تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855109713




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعتماد اطرافیان را کسب کن!


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: اعتماد اطرافیان را کسب کن!
اعتماد
برای مطالعه ی قسمت قبل اینجا کلیک کنید.قابلیّت اعتماد ممکن است همیشه، مسئله ی مرگ و زندگی نباشد امّا برای توفیق هر گروهی ضروری است. معنای این حرف را وقتی می فهمیم که کسی را در تیم خود بیابیم که نتوان روی او حساب کرد. آدم قابل اعتماد را نیز می شناسیم.به نظر من، پایه های اعتماد این ها هستند: انگیزه های اصلیارسطو معتقد بود:" هر کاری که می کنیم در جستجوی چیزی دیگر هستیم." یعنی که معتقد بود به انگیزه های اشخاص نمی توان اعتماد کرد. من با این موافق نیستم. بیشتر وقت ها راه را بر شکّ دیگران باز می گذارم. سعی می کنم انگیزه های خود را در چارچوبی درست قرار دهم و اعضای گروه را نیز تشویق می کنم که همین کار را بکنند. حال، اگر کسی باشد که پیوسته مصلحت خویش را بر مصلحت تیم مقدّم بدارد قابل اعتماد نخواهد بود. انگیزه ها در کار تیمی مهمّ هستند.در تحلیل نهایی، صفت مشترک همه ی آدم های موفّق مسئولیِت پذیری آنهاست.مسئولیّت پذیریدیگر صفت کسی که بتوان در کار تیمی بر او اعتماد کرد ، احساس مسئولیّت است. بزرگی می گوید:"  در تحلیل نهایی، صفت مشترک همه ی آدم های موفّق مسئولیِت پذیری آنهاست." انگیزه به ما می فهماند که چرا اشخاص قابل اعتماد هستند ، امّا احساس مسئولیّت اشخاص نشان می دهد که می خواهند قابل اعتماد باشند.اعضای قابل اعتماد گروه به انجام هر کاری که از آن ها برآید اشتیاق دارند. فکر کردن جین مارین، سردبیر بلفونتاین اگزامینر، گزارشگری تازه کار را فرستاد که از بازی مهمّی گزارشی تهیّه کند، امّا جوان تازه کار دست خالی برگشت.- مارین پرسید:" چرا دست خالی برگشتید؟"- گزارشگر جواب داد" بازی انجام نشد."- " انجام نشد؟ چه شد پس؟"- " استادیوم فرو ریخت."- " پس کو گزارشگر فروریختن استادیوم؟"- " ببخشید برای این کار که نرفته بودم"فرصت انتشار خبری دست اوّل از دست رفته بود ، فقط برای اینکه آن جوان فکر خود را به کار نینداخته بود.قابلیّت اعتماد فراتر از مسئولیِت پذیری است. مسئولیّت پذیری باید با فکر همراه باشد تا بدرد تیم بخورد. پایداری آخرین ویژگی عضو قابل اعتماد تیم، پایداری اوست. اگر نتوان بر یاران تیمی همیشه اعتماد کرد، هیچ گاه نمی توان اعتماد کرد. پایداری فراتر از استعداد است، مَنشی را می طلبد که به رغم دشواری ها جا نزند. کافی نیست که تمام سعی خود رابکنیم. گاه باید کاری را که از ما خواسته اند با هر سختی به سرانجام برسانیم.
تیم
برای اینکه بیش از پیش قابل اعتماد باشید... انگیزه های خود را بشناسید اگر هدف های خود را روی کاغذ نیاورده اید ، همین حالا این کار را بکنید. اکنون این هدف ها را مرور نمایید. کدامیک از این هدف ها منافع تیم شما را تامین می نماید؟-تیم ممکن است خانوادهء شما باشد، سازمانی باشد که در آن کار می کنید، یارانی باشند که به اتّفاق کاری داوطلبانه انجام می دهید، یا همبازی های تیم فوتبال یا والیبال باشند. کدامیک فط منافع شما را تامین می کنند؟ حال، بکوشید تا منافع خود و تیم خویش را هماهنگ سازید. هدفی که برای تما نفع شخصی داشته باشد اما به ضرر خانواده تان باشد ، اگر درست فکر کنید به ضررتان خواهد بود.  آیا به نظر دیگران حرف تان حرف است؟ از پنج نفر از نزدیکان بپرسید:" وقتی می گویم فلان کار را می کنم، چقدر به حرف من اطمینان می کنید؟ در مقیاس 1 تا 10 چه نمره ای به من می دهید؟" اگر ممکن باشد یکی از پنج نفر را از زیردستان و یکی دیگر را از بالادستان برگزینید. اگر نمره ی مورد انتظار خود را نگرفتید از خود دفاع نکنید. اگر میانگین نمره ها کمتر از 9 یا 8 بود فاصله حرف و عمل را کمتر کنید.  اگر یاری باشد که به شما کمک کند بهتر نتیجه می گیرید. کسی را بیابید که مورد احترام شما باشد و از او بخواهید مراقب باشد که همیشه به قول خود عمل کنید. و البته فراموش نکنید که وفای به عهد یکی از ملموس ترین ویژگی های یک مسلمان باید باشد.پس اگر تا به حال انسان قابل اعتمادی نبوده اید ،از امروز دست به کار شوید... منبع: کتاب «17 اصل مهم در کار تیمی» - با تغییر و تلخیص تنظیم برای تبیان:داوودی :آدمی باش با کار های غیر معمولیانتخاب کن: برنده یا بازنده؟ معجزه ای برای زندگی حرف نزن ! عمل کن !





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 486]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن