تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن زود خشنود و دير ناراحت مى شود و منافق زود ناراحت و دير خشنود مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860648391




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نشيمن، فضايى جمعى و دلنشين


واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
نشيمن، فضايى جمعى و دلنشين
نشيمن، فضايى جمعى و دلنشين نويسنده:مرضيه عرب خابورى خانه ما پر از نشانه هاستاكنون ديگر از آن حياط هاى درندشت چندان خبرى نيست و در آپارتمان هاى امروزى نشيمن هاى كوچك است كه در بيشتر موارد افراد خانواده در آن جمع مى شوند. نشيمن يك محل عمومى براى تمامى افراد خانواده است؛ فضايى خصوصى كه در آن مى توانيم ضمن استراحت كردن به تماشاى تلويزيون بنشينيم و حتى مطالعه كنيم و همين كاركرد چند منظوره گاه كدبانوى منزل را به زحمت مى اندازد. از آنجا كه نشيمن جايى است كه ترجيحا در آن اسباب و اثاثيه و گاه چيدمان عتيقه و تابلو و غيره انجام مى گيرد بايد بدانيم كه انتخاب ما نشانه هايى از شخصيت و گرايشاتمان نسبت به زندگى را در بر دارد. متخصصان دكور مى گويند منزلتان را طورى طراحى كنيد كه از ديدن هر روزه آن دلزده و خسته نشويد، بنابراين لازم است سليقه اى خاص به كار ببريد و به خوبى اجناس داخل نشيمن كه شامل تلويزيون، مبلمان، اشياى تزيينى، گلدان ها و تابلوهاى خوش منظر و شيك است را در خانه تان قرار بدهيد.مثلا تلويزيون را جايى بگذاريد كه كمتر مورد توجه قرار گيرد، وگرنه دايما توجه شما را به خود جلب و بيش از اندازه سرگرم خواهيد شد، همچنين به خاطر داشته باشيد كه وسايل خانه را طورى در كنار هم قرار دهيد تا انرژى به آسانى در اتاق جريان پيدا كند. از انباشتگى و استفاده از ميزهاى زياد پرهيز كنيد. نشيمن محل اصلى تجمع و مركز زندگى خانوادگى است، حتى زمانى كه دوستانتان به خانه شما مى آيند. نور اتاق هم بسيار مهم است چرا كه نور، خود انرژى است با خاموش كردن يك لامپ مركزى پرنور و روشن كردن لامپ هاى كوچك و كم مصرف در كناره ها و نمايان كردن گوشه هاى تاريك نشيمن و ايجاد هاله اى نور مى توانيد حالت اين قسمت از آپارتمان را عوض كنيد. همچنين با قرار دادن اثاثيه روشن در اتاق به ويژه در جاهاى مخصوص تا مى توانيد انرژى را در منزلتان فعال كنيد. معمولا يك لامپ كم مصرف از نوع خورشيدى راه حل مناسبى براى از بين بردن يك فضاى منفى در يك خانه است.* نشانه ها و قاب ها:خانه هاى ما پر از نشانه هايى است كه همواره بر انرژى ما تاثير مى گذارند. تصاويرى كه به ديوارها آويزان مى كنيم، مى توانند منبع موثرى براى آرامش باشند. نصب تصاويرى خانوادگى يا يك عكس و يا نقاشى خاص مى تواند حس همبستگى را در خانه تقويت كند. اگر به چيزى متمركز شويم، انرژى ما را جذب كرده و كاتاليزورى مى شود تا رويدادها و افرادى را كه در زندگى مان تاثير داشتند به خاطر بياوريم بر عكس چنانچه خود را در محاصره تصاويرى قرار دهيم كه در آنها تنها چهره هاى اشخاص عبوس و يا تنها كشيده شده، ممكن است احساس تنهايى ما را افزايش دهد.
#اجتماعی#





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 426]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن