تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862336816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مزدا 3 جدید باز هم اول شد ،پراید 132 باز هم آخر


واضح آرشیو وب فارسی:عصر خودرو:

گزارش کیفی خودروهای سواری ساخت داخل در اردیبهشت ماه مزدا 3 جدید باز هم اول شد ،پراید 132 باز هم آخر پژو 405 و پارس خراسان با کیفیت تر از مدل های ساخت تهران عصرخودرو: گزارش اردیبهشت ماه شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران از بررسی کیفی خودروهای سواری اعلام شد. به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی «عصر خودرو » در اردیبهشت امسال در 5 بخش از 7 بخش کنترل شده کیفی نمره منفی نگرفت و تنها در بخش های تزئینات داخلی و خارجی و رنگ به ترتیب 1.2 و 15 نمره منفی گرفت تا با 16.2 نمره منفی کیفی ترین خودرو ایران در اردیبهشت 90 لقب بگیرد. بعد از مزدا 3 جدید نیسان ماکسیما از پارس خودرو و سوزوکی گرند ویتارا از ایران خودرو خراسان به ترتیب با 17.6 و 20 نمره منفی دومین و سومین خودرو سواری با کیفیت ایران در اردیبهشت 90 لقب گرفتند. در رده های بعدی جدول کیفی ترین خودروهای ایران به هیوندایی اونته از خودروسازان راین ،مگان از پارس خودرو و 206 از ایران خودرو بر می خوریم که به ترتیب با 24.1 ،24.5 و 24.6 نمره منفی رده های چهارم تا ششم کیفی ترین خودرو های ایران را به دست آوردند. دو رقیب پر سرو صدای جدول کیفیت خودروهای ساخت داخل یعنی تندر90 ایران خودرو و پارس خودرو در رده های هفتم و هشتم  قرار دارند که تندر90 ایران خودرو تنها با یک دهم اختلاف توانست عنوان کیفیت برتر ماه نسبت به رقیب را از آن خود کند.تندر90 ایران خودرو 25.2 نمره منفی گرفت و همتای پارس خودرویی صاحب  25.3 نمره منفی شد.  پژو 206 اس دی از ایران خودرو ،هیوندایی ورنا از خودروسازان راین و ریو از سایپا به ترتیب با نمره های منفی 26.4 ،45 و 51.8 رتبه های نهم ، دهم و یازدهم جدول را صاحب شدند. ام وی ام 530 مدیران خودرو و سمند ایران خودرو به ترتیب با نمره منفی 65.6 و 66.9 صاحب جایگاه دوازدهم و سیزدهم شدند. پژو پارس ایران خودرو خراسان و پژو 405 ایران خودرو خراسان رتبه چهاردهم و پانزدهم جدول کیفی خودروها در اردیبهشت 90 بودند که اولی صاحب 78.2 و 87.2 نمره منفی به دست آوردند. پژو405  و پژو پارس  تهران در یک فاصله کاملا ملموس نسبت به همتای خراسان خود رتبه شانزدهم و هفدهم را به دست آوردند .پژو 405 ایران خودرو تهران در مقایسه با همتای خراسانی با 9 نمره منفی بیشتر صاحب 87.2 نمره منفی شد و پژو پارس تهران نیز 25 نمره منفی از پژو پارس های ساخت خراسان بی کیفیت تر است . ام وی ام 110 ، چری ویانا و پژو روا سال به ترتیب هجدهم ، نوزدهم و بیستم جدول را به ترتیب با 105 ، 116.3 و 131.5 نمره منفی قرار دارند. اخرین خودرو ساخت ایران در جدول پرتیراژترین خودرو ساخت ایران یعنی سایپا 132 است که با 135.6 نمره منفی در رده بیست و یکم قرار دارد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر خودرو]
[مشاهده در: www.asrekhodro.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن