500 سال قبل از ميلاد مسيح اين بيماري را مي شناختند.
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 712]
صفحات پیشنهادی
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009-9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 1) 9بهمن ماه سال1357هجري شمسي: تهران شاهد حمايت گسترده ملت ...
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009-9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 1) 9بهمن ماه سال1357هجري شمسي: تهران شاهد حمايت گسترده ملت ...
تحصن روحانیون برجسته در مسجد دانشگاه تهران سال 1357
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 6) افزايش اعتراضات مردم نسبت به بختيار (1357 ش): روز نهم بهمن 1357، تهران ... و پس از تحصن روحانيون در مسجد ...
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 6) افزايش اعتراضات مردم نسبت به بختيار (1357 ش): روز نهم بهمن 1357، تهران ... و پس از تحصن روحانيون در مسجد ...
13 بهمن 1387 / 5 صفر المظفر 1430 / 1 فبریه 2009
13 بهمن 1387 / 5 صفر المظفر 1430 / 1 فبریه 2009-13 بهمن 1387 / 5 صفر المظفر 1430 / 1 فبریه 2009 1) 13بهمن ماه سال1371هجري شمسي: آيت الله حاج شيخ محمد ...
13 بهمن 1387 / 5 صفر المظفر 1430 / 1 فبریه 2009-13 بهمن 1387 / 5 صفر المظفر 1430 / 1 فبریه 2009 1) 13بهمن ماه سال1371هجري شمسي: آيت الله حاج شيخ محمد ...
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009 1) 7صفرسال128هجري قمري: « حضرت امام موسي كاظم (علیه السلام)» هفتمين امام مسلمانان و شيعيان جهان دراَبواء ميان مكه ...
15 بهمن 1387 / 7 صفر المظفر 1430 / 3 فوریه 2009 1) 7صفرسال128هجري قمري: « حضرت امام موسي كاظم (علیه السلام)» هفتمين امام مسلمانان و شيعيان جهان دراَبواء ميان مكه ...
sms : السلام ای وادی کرببلا
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 سرانجام اين عارف كامل در نهم بهمن 1325 ش برابر با 6 ربيع الاول 1366 ق در 77 سالگي به ديار قدس پر كشيد و در ...
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 سرانجام اين عارف كامل در نهم بهمن 1325 ش برابر با 6 ربيع الاول 1366 ق در 77 سالگي به ديار قدس پر كشيد و در ...
18بهمن 1387 / 10 صفر المظفر 1430 / 6 فوریه 2009
6 فوريه 2009 – 18بهمن 1387 / 10 صفر المظفر 1430 / 6 فوریه 2009-18بهمن 1387 / 10 صفر المظفر ... مقدماتي با هدف دستيابي به شهر العماره عراق، از 18 بهمن سال 1361 آغاز شد و ب. ... 1) آغاز عمليات بزرگ والفجر مقدماتي در فكّه به فرماندهي سپاه (1361 ش): .... ريف و از امراي مسلمانان شمال افريقا در 28 ژانويه سال 1882م در مراكش به دنيا آمد.
6 فوريه 2009 – 18بهمن 1387 / 10 صفر المظفر 1430 / 6 فوریه 2009-18بهمن 1387 / 10 صفر المظفر ... مقدماتي با هدف دستيابي به شهر العماره عراق، از 18 بهمن سال 1361 آغاز شد و ب. ... 1) آغاز عمليات بزرگ والفجر مقدماتي در فكّه به فرماندهي سپاه (1361 ش): .... ريف و از امراي مسلمانان شمال افريقا در 28 ژانويه سال 1882م در مراكش به دنيا آمد.
موج ملي تا 26 بهمن ادامه دارد
26 نوامبر 2011 – 17 بهمن 1387 / 9 صفر المظفر 1430 / 5 فوریه 2009 5 فوريه 2009 – 16ساله ... 9 بهمن 1388 / 13 صفر المظفر 1431 / 29 ژانویه 2010 vazeh.com 05:45:31 ... روز شمار کودتاي 28 مرداد 1332 (1) تا يکشنبه؛ 25 مرداد روز شمار کودتاي 28 ...
26 نوامبر 2011 – 17 بهمن 1387 / 9 صفر المظفر 1430 / 5 فوریه 2009 5 فوريه 2009 – 16ساله ... 9 بهمن 1388 / 13 صفر المظفر 1431 / 29 ژانویه 2010 vazeh.com 05:45:31 ... روز شمار کودتاي 28 مرداد 1332 (1) تا يکشنبه؛ 25 مرداد روز شمار کودتاي 28 ...
sms : بر بالای برج میلاد با
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 انگلستان و شوروي با اشغال ايران، نه تنها خساراتي جبرانناپذير به كشور وارد كردند، بلكه پس از پايان جنگ .
9 بهمن 1387 / 1 صفر المظفر 1430 / 28 ژانویه 2009 انگلستان و شوروي با اشغال ايران، نه تنها خساراتي جبرانناپذير به كشور وارد كردند، بلكه پس از پايان جنگ .
علل مرگ ناگهاني دانشمندان برجسته ايراني؟
آحاد ملت به شماره افتاد و در 9 دي و 22 بهمن همان سال مرگ سياسي فتنه گران رقم خورد. ... 23 مرداد 1388 / 22 شعبان 1430 / 14 اوت 2009 14 آگوست ... 27 دی 1388 / 1 صفر المظفر 1431 / 17 ژانویه 2010 ... 10 اسفند 1387 / 2 ربیع الاول 1430 / 28 فوریه 2009 ...
آحاد ملت به شماره افتاد و در 9 دي و 22 بهمن همان سال مرگ سياسي فتنه گران رقم خورد. ... 23 مرداد 1388 / 22 شعبان 1430 / 14 اوت 2009 14 آگوست ... 27 دی 1388 / 1 صفر المظفر 1431 / 17 ژانویه 2010 ... 10 اسفند 1387 / 2 ربیع الاول 1430 / 28 فوریه 2009 ...
بررسي شرايط و محدوديت هاي حق کار زنان از منظر فقه و حقوق
(1) به عکس، در اسلام، به اشتغال زنان به عنوان يک حق توجه شده است. .... در ماده ي 9 قانون کار آمده است: اصل بر صحت کليه ي قراردادهاي کار است. .... (28) 2. مصالح خانوادگي و حيثيت زن و شوهر در خانواده، اگر اشتغال همسر با مصالح خانواده يا افراد آن منافات داشته و يا مستلزم مفسده باشد، ..... 10 بهمن 1387 / 2 صفر المظفر 1430 / 29 ژانویه 2009 ...
(1) به عکس، در اسلام، به اشتغال زنان به عنوان يک حق توجه شده است. .... در ماده ي 9 قانون کار آمده است: اصل بر صحت کليه ي قراردادهاي کار است. .... (28) 2. مصالح خانوادگي و حيثيت زن و شوهر در خانواده، اگر اشتغال همسر با مصالح خانواده يا افراد آن منافات داشته و يا مستلزم مفسده باشد، ..... 10 بهمن 1387 / 2 صفر المظفر 1430 / 29 ژانویه 2009 ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها