واضح آرشیو وب فارسی:رسالت: در گفتگوي كارشناسان در بررسي فاجعه هفتم تير با رسالت مطرح شد؛ خون پاك شهداي هفتم تير از انحراف انقلاب جلوگيري ميكند
سجاد عباسي هفشجاني
شما كوردلان با به شهادت رساندن عزيزاني چون شهيد بهشتي و شهداي عزيز مجلس و كابينه و با حربه ناسزا و تهمت هاي ناجوانمردانه حمله كرديد كه آنها را از ملت جدا كنيد و اكنون كه آن حربه از كار افتاد و كوس رسوايي همه تان بر سر بازارها زده شد در سوراخها خزيده و دست به جناياتي ابلهانه زده ايد كه به خيال خام خود ملت شهيد پرور و فداكار را با اين اعمال وحشيانه بترسانيد و نمي دانيد كه در قاموس شهادت واژه وحشت نيست.
اين قسمتي از پيام امام خميني(ره) بود كه به مناسبت فاجعه هفتم تير يكهزار و سيصد و شصت صادر فرمودند ، ايشان همچنين روز قبل از فاجعه هفتم تير، سوء قصد به جان حضرت آيت الله خامنه اي در ششم تير ماه 1360 را نشان از نداشتن بينش سياسي مسببين اين حادثه دانستند و فرمودند اينان در اين عمل غيرانساني به جاي برانگيختن و رعب، عزم ميليون ها مسلمان را مصمم تر و صفوف آنان را فشرده تر نمودند.
مردم همچنان نگران از وضعيت جسمي آيت الله خامنه اي بودند، شخصيت هاي سياسي و مذهبي كشور هر يك در پيام هاي
جدا گانه اي ترور ايشان را محكوم مي كردند،شهيد
آيتالله دكتر بهشتي نيز در آخرين پيام خود خطاب به آيت الله خامنه اي نوشتند:اين تلاشهاي ددمنشانه خشم ملت به پا خاسته را نسبت به اين خودفروختگان روز به روز برافروختهتر و آنها را در جامعه منزويتر خواهد ساخت.
اتحاد ليبرال ها، منافقين و عيادي استكبار جهاني اينبار دفتر حزب جمهوري اسلامي و شخص آيت الله دكتر بهشتي كه از نزديك ترين افراد به امام و از تصميم ساز ترين
شخصيت هاي سياسي كشور بود را مورد هدف قرار داد، شامگاه روز يكشنبه ساعت 20 و 30 دقيقه هفتم تير ماه 1360، جلسه اي در سالن اجتماعات دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي واقع در سرچشمه تهران برگزار شد. افراد حاضر در جلسه نمايندگان مجلس و برخي از اعضاي هيئت دولت و... بودند.
هنوز اين جمله دكتر بهشتي كه ما بار ديگر نبايد اجازه دهيم استعمارگران براي ما مهره سازي كنند و سرنوشت مردم ما را به بازي بگيرند به پايان نرسيده بود كه ناگهان انفجار مهيبي روي داد و در اين انفجار اينبار ملت ايران در سوگ آيت الله دكتر بهشتي،چهار وزير، دوازده معاون وزير، بيست و هفت نماينده مجلس و بسياري از چهره هاي
كليدي حزب جمهوري اسلامي به عدد شهداي كربلا نشستند.
بدون شك ابعاد مبهمي از هفتم تير ماه 1360 وجود دارد كه بازخواني مجدد اين فاجعه مي تواند در افشاي چهره پليد نفاق و معرفي ساير عوامل اين فاجعه كه شايد اين روزها در چهره دفاع از حقوق ملت ايران ظاهر شده اند را ارائه دهد ، اما آنچه براي ما مهم است اينكه فاجعه هفتم تير ، هم در آشكار شدن چهره نفاق در آن برهه كه مظلوميت بهشتي و اصالت راه ياران صديق امام در راه دفاع از انقلاب اسلامي و خدمتگزاري به ملت را آشكار نمود و هم ثمره خون شهداي آن روز، امروز نيز پرده از چهره نفاق برداشته است.
