واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: نشست، نقد و بررسی فیلم سینمایی «چهره به چهره»
سینمای ایران تاكنون ژانری به نام پلیسی نداشته است نشست رسانهای فیلم سینمایی «چهره به چهره» ساخته علی ژكان در سینما فلسطین برگزار شد. در این نشست كه كاوه كاویان و محسن حسینی (بازیگران)، فرزین خسروشاهی (فیلمبردار)، محمد سالاروند (سازنده موسیقی) و سحر عصر آزاد (منتقد و مجری) در آن حضور داشتند، علی ژكان (نویسنده، تهیهكننده و كارگردان این فیلم ) در سخنانی كوتاه بیان كرد: تاكنون بهشكل غربی و مطرح، سینمای ما ژانری به نام پلیسی نداشته و میتوان گفت كه این ژانر بهنوعی مهجور واقع شده است.
وی ادامه داد: متأسفانه از نظر روانی، مردم دچار نوعی ترس از پلیس هستند و این مسأله موجب میشود، كمتر از فیلمهای پلیسی استقبال كنند. همین مسأله میتواند یكی از دلایل مهمی باشد كه موجب میشود، در ساخت این فیلمها دچار تردید و هراس شویم. از سوی دیگر، این فیلمها از منظر گیشه، موفقیت چندانی كسب نمیكنند و مردم بیشتر به فیلمهای ملودرام توجه میكنند. این كارگردان با بیان اینكه فیلمهای پلیسی تاكنون موفقیت چندانی نداشتهاند، این نوع فیلمسازی را شیوهای دانست كه به او امكان میدهد، راحتتر فیلم بسازد و گفت: در واقع، در این فیلمها مسایل اخلاقی مطرح میشوند و فیلم حاوی پیام و نتیجه اخلاقی است. فكر میكنم، همین مسأله دلیل خوبی برای ساختن فیلم در این قالب باشد. ژكان در پاسخ به پرسشی كه نظرش را درباره این فیلم جویا شد، اظهار داشت: ترجیح میدهم، به محض دیدن یك فیلم، به قضاوت درباره آن نپردازم و مدتی صبر كنم تا بتوانم به حسی واقعی دست پیدا كنم. در كل، بهعنوان یك مخاطب عادت ندارم، بلافاصله احساسم را بگویم.
كارگردان فیلم «چهره به چهره» اضافه كرد: این فیلم، در كنار طرح مسایل پلیسی به یكی از مشكلات جامعه نیز میپردازد. فكر میكنم كه دوپارگی و چندچهرگی از مسایلیاند كه در زمانه ما بهشدت رواج پیدا كردهاند. من در این فیلم، تلاش داشتهام به این مسأله نیز بپردازم، چراكه منفعت ما در آن است كه این دوچهرگیها را كنار بگذاریم و به نوعی وحدت برسیم. به گزارش ایسنا، در این نشست، فرزین خسروشاهی، محسن حسینی، كاوه كاویان و محمد سالاروند نیز به بیان توضیحهایی كوتاه دربارهی فیلم پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 268]