واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس از برگي از برگهاي تاريخ دفاع مقدس گزارش ميدهدحسرت روزهاي صداقت/ 5 سال زندگي با مردان ايثار
خبرگزاري فارس: نوشتن درباره آنها، رفتن به ديدارشان، شنيدن حرفها و درد و دلهاي آنها ديگر روز و ساعت و مناسبت خاصي نميخواهد چون دفاع مقدس ما هزاران برگ زرين دارد كه هنوز تمام برگهاي آن خوانده نشده است.
به گزارش خبرگزاري فارس از ساري، عنوان جانباز ديگر براي بسياري از مردم و حتي جوانان، نوجوانان و كودكان نيز ملموس شده، جانباز؛ كسي كه فداكارانه وجودش را تقديم دفاع از ميهن كرد و نيمي از وجودش در بهشت و بخشي براي ما بازماندگان و خانوادههاي آنها به يادگار مانده تا همچنان از اين انسانهاي ملائك صفت بهرهمند شويم.
نوشتن درباره آنها، رفتن به ديدارشان، شنيدن حرفها و درد و دلهاي آنها ديگر روز و ساعت و مناسبت خاصي نميخواهد چون دفاع مقدس ما هزاران برگ زرين دارد كه هنوز تمام برگهاي آن خوانده نشده است.
رمضان قاسمي يكي از يادگاران دفاع مقدس ما است و او نيز يكي از برگهاي زرين تاريخ دفاع مقدس است كه خودش را اينگونه در ابتدا معرفي ميكند: دلم براي امام(ره) و شهدا بسيار تنگ شده است.
او سن 13 سالگي راه جبهه را در پيش گرفت پس از 60 ماه حضور مستمر در جبهه به افتخار جانبازي نائل آمد، گازهاي شيميايي به ريههايش آسيب جدي وارد كرد، سرفههاي خشدار ناشي از عوارض مستمر استنشاق گازهاي شيميايي و كپسول اكسيژن بزرگي كه در منزلشان وجود دارد، اين را نشان ميدهد.
* حسرت روزهاي صداقت و پاكي دفاع مقدس
از وي در مورد روزگار و چگونگي اعزام به جبههها ميپرسم كه ميگويد: حسرت روزهاي صداقت و پاكي دفاع مقدس را ميخورم، من در اوايل جنگ 13 ساله بودم، با وجودي كه نوجواني بيش نبودم، اما عشق به امام و رؤيت صحنههاي جنگ و همچنين خاطراتي كه عموهايم يعني شهيدان عليجان و علياصغر قاسمي در مرخصيهاي كوتاهي كه ميآمدند، برايم نقل ميكردند، شور و اشتياق زيادي را در من براي عزيمت به جبههها به وجود آورد، اما از آنجايي كه سن كمي داشتم، مسئولان مربوطه با اعزام من به جبههها مخالفت ميكردند، تا اينكه با دستكاري تاريخ تولدم در شناسنامه و البته با هزار و يك جور التماس و اصرار موفق شدم در سن 13 سالگي به جبهههاي نبرد حق عليه باطل اعزام شوم.
وي ادامه ميدهد: من مجموعاً بيش از 60 ماه يعني پنج سال در جبهههاي مختلف حضور فعال داشتم و هرگز در اين مدت احساس خستگي نكردم، در تمام مدت حضور در جبههها آرزوي شهادت داشتم، اما ظاهراً لياقتي بيش از جانباز شيميايي 50 درصد نداشتم و اينكه من ماندهام و عوارض ريوي ناشي از گازهاي خردل و كوله باري از خاطراتي كه به ياد همرزمان شهيدم شب و روز مرور ميكنم، سرداران شهيدي همچون عالي، تبريزي، اتقايي، كبريان و جلالي...
* 5 سال از بهترين دوران عمرم را در جبههها سپري كردم
اين جانباز دوران دفاع مقدس در پاسخ به اين سئوال كه از اينكه روزگاري به جنگ رفتيد و از سلامتي خود گذشتيد، پشيمان نيستيد، گفت: خدا را شاهد ميگيرم كه هرگز و تا اين ساعت كه مقابل شما نشستهام از اينكه پنج سال از بهترين دوران عمرم را در جبههها سپري كردم و هماكنون نيز از نعمت سلامتي جسمي و لذت يك تنفس راحت و خوابي آرام نيز محروم هستم، هرگز احساس ندامت و پشيماني نكردم، قبلاً عرض كردم من عاشق امام و شهادت بودم، من به نيت شهيد شدن به جبههها رفتم تا به آرزوي قلبيام برسم، اما ظاهراً قسمت نبود.
قاسمي تاكيد كرد: براي دفاع از اسلام و كشور عزيزمان ايران به جبههها رفتم و اگر بار ديگر اين ضرورت ايجاب كند، به خدا سوگند لحظهاي درنگ نميكنم.
اين جانباز دفاع مقدس درباره حضورش در فرماندهي انتظامي مازندران نيز ميگويد: من در تمام سالهاي خدمتم در نيروي انتظامي و ما قبل آن در كميته انقلاب اسلامي بود، تلاش كردم با خود و مردم صادق باشم و هرگز در انجام وظيفه كوتاهي نكنم با تمام وجود و به صورت شبانهروزي كار ميكردم، كاري كه با عشق و محبت دوسويه عجين شده بود.
وي با اشاره به اينكه در حقيقت نوع نگاه من به مردم و جامعه شايد اندكي با نگاه ديگران متفاوت باشد، ابراز داشت: از نظر من شأن مسئولان در مقابل مردم جزء خدمتگزاري چيز ديگري نيست، نبايد اين تصور غلط مطرح شود كه مسئولان ولي نعمت مردم هستند، بلكه كاملاً برعكس به فرموده امام راحل مردم ولي نعمت مسئولان هستند، مسئولان هرچه در خدمترساني به مردم تلاش كنند، باز هم نميتوانند حق آنها را ادا كنند و حقيقتاً مديون آنها هستند.
* دفاع مقدس مربوط به تمام اقشار ملت ايران است
قاسمي در پاسخ به اين سئوال كه درباره اهميت دفاع مقدس حرفهاي زيادي زده شد و خيليها سعي دارند افتخار آن سالهاي طلايي را مرهون عدهاي خاص كنند، بيان داشت: به نظر من دفاع مقدس مربوط به تمام اقشار ملت ايران است و هيچ كس حق ندارد آن را مختص عدهاي خاص بداند، برخي تنگنظران و تماميت خواهان كه بسياري از آنها سالهاي دفاع مقدس را نديدند، سعي دارند افتخار آن سالهاي حماسه را مصادره كنند و در اين فرآيند بعضاً نامهربانانه به بسياري از حماسه آفرينان آن سالها ميتازند و حتي نقل خاطرات آنها را نيز بر نميتابند، اين افراد بزرگترين تهديد و آفت براي آينده هستند.
اين جانباز دفاع مقدس در ادامه خاطرنشان كرد: همه سهم من از پنج سال حضور در جبهه و افتخار نايل شدن به مقام جانباز شيميايي 50 درصد و 30 سال خدمت صادقانه در مجموعه كميته انقلاب اسلامي و نيروي انتظامي، همين زندگي بسيار ساده و معمولي كه با حقوق بازنشستگي اداره ميشود و دو فرزند ليسانس بيكار است.
وي ادامه داد: همه افتخاراتم مربوط به مساعدتهايي است كه با عشق و علاقه به شهروندان تقديم كردم و همه آنها را همانند اعضاي خانواده خود ميدانم، همان طور كه آنها هم چنين علاقهاي به من دارند.
* نسل جوان ما از شهيداني مثل شهيد جهان آرا، همت، باكري، بصير و شهيد طوسي چه ميدانند؟
قاسمي با بيان اينكه به نظر من بسياري از بزرگان و سرداران شهيد دفاع مقدس مغفول واقع شدند، ابراز داشت: واقعا نسل جوان ما از شهيداني مثل شهيد جهان آرا، همت، باكري، بصير و شهيد طوسي چه ميدانند؟ آيا فقط نامگذاري يك خيابان، اتوبان، ميدان براي معرفي آنها كفايت ميكند، چقدر براي تبيين انديشههاي اين عزيزان برنامهريزي شده است، اينها مسائلي است كه در حوزه دفاع مقدس بايد مورد توجه قرار گيرد.
اين جانباز دفاع مقدس در پاسخ به اين سئوال كه مشاهده چه صحنهاي در جامعه شما را رنج ميدهد، گفت: پاسخ به اين سئوال خيلي سخت است، بيعدالتي، رانتخواري، پارتي بازي، فساد اخلاقي و مالي نظير همين اختلاس 3 هزار ميلياردي كه به نظر من ضربه آن به اعتماد مردم بسيار بيشتر از دهها سال تلاش معاندان بيگانه است و همچنين تورم و گراني افسارگسيختهاي كه كمر شهروندان را شكسته است.
به گزارش فارس، رمضان (مهدي) قاسمي متولد 1346 در شهر كوهي خيل از توابع شهرستان جويبار است كه در خانوادهاي مذهبي به دنيا آمد.
خانواده قاسمي از خانوادههاي متعهد، انقلابي و مردمي منطقه جويبار هستند كه در راه پاسداري از دستاوردهاي نظام اسلامي هزينههاي مادي و معنوي زيادي كردند كه نمونه بارز آن تقديم شهيدان عليجان و علياصغر قاسمي (عمو)، شهيد سيفالله تبريزي (داماد) و شهيد رضا اتقايي (برادر خانم) آقاي قاسمي هستند.
====================
گفتوگو از كوروش غفاري چراتي
===============
انتهاي پيام/ن۱۰
چهارشنبه|ا|7|ا|تير|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]