آنچه امروز ميخوانيد گفتگوي رسالت با حجت الاسلام مسيح مهاجري مدير مسئول جمهوري اسلامي و علي اصغر عنابستاني استاندار چهارمحال و بختياري در بررسي فاجعه هفتم تير است.
مسيح مهاجري مدير مسئول روزنامه جمهوري اسلامي در پاسخ به اين سئوال كه شهادت شهداي مظلوم هفتم تير چه تاثيري در برملا شدن چهره نفاق داشت گفت:انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي توسط منافقين، يك كودتاي تمام عيار انقلاب اسلامي، نظام جمهوري اسلامي و خط امام بود كه البته نافرجام ماند.
وي با اشاره به اينكه در كودتاي نافرجام هفتم تير هرچند مغز متفكر و نيروي خلاق و مدبري چون آيت الله بهشتي و هفتادودوتن از بهترين و وفادارترين نيروهاي اصيل انقلاب اسلامي شهيد شدند و تعدادي نيز معلول گرديدند گفت: خون پاك اين شهيدان مظلوم بار ديگر نهال نوپاي انقلاب اسلامي را سيراب و تداوم اين نهضت عظيم الهي را تضمين كرد.
مهاجري در ادامه افزود: آيت الله بهشتي كه آمريكا و ديگر جهانخواران از بينش سياسي و قدرت مديريت و علم و آگاهي وسيع او به مسائل مختلف جهاني و سرسختي و مقاومت او در برابر بيگانگان وحشت داشتند با خون پاك خود و ياران شهيدش رسوبات غربگرايانه باقيمانده و در پيكره انقلاب اسلامي را زايل نموده و به عمر نوكران شرق و غرب كه همواره درصدد به انحراف كشاندن اين انقلاب بودند پايان داد و اين فاجعه مردم ايران را بيش از پيش آگاه ساخت و بر انسجام و يكپارچگي آنان و قاطعيت ارادهشان براي مبارزه بيامان عليه جهانخواران افزود. مردم ايران با خون اين شهداي مظلوم بيعت كردند كه هرگز تسليم جهانخواران نشوند و هوشيارتر از هميشه در برابر توطئههاي آنان بايستند.
مدير مسئول روزنامه جمهوري اسلامي در تحليل فاجعه هفتم تير گفت: در نتيجه همين تحولات برآمده از شهادت شهداي هفتم تير بود كه حاكميت خط امام تثبيت شد و ملت و دولت توانستند با انسجام در برابر تهاجم نظامي دشمن بعثي در 8 سال جنگ تحميلي بايستند و پيروز شوند. غلبه بر تحريمهاي اقتصادي و فشارهاي سياسي و تبليغاتي غرب نيز نتيجه ديگر اين واقعه بود.
مهاجري همچنين در تبيين نقش شهيد بهشتي در نهادسازي انقلاب گفت: شهيد بهشتي ، علاوه بر اينكه عالم و متفكر جامعي بودند، داراي تفكر مديريتي بسيار بالايي نيز بودند . ايشان حتي قبل از انقلاب و در حوزه كارهاي علمي و فكري و تربيتي نيز با فكري منسجم و طرح و نقشهاي مديريتي عمل ميكردند. همين تفكر موجب پديد آمدن نهادهايي ميشد كه در اداره جامعه نقش داشتند.
مسيح مهاجري با ذكر نمونههايي از تفكر مديريتي شهيد بهشتي در دوران قبل و بعد از انقلاب به تاسيس دبيرستان دين و دانش در قم با هدف تربيت دانشآموزان بر اساس هدايت ديني اشاره كرد و گفت: نمونه ديگر، مديريت برنامهريزي شده مدرسه منتظريه معروف به حقاني بود كه طلاب تربيت شده در اين مدرسه به كادرهايي قوي براي مديريت بخشهاي مهم نظام جمهوري اسلامي از جمله دستگاه قضائي تبديل شدند. اقدامات شهيد بهشتي در انسجام بخشيدن به مسلمانان آلمان از طريق مركز اسلامي هامبورگ نيز نمونه ديگر است.
