واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دشمن هاي دروني ات را بشناس!
ما با شجاعت زاده نشده ايم ولي با ترس هم به اين دنيا پا نگذاشته ايم. شايد بعضي از ترس هايي که اکنون در وجود ماست به دليل تجارب ناموفق گذشته باشد و حتي تجاربي که مربوط به ما نبوده اند و آنها را خوانده ايم يا شنيده ايم باعث ايجاد ترس در ما مي شوند. البته «ترسيدن» بعضي مواقع خوب است. مثلا منطقي است اگر از قدم زدن شبانه در محله هايي که خلافکاران پرسه مي زنند بترسيم. اما لازم نيست تمام عمر خود را در ترس زندگي کنيم. «ترس» حتي آنهايي که براي ما مفيد هستند، مي توانند روياهاي ما راسرکوب کنند. «ترس» مي تواند خوشبختي را ويران کند. «ترس» مي تواند ارتباطات شما را مختل کند. و اگر کنترل نشود حتي مي تواند زندگي ما را تخريب کند. «ترس» يکي از دشمناني است که در درون ما به کمين نشسته است. اما علاوه بر « ترس » دشمن ديگر نيز در درون هر انساني وجود دارد، که به قرار زير هستند: - اولين دشمني که در درون شما وجود دارد و قبل از اينکه شما را از بين ببرد بايد آن را از بين ببريد «بي تفاوتي» است، و چه بيماري غم انگيزي است. «بگذار هر اتفاقي مي خواهد بيفتد من راه خودم را مي روم»! اينجا يک مشکل وجود دارد شما مي توانيد راه خود را برويد ولي احتمال شکست تان بسيار زياد است.
- دومين دشمن درون ما «بي هدفي» است. بي هدفي دزد موقعيت ها و کارهاي شگفت انگيزي است که مي توانيد انجام دهيد. اين دشمن شانس هاي شما را براي ساختن آينده اي بهتر مي دزدد. روي اين دزد نابکار شمشير بکشيد و هم اکنون براي خود يک هدف والا انتخاب کنيد. آن وقت خواهيد ديد که چگونه تمام فعاليت هاي شما رنگ و لعاب ديگر خواهد گرفت و مشکلات در برابر هدف بزرگ شما چگونه کوچک خواهد شد. - سومين دشمن درون شما «شک و ترديد» است. بله نمي توان به همه چيز اعتماد کرد، ولي نبايد به دودلي اجازه دهيد سکان زندگي شما را در دست بگيرد. افراد بسياري نسبت به آينده و گذشته مشکوک هستند ، به اطرافيان خود مشکوک اند، به تمام دنيا شک دارند. به ممکن ها و موقعيت هاي موجود مشکوک اند و از همه بدتر به خود و توانايي هاي خود هم شک دارند. اين شک و ترديد سبب تعللي مي شود که نتيجه آن از دست دادن موقعيت هاي بزرگ است. شک و ترديد زندگي و شانس شما براي رسيدن به موفقيت را ويران مي کند. و نه تنها دل شما را خالي مي کند، بلکه حساب بانکي شما را هم خالي مي کند. شک يک دشمن است از آن عبور کنيد و از شرش خلاص شويد. شک و ترديد سبب تعللي مي شود که نتيجه آن از دست دادن موقعيت هاي بزرگ است. - چهارمين دشمن درون نگران است. همه ما گاهي مواقع دچار نگراني مي شويم. فقط به آن اجازه ندهيد بر شما مسلط شود. در عوض اجازه دهيد به شما اخطار دهد. نگراني هم مي تواند مفيد باشد مثلا اگر در حال عبور از عرض خياباني باشيد که اتومبيل ها با سرعت زياد در حال حرکت هستند. نگراني از برخورد يا تصادف با آنها طبيعي است. ولي نمي توانيد اجازه بدهيد که نگراني بر شما غلبه کند، تا تعادل خود را از دست بدهيد و اتومبيل ها شما را به گوشه اي پرت کنند. مي توانيد نگراني را به گوشه کوچکي از درون خود برانيد آنگاه فضاي زيادي از درون شما آماده عمل است. در اين حالت مي توانيد هر چيزي را که به شما فشار مي آورد به گوشه اي برانيد. حال فراقي پيدا مي کنيد که با اطمينان به سمت هدف پيش مي رويد. يکي از بهترين راه هاي کم کردن نگراني عمل کردن با کار و تلاش زياد است.
- پنجمين دشمن درون «محافظه کاري و احتياط بيش از حد» است. اين روش ترسناکي براي زندگي است. ترسو بودن يک صفت نيست بلکه يک مريضي است. و اگر به آن اچازه پيش روي بدهيد شما را تسخير مي کند. افراد ترسو پيشرفت نمي کنند. و هميشه در حسرت موقعيت هايي که از دست داده اند زندگي مي کنند. اينگونه افراد در بازار رشد نمي کنند و قدرتمند نمي شوند. پس سعي کنيد از محافظه کاري بيش از حد بپرهيزيد. نکته: با دشمن درون خود بجنگيد. با ترس خود بجنگيد و شجاعت را در درون خود پرورش دهيد تا با هر چه شما را از زندگي عقب نگه داشته است غلبه کنيد. حال اين سوال پيش مي آيد که کجا ها بايد شجاع بود. پاسخ ساده است در برابر هر چيزي که شما را از پيشرفت باز مي دارد از خود شجاعت نشان دهيد. منبع : روزنامه ابتکار تنظيم براي تبيان :داوودي :زمامداران موفقيت ترک عادت هاي بد ،تضميني! براي خوشبختي ، طاقت بيار! مرکز کنترل در درون شماست
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 228]