واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مدير يك كارخانه لاستيكسازي هشدار داد؛ جرائم سنگين زيست محيطي و واردات صنعت تايرسازي را تهديد ميكند
1600 كارگر لاستيك پارس ساوه امسال مراسم روز كارگر را با بيم و هراس تعطيلي كارخانه برگزار كردند/ واردات بيرويه لاستيكهاي بيكيفيت خارجي به خصوص محصولات چيني صنعت تاير سازي را به شدت تهديد ميكند.
ايلنا: قائم مقام مدير عامل كارخانه لاستيك سازي پارس اعلام كرد: پرداخت جرايم سنگين زيست محيطي كارخانه لاستيك سازي پارس (پيروزي) را در آستانه تعطيلي قرار داده است.
رضا محمددوست در گفت گو با خبرنگار ايلنا با بيان اينكه دو سال است به ناحق از سوي سازمان محيط زيست با مبلغ قابل توجهاي (يك درصد كل فروش سال) جريمه شدهايم افزود: پرداخت چنين جريمه سنگيني كارخانه را به تعطيلي ميكشاند و ۱۶۰۰ كارگر اين كارخانه بيكار خواهند شد.
او افزود: بدليل تحريمها و جلوگيري از ورود مواد اوليه ممكن است مشكلاتي براي برخي از صنايع ايجاد شود اما مسئولان محيط زيست بدون توجه به اين مشكلات در خصوص دريافت جرايم سماجت ميكنند و اين در حالي است كه كارخانه لاستيك پارس در راستاي رعايت اصول زيست محيطي و كاهش آلايندههاي موجود در چرخه حيات صنعتي، فعاليتهاي عمدهاي داشته است.
محمد دوست گفت: اين شركت از حدود يك سال گذشته با صرف هزينههاي بسيار زيادي نسبت به انجام طراحي جديد و تغيير مسير خروجي خطوط توليد خود اقداماتي كرده كه از جمله اين اقدامات، نصب فيلترهاي پيشرفته بر روي دودكشها و خروجيهاي هواست.
او با بيان اينكه رعايت اصول زيست محيطي از اولويتهاي مهم اين واحد توليدي است اظهار داشت: در حال حاضر وضعيت فعاليت شركت به گونهاي است كه كليه گازها و غبارهاي خروجي از دودكشها، فاضلابها و پسابهاي صنعتي شركت به طور كامل تحت كنترل است، به گونهاي كه نتايج اندازه گيريهايي كه به طور مستمر كارشناسان سازمان محيط زيست و آزمايشگاههاي معتبر و مورد تاييد سازمان انجام دادهاند، به وضوح مؤيد وضعيت مناسب زيست محيطي شركت لاستيك پارس است.
قائم مقام مديرعامل شركت لاستيك پارس با اشاره به اينكه علاوه بر خط آلاينده، كليه خطوط توليد جريمه شدهاند در ادامه افزود: در چنين شرايطي انتظار ميرود اقدامات زيست محيطي انجام گرفته توسط اين كارخانه كه در راستاي رفع آلودگيها ايجاد شده است از ديد مسئولان محيط زيست پوشيده نماند.
او با طرح اين پيشنهاد كه بايد تعرفههاي گمركي به گونهاي تنظيم و برنامهريزي شوند كه راهي براي ورود كالاهاي بيكيفيت وجود نداشته باشد گفت: اين صنعت در ميزان اشتغال و درآمدزايي نقش موثري دارد و محيط زيست بهتر است از ورود لاستيكهاي چيني كه آلوده كننده محيط زيست هستند و عوارض بسيار جبران ناپذيري دارند جلوگيري كند.
محمد دوست گفت: كارگران لاستيك پارس ساوه امسال مراسم روز كارگر را با بيم و هراس تعطيلي كارخانه برگزار كردند و اميد است مسئولان ارشد همچون گذشته در راه رفع مشكل صنايع در سال حمايت از توليدملي، كار و سرمايه ايراني تلاش كنند.
اين مقام مسئول در ادامه درباره مشكلات و موانع صنعت تاير گفت: از مهمترين مشكلات افزايش شديد قيمت مواد اوليه در داخل و خارج به خصوص كائوچوي طبيعي و مصنوعي، دوده، نخ و سيم طوقه بوده است.
وي ادامه داد: مشكل ديگر، واردات بيرويه لاستيكهاي بيكيفيت خارجي الخصوص چيني است كه صنعت تاير سازي را به شدت تهديد كرده است.
قائم مقام مدير عامل كارخانه لاستيك سازي پارس افزود: در حال حاضر اين واحد توليدي براي تهيه مواد اوليه و ماشين آلات خود ناچار است با استفاده از واسطه گران و دلالان به چند برابر قيمت خريداري كند كه ادامه اين مشكلات همينطور كم لطفي بعضي از مسئولان مشكلات اين واحد توليدي را دو چندان ميكند.
محمد دوست يادآور شد: براي بازسازي دستگاههاي قديمي ساخت آلمان و ايتاليا در بهترين شرايط حداقل بايد شش ماه منتظر ميمانديم تا قطعات سفارش شده از خارج وارد شود كه متخصصان داخلي اين كار را بدون وابستگي به خارج وحضور كارشناسان خارجي انجام دادند.
او با بيان اينكه همه بايد دست به دست هم دهيم تا از اين شرايط عبور كنيم، اظهار داشت: اكنون كه ما در مقابله با تحريمها پيشرو هستيم، دستگاههاي دولتي بايد بيشتر حامي و پشتيبان صنايع داخلي باشند.
قائم مقام مديرعامل در خاتمه با بيان اينكه علي رغم مكاتبات بسياري كه با ارگانها و سازمانهاي دولتي از جمله سازمان محيط زيست كشور و شهرستان ساوه صورت گرفته است، تقاضا داريم مجددا كميته استاني رسيدگي به مشكلات واحدهاي توليدي و صنعتي تشكيل شده و با همكاري و مساعدت خود اين كارخانه را به همراه ۱۶۰۰ كارگر از خطر تعطيلي و بيكاري نجات دهند.
پايان پيام
چهارشنبه|ا|20|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 408]