وي همچنين ، تاسيس حزب جمهوري اسلامي، جهاد سازندگي، برنامهريزي منسجم براي مديريت دستگاه قضائي و مديريت درخشان مجلس خبرگان رهبري را از برجستهترين اقدامات آيتالله بهشتي در زمينه نهادسازي دوران انقلاب دانست و گفت: ايشان توانستند از طريق اين نهادها نيروهاي زيادي براي مديريت انقلاب و نظام جمهوري اسلامي پرورش دهند ومهمتر آنكه توانستند اصول، آرمان و ارزشهاي انقلابي را نهادينه كنند كه يك اقدام نرمافزاري و زيربنايي است كه همين ويژگي ها بود كه دشمنان انقلاب را از وجود آيتالله بهشتي دچار هراس كرد و آن همه تبليغات را عليه ايشان به راه انداختند و سرانجام ايشان را به شهادت رساندند.
مهاجري با اشاره به نقشهاي كه دشمنان انقلاب اسلامي براي رسيدن به اين هدف كه انقلاب اسلامي را با خطر جدي براندازي مواجه كنند گفت: دشمنان انقلاب با انفجار بمب در دفتر حزب جمهوري اسلامي در صدد بودند كه در طول يك شبانه روز كليه مسئولان اصلي كشور را نابود نمايند و با حمله به كميتههاي انقلاب و مراكز سپاه پاسداران بر اوضاع مسلط شوند. آنها در محاسبات خود به همه چيز انديشيده بودند جز چيزي كه هميشه از آن غافل بودند. هم آمريكا و هم مزدوران او از جمله شاه خائن و بنيصدر و گروهكهاي وابسته هرگز مردم را كه عامل اصلي انقلاب و تداوم آن هستند به حساب نياورده و نميآورند همانطور كه شاه در آخرين روزهاي اقامت خود در ايران بارها گفته بود كه پس از من ايران به هرج و مرج و آشوبهاي داخلي دچار خواهد شد. بنيصدر هم تهديد كرده بود كه اگر از رياست جمهوري عزل شود ايران دچار هرج و مرج و آشوب خواهد شد. هيچ يك از اين دو هرگز فكر نكرده بودند كه اين مردم هستند كه آنها را كنار ميگذارند و بديهي است كه مردم عليه خودشان آشوب ايجاد نميكنند و اگر آشوبي از سوي عمال جهانخواران بهوجود بيايد با تمام نيرو با آن مقابله خواهند كرد.
مسيح مهاجري در پايان به طرح نابودي مسئولان كشور كه با همين طرز تفكر از سوي گروهكهاي سياسي با توافق بنيصدر ريخته شده بود اشاره كرد و گفت: با انفجار بمب در سالن اجتماعات دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي در شامگاه هفتم تيرماه 1360. طراحان اين كودتا فكر ميكردند در آن جلسه علاوه بر آيتالله بهشتي رئيس ديوانعالي كشور، آقايان رجايي نخست وزير و هاشمي رفسنجاني رئيس مجلس نيز حضور خواهند داشت و تعداد نمايندگان شركت كننده نيز به قدري خواهد بود كه با كشته شدن آنها مجلس شوراي اسلامي از اكثريت بيفتد و در نتيجه كليه ارگانهاي اصلي كشور فلج شده و اوضاع براي تسلط آنها بر كشورمناسب شود و در همين راستا نيز در روز ششم تيرماه منافقين در مسجد ابوذر آيت الله خامنهاي را ترور كردند و ايشان روانه بيمارستان شدند. اين نيز بخشي از همين توطئهها بود. علاوه بر اين، عوامل منافقين با اين توطئه تصميم داشتند در روز هشتم تير نيز تعدادي ديگر از مسئولان كشور از جمله تعدادي از مقامات بلند پايه دادگاههاي انقلاب اسلامي را ترور كنند و به كميتههاي انقلاب و مراكز سپاه پاسداران حمله كنند. ولي بار ديگر لطف خدا شامل حال اين انقلاب شد و نه تنها نخست وزير و رئيس مجلس در جلسه شركت نداشتند ونه تنها تعداد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي كه در آن جلسه حاضر بوده و شهيد شدند بهقدري نبود كه مجلس شوراي اسلامي را از اكثريت بيندازد، بلكه عوامل اين توطئه در مراحل بعدي نيز موفق به اجراي نقشههاي شوم خود نشدند و اين توطئه عظيم نيز با شكست مواجه شد.
