تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821140489




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خطر نابودی حیات تا پایان قرن 21


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: گزارش تکان دهنده یک سازمان آمریکایی: خطر نابودی حیات تا پایان قرن 21 تا سال 2100 میلادی تولید گاز دی اکسید کربن به حدود 750 PPM خواهد رسید که این امر با افزایش دمای کره زمین به 4 درجه بیش از متوسط دمای فعلی ، حیات را به طور جدی مورد تهدید قرار خواهد داد و هزاران نوع و گونه گیاهی و جانوری در این وضعیت نابود خواهند شد.

عصر ایران – سازمان تحقیقات آب و هوایی بین المللی مستقر در واشنگتن در گزارشی که اخیرا از نتایج تحقیقات خود منتتشر ساخته است،هشدار داده است که اگر روند افزایش تولید گازهای گلخانه ای در قرن 21 به میزان 70 درصد سطح فعلی کاهش نیابد تا پایان قرن 21 بیش ار 75 درصد یخ های قطبی آب خواهند شد. به گزارش عصر ایران در این گزارش که حاوی نکات هشدار دهنده ای درباره خطر " گرمایش زمین " و تبعات آن است آمده است که اگر روند افزایش تولید گاز دی اکسید کربن تا پایان قرن 21 به میزان 70 درصد سطح کنونی آن کاهش نیابد ،با آب شدن یخ های قطبی و افزایش سطح آب اقیانوس ها کیفیت حیات روی کره زمین به شدت مورد تهدید خواهد بود . در این گزارش آمده است نخستین تاثیر افزایش گرمایش کره زمین در از بین رفتتن اکو سیستم حیات در قطب خواهد بود و تاثیر تبعی این واقعه حتی حیات انسان در کره زمین را نیز تحت تاثیر جدی قرار خواهد داد. ایالات متحده خود از زمره کشورهایی است که حجم عظیمی از گازهای گلخانه ای را تولید می کند این در حالی است که در زمان دولت بوش ،واشنگتن با خروج خود از پیمان کیوتو انتقادات شدید جهانی و داخلی را باعث شد.پیمان کیوتو مقرر می دارد که تا سال 2050 ،50 درصد از حجم تولید گازهای گلخانه ای کاهش یابد تا بدین وسیله از گرمایش بیشتر کره زمین و تهدید اکو سیستم حیات در این کره شگفت انگیز کاسته شود. در این تحقیق که با همکاری وزارت انرژی ایالات متحده تهیه شده است آمده است که متوسط درجه دمای هوای زمین قرن بیستم در مقام مقایسه با قرن نوزدهم  1 درجه افزایش یافته است و این افزایش در تنیجه تولید بی رویه  گاز دی اکسید کربن در قرن گذشته و رسیدن آن  به میزان 380  ) PPM قسمت در واحد میلیون ( در سطح فعلی تحقق یافته است. در این گزارش آمده است با توجه به راه کارهایی چون سرمایه گذاری کشورهای مختلف روی انرژی های پاک و کاستن از تولید گازهای گلخانه ای پیش بینی می شود اگر تولید گاز دی اکسید کربن در اواخر قرن میلادی جاری به سطح 450   PPM برسد ،این وضعیت تا حدودی قابل تحمل باشد. در این گزارش آمده است اگر هیچ سیاستی جهانی مبنی بر کاهش تولید گازهای گلخانه ای در پی گرفته نشود ،تا سال 2100 میلادی تولید گاز دی اکسید کربن به حدود 750 PPM   خواهد رسید که این امر با افزایش دمای کره زمین به 4 درجه بیش از متوسط  دمای فعلی ، حیات را به طور جدی مورد تهدید قرار خواهد داد  و هزاران نوع و گونه گیاهی و جانوری در این وضعیت نابود خواهند شد. در گزارش مزبور آمده است که در صورتی که روند کنونی ادامه یابد در پایان قرن میلادی جاری سطح آب اقیانوس ها 22 سانتی متر افزایش خواهند یافت که در اثر آن بسیاری از جزایر به زیر آب رفته و حیات در بخش هایی از کره خاکی نابود خواهد شد. این در حالی است که در گزارش تاکید شده است که اگر راهکارهای اصلاحی و جبرانی اجرا شود تا پایان قرن میلادی جاری همزمان با رسیدن حجم دی اکسید کربن در جو به 450 میلون در واحد ، سطح آب اقیانوس ها 14 سانتی متر بالا خواهد آمد. این گزارش قرار است در شماره این هفته ،هفته نامه " Geophisical Research Letters " به چاپ برسد.      





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 321]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن