تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862233950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

میرتاج الدینی: دولت مصوبات را واقعی تر ببیند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: میرتاج الدینی: دولت مصوبات را واقعی تر ببیند وی افزود: در سفرهای استانی مسئولان ذیربط در عرصه های مختلف با مشکلات مردم در اقصی نقاط کشور به صورت مستقیم آشنا می شوند که این مسئله در تصمیم گیری صریح وجدی برای پیشبرد برنامه ها ورفع مشکلات مردم به آنان کمک خواهد کرد. مهر: یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی سفرهای استانی را برغم طاقت فرسا بودن، بسیار ارزشمند وقابل تقدیر دانست وتصریح کرد: دولت باید مصوبات را عینی تر و واقعی تر ببیند تا درصد بالایی از آن اجرا شود. حجت الاسلام محمدرضا میرتاج الدینی با اشاره به دور جدید سفرهای استانی دولت دهم، اظهارداشت: سفرهای استانی یکی از ابتکارات دولت احمدی نژاد بود که آن را از دولت نهم شروع و در دولت دهم هم ادامه خواد داد. وی افزود: در سفرهای استانی مسئولان ذیربط در عرصه های مختلف با مشکلات مردم در اقصی نقاط کشور به صورت مستقیم آشنا می شوند که این مسئله در تصمیم گیری صریح وجدی برای پیشبرد برنامه ها ورفع مشکلات مردم به آنان کمک خواهد کرد. نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفرهای استانی برغم طاقت فرسا بودن اما بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است. وی با اشاره به محقق نشدن برخی از پروژه های استانی، گفت: در استانی ممکن است که 200 مصوبه به تصویب برسد که حجم اولیه این مصوبات موانعی را در مقام اجرا بوجود خواهد آورد، البته احتمال دارد در استانی 20 یا 30 درصد از این مصوبات تحقق پیدا نکند اما همان 70 یا 80 درصد از پروژه هایی که محقق شده اند خود یک پیروزی به شمار می آید. این نماینده مجلس با بیان اینکه در دیگر برنامه ها مانند برنامه سوم و چهارم نیزبخش هایی انجام نشده ونا تمام باقی مانده است، تصریح کرد: مهم این است که مصوبات را عینی تر و واقعی تر ببینیم و آن را تصویب کنیم تا درصد بالایی از آن اجرا شود. وی افزود: البته علت عملیاتی نشدن برخی از این پروژه ها هم به کمبود بودجه و زمانبر بودن آنها برمی گردد که قهرا در آینده ای نه چندان دور انجام خواهد شد. میرتاج الدینی در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه  رئیس جمهور در دور جدید سفرهای استانی رویکرد جدیدی را خواهد داشت، خاطرنشان کرد:  یعنی احمدی نژاد در کنار تصمیمات اقتصادی و اجرایی نسبت به مسائل فرهنگی هم نگاه ویژه ای خواهد داشت و این درراستای خواسته رهبری مبنی براینکه بخش فرهنگی کشور درمظلومیت قرار دارد ومسئولان باید به بخش فرهنگی توجه ویژه ای داشته باشند، است. وی با بیان اینکه اگرهمت رئیس جمهورو دولت پشتوانه فعالیت های فرهنگی شود، قهرا کارهای فرهنگی در کشور نیز شتاب بیشتری خواهد گرفت،عنوان کرد: دستگاههای فرهنگی بایستی  این فرصت را مغتنم بشمارند تا بلکه بتوان گامهای موثرتری را در این خصوص برداشت. میرتاج الدینی در پایان نسبت به احتمال عدم حضور رئیس جمهور در دور جدید سفرهای استانی گفت: به نظر می رسد که احمدی نژاد سکانداری دور سوم ازسفرهای استانی در دولت دهم را خود در دست داشته باشد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 188]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن