واضح آرشیو وب فارسی:مهر: در هفته اصفهان/100 هزار نفر از آثار تاريخي اصفهان ديدن ميكنند
100 هزار نفر از آثار تاريخي اصفهان ديدن ميكنند
اصفهان - خبرگزاري مهر: معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري اصفهان با گفت: با توجه به برنامههاي گراميداشت هفته اصفهان پيش بيني مي شود ۱۰۰ هزار نفر از آثار تاريخي و اماكن تفريحي و گردشگري شهر اصفهان بازديد كنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حبيب الله تحويل پور ظهر يكشنبه در جمع خبرنگارانبا اشاره به برنامههاي شهرداري براي گراميداشت هفته اصفهان اظهار داشت: مسئولان شهر در تلاش هستند كه در طول اين هفته به معرفي شخصيت، آثار، تاليفات و دستاوردهاي مشاهير، علما و انديشمندان شهر اصفهان پرداخته شود.
معرفي آثار تاريخي شهر اصفهان
وي ادامه داد: معرفي آثار تاريخي شهر اصفهان از بخش ديگر برنامه هاي هفته اصفهان به شمار ميرود زيرا اصفهان بيشترين آثار تاريخي را به خود اختصاص داده و از آنجايي كه بسياري از شهروندان آثار تاريخي شهرشان را نديده اند برگزاري تورهاي اصفهان گردي در دستور كار قرار دارد.
معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري اصفهان تصريح كرد: در طول محور خيابان شيخ بهايي به معرفي شخيصت، آثار و دستاوردهاي علامه شيخ بهايي پرداخته شده است. شخصيت و دستاوردهاي آيت الله خادمي در محور خيابان جامي و ويژگي شخصيتي و تاليفات دكتر آيت الله بهشتي در محدوده منزل وي و خيابان شهيد بهشتي نيز معرفي شده است.
100 هزار نفر از آثار تاريخي اصفهان ديدن ميكنند
وي تصريح كرد: بليت رايگان بازديد از اماكن تفريحي از سوي شهرداري و بليت هاي نيم بها براي بازديد از آثار تاريخي از سوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در اختيار شهروندان قرار مي گيرد.
تحويلپور ادامه داد: پيش بيني مي شود ۱۰۰ هزار نفر از آثار تاريخي و اماكن تفريحي و گردشگري شهر اصفهان بازديد كنند.
وي معرفي صنايع دستي شهر اصفهان را از ديگر برنامه هاي هفته اصفهان عنوان كرد و گفت: با توجه به اينكه اصفهان به عنوان پايتخت صنايع دستي كشور محسوب مي شود ۱۳ ابرنما از صنايع دستي اين شهر در ميادين اصلي شهر همچون ميدان هاي امام(ره) ، انقلاب، شهدا، ۲۵ آبان، سي و سه پل و زيرگذر امام علي(ع) به نمايش گذاشته شده است.
معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري اصفهان گفت: در سال جاري نماد صنايع دستي اصفهان در دو ورودي شهر در خيابان كاوه و اتوبان ذوب آهن نصب مي شود، در ورودي خيابان كاوه كمپ گردشگري پيش بيني شده كه محل مناسبي براي نصب المان هاي صنايع دستي است.
وي ادامه داد: پرداختن به شاخصهاي اصلي شهر اصفهان در هفته اصفهان را از ديگر محورهاي برنامه هاي هفته اصفهان به شمار ميرود بنابراين روز سوم ارديبهشت ماه به نام اصفهان، مهد علما ، مشاهير و فرزانگان، چهارم ارديبهشت ماه با نام اصفهان جلوگاه پيشرفت، توسعه و توليد علم و فناوري ايران اسلامي نامگذاري شده است.
تحويلپور افزود: پنجم ارديبهشت به نام اصفهان پايتخت فرهنگ،هنر و تمدن ايران اسلامي ، شش ارديبهشت به نام اصفهان شهر ولايت، ايثار و شهادت ،هفت ارديبهشت به نام اصفهان، شهري زيبا با سيمايي چشم نوازو آباد، هشت ارديبهشت به نام اصفهان، ديار پهلواني و قهرماني ايران اسلامي و نهم ارديبهشت به نام اصفهان، شهري شهروند مدار با مديريت مبتني بر حكمت و دانايي( روز شورا ها)نامگذاري شده است.
© 2003 Mehr News Agency .
يکشنبه|ا|3|ا|ارديبهشت|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]