علي اصغر عنابستاني استاندار چهارمحال و بختياري نيز گفت: سازمان مجاهدين خلق با هدايت آمريكا شبكهاي را به راه انداخته بودند كه به خيال خود سعي در تخريب نظام جمهوري اسلامي داشتند و نكته بسيار قابل توجه اين است كه گرداننده اصلي اين شبكه در داخل ايران با چهره اي حامي خلق و پشتيبان مردم توانسته بود جايي براي خود در عرصه هاي مديريتي باز كند.
وي نفوذ جريان ضد انقلاب در بدنه مديريتي را با هدف تخريب چهره خادمين و ياران واقعي امام دانست و گفت: با عزل بني صدر به عنوان آلت دست غرب، منافع آمريكا و اهداف ضداسلامي و ضد مردمي سازمان مجاهدين خلق و ديگر گروهكهاي سياسي وابسته با خطر مواجه گرديد و به همين دليل بود كه استكبار در صدد بر آمد تا از طريق ترور شخصيتي و فيزيكي مسئولان، نظام جمهوري اسلامي را سرنگون نمايد.
استاندار چهارمحال و بختياري در ادامه به مظلوميت شهيد بهشتي به عنوان يكي از برجسته ترين ياران امام پرداخت و گفت: با شهادت ايشان و همراهانش به تعداد شهداي كربلا ،نقشهاي كه دشمنان انقلاب اسلامي براي رسيدن به اهداف پليد خود كشيده بودند با شكست مواجه گرديد و مهمترين اثر خون هاي مطهر شهداي هفتم تير اين بود كه چهره پليد نفاق در آن زمان و هر زمان ديگر در تاريخ تحولات سياسي ايران براي مردم روشن شد.
عنابستاني با اشاره به عاقبت منافقين خاطر نشان كرد: نفاق در آن دوره نيز ژست مردمي به خود مي گرفت، اما چون هدفش در جهت تامين منافع غرب و آمريكا بود نمي توانست در جهت منافع ملت كه در حفظ و حراست از انقلابشان متمركز شده بود حركت كند و به همين دليل به تخريب چهره ياران واقعي انقلاب پرداخت و تا آنجا پيش رفت كه از هر ابزاري در جهت نابودي انقلاب اسلامي استفاده كرد كه طرح ترور مسئولان كشور نيز با
همين طرز تفكر از سوي گروهكهاي سياسي ريخته
شد.
و ي انفجار بمب در مسجد ابوذر كه با عنايت پروردگار قلب تپنده عالم اسلام از تپش باز نه ايستاد و انفجار بمب در سالن اجتماعات دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي و ترور رئيس جمهور و نخست وزيركشورمان را كودتايي از سوي دشمنان انقلاب دانست و گفت: آنها به خيال خودشان فكر مي كردند با انجام اين ترور ها مي توانند انقلاب اسلامي را از پاي در آورند اما غافل از اين بودند كه اين توطئه به روشن شدن چهره پليدشان در پيشگاه ملت مي انجامد. عنابستاني در پايان با اشاره به رابطه الهي امام و امت خاطر نشان كرد: از بركات خون شهداي هفتم تير اين است كه ملت خدمتگزاران واقعي خود را مي شناسد و اين شرط را در ولايت پذيري مسئولين مي داند چرا كه شهادت شهداي هفتم تير به ما ثابت كرد منافقين با اعمال ددمنشانه خود نه تنها نتواستند انقلاب ملت ايران را با بحران مواجه كنند بلكه ملت تحت رهبري حكيمانه حضرت امام هم بيدار تر شد و هم در راستاي رسيدن به اهداف انقلاب مصمم تر.
جمعه|ا|9|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: رسالت]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 226]