تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 8 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862206170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چراغ قرمز به واردات انحصاري خودرو


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چراغ قرمز به واردات انحصاري خودرو طرح حمايت از خودروسازان كه در بسته ارسالي وزارت صنايع و معادن به وزارت بازرگاني آمده بود، گويا مورد مخالفت بازرگاني قرار گرفته است. به گزارش ايسنا، در بسته‌اي كه در آن شرايط و نحوه انجام ثبت سفارش از سوي وزارت صنايع ومعادن در تاريخ 21 ارديبهشت ماه به وزارت بازرگاني ارسال شده بود، بحثي در راستاي واردات خودرو و حمايت از خودروسازان داخلي براي واردات مطرح بود كه اين امر با مخالفت وزارت بازرگاني مواجه شده است. بر اين اساس در ضوابط فني واردات خودرو بحث‌هايي مبني بر حمايت از واردات به سود خودروسازان مطرح شده بود؛ به طوري كه اگر توليد كننده‌اي در داخل باشد كه يكي از محصولات خارجي را به توليد مي‌رساند، حق انحصاري واردات ساير مدل‌هاي آن خودرو از سوي كارخانه خارجي شريك خود را نيز در اختيار خواهد داشت. به اين ترتيب اگر توليدكننده داخلي در هر كدام از چهار حوزه سنگين سواري، وانت و خودروهاي SUV (شاسي‌بلند) با شريك خارجي خود محصولي را توليد كند، حق انحصاري واردات در هر كدام از كلاس‌هاي ياد شده نيز به وي انتقال مي‌يابد و كسي اجازه واردات خودروهاي مذكور را ندارد. در اين ميان مطرح شدن اين بحث موجب مخالفت برخي واردكنندگان خودرو كه از قبل سرمايه‌گذاري‌هاي زيادي در اين زمينه كرده بودند، شد؛ چرا كه به عنوان مثال براين اساس سايپا با توليد خودروهاي پرايد و ريو شريك شركت كياموتورز كره جنوبي محسوب مي‌شود و شركت اطلس خودرو كه هم اكنون ساير مدل‌هاي توليدي كياموتورز را وارد مي‌كند، ديگر حقي براي واردات اين خودروها نخواهد داشت. البته نمونه چنين سرنوشتي براي شركت آسان موتور نيز قابل پيش‌بيني است؛ چرا كه اين شركت نيز خودروهاي مدل هيوندايي را وارد مي‌كند كه با توجه به توليد دو مدل خودرو هيوندايي از سوي خودروسازان راين، محدوديت فوق براي اين شركت نيز قابل تصور است. پيش‌تر يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، از آماده شدن مصوبه‌اي خبر داده بود كه براساس آن به خودروسازان داخلي كه به مونتاژ و توليد محصول يكي از شركاي خارجي خود مي‌پردازند، اجازه مي‌دهد تا واردات ساير برندهاي شريك خارجي‌شان را نيز در دست گيرند و شركت ديگري حق انجام اين كار را نداشته باشد. البته اين اجازه در مورد محصولات هم سايز توليدي (سواري يا تجاري) شركت داخلي به آنها داده شده است. طبق روال هر ساله ضوابط واردات خودرو در ارديبهشت ماه تعيين مي‌شد كه امسال بنا به دلايلي با تاخير مواجه شده است. ضوابط فني واردات خودرو نيز شامل مباحثي از جمله ثبت سفارش خودروهاي وارداتي، محدود شدن واردات شناسنامه‌اي خودرو و واگذاري واردات به خودروسازان داخلي بود كه در حال حاضر مورد آخر با مخالفت وزارت بازرگاني مواجه شده است.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 197]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن