تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 24 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشا بحال كسانى كه براى خدا گرسنه و تشنه شده‏اند اينان در روز قيامت سير مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865159511




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مهدكودك‌ها قرآن محور مي‌‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مهدكودك‌ها قرآن محور مي‌‌شوند خواجه‌پيري اظهار داشت: دوره تربيت مربي از سال آينده در مراكز قرآني سراسر كشور برگزار مي‌شود كه شرط حضور در اين دوره، دارا بودن مدرك سطح سه حوزه و يا تحصيل در مدارك بالاي ديپلم است. فارس: مديركل مركز هماهنگي توسعه و ترويج فعاليت‌هاي قرآني كشور گفت: سال 88 تمام مهدكودك‌هاي كشور قرآن محور مي‌‌شوند. علي خواجه‌پيري ظهر امروز در نشستي با مسئولان كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد و تشكل‌هاي قرآني افزود: ظرفيت و پوشش قرآني موجود در كشور قبل از دولت نهم وجود نداشت كه در اين دولت زمينه اين عمل مهيا شده است. وي ادامه داد: در اين مدت به خاطر نبود حوزه‌اي خاص براي فعاليت‌هاي قرآني در ارشاد اسلامي، فعاليت‌هاي قرآني به صورت كمرنگ انجام مي‌شد كه در دولت نهم اين امر محقق شده است. خواجه‌پيري با بيان اينكه در سه سال اخير با اجماع جامعه قرآني سرفصل‌هاي روشني از قرآن شناسايي شده است، افزود: 500 مركز قرآني در كشور اين سرفصل‌ها را ملاك اصلي كار خود قرار داده‌اند. وي با اشاره به اينكه آموزش مفاهيم و تفسير، اولويت اصلي اين وزارتخانه است، اذعان داشت: پنج‌شنبه هفته آينده نخستين كرسي قرائت در كشور در كردستان مصادف با هفته وحدت راه‌اندازي مي‌شود و ادامه اين روند در هريك از استان‌هاي كشور با محوريت مسجد اصلي شهرخواهد بود. وي افزود: تدوين نرم‌افزار جامع قرآن از ديگر برنامه‌هاي اصلي اين وزارتخانه در سال آينده است كه بعد از تدوين و تكميل به صورت رايگان در كشور توزيع مي‌شود. خواجه‌پيري اظهار داشت: دوره تربيت مربي از سال آينده در مراكز قرآني سراسر كشور برگزار مي‌شود كه شرط حضور در اين دوره، دارا بودن مدرك سطح سه حوزه و يا تحصيل در مدارك بالاي ديپلم است. وي مهم‌ترين مشكل مراكز قرآني كشور را نبود زمين و مكان مناسب براي ادامه فعاليت‌ها عنوان كرد و اذعان داشت: براي رفع اين مشكل، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با همكاري بنياد مسكن به اين مراكز زمين لازم را ارائه مي‌كنند. خواجه‌پيري خاطرنشان كرد: در اين طرح، 10 درصد از قيمت زمين به صورت نقدي از مراكز دريافت شده و 90 درصد به صورت كارمزد 20 ساله دريافت مي‌شوند. خواجه‌پيري اضافه كرد: مرحله نخست بيمه جامعه قرآني براي 700 نفر در كشور انجام شده و 600 نفر ديگر در حال رفع نواقص پرونده‌هاي خود هستند. وي از استقرار معاونت قرآن و عترت از سال آينده در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي استان‌ها خبر داد.  




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن