تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 28 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854207191




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

محسن پويا مديرعامل شركت آبفاي خوزستان: خوزستان قطب مهم صنعت آب كشور است


واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: محسن پويا مديرعامل شركت آبفاي خوزستان: خوزستان قطب مهم صنعت آب كشور است
اهواز- خبرنگار جمهوري اسلامي: محسن پويا در آخرين نشست خبري خود به عنوان مديرعامل شركت آبفاي خوزستان كه در محل اين سازمان برگزار شد با اشاره به اينكه عملكرد سازمان آب و فاضلاب خوزستان مستلزم صرف زمان بسيار و پرداختن به جزييات مي‌باشد اظهاركرد: ما نمي‌توانيم منكر اين قضيه شويم كه حدود 65 درصد شبكه‌هاي آبرساني داراي بافتي فرسوده هستند اما بخشي از آنها فرسوده نيستند بلكه به دليل تراكم جمعيت پاسخگوي نياز جمعيت شهري نيستند كه از اين ميزان حدود 40 درصد بازسازي شده‌اند.
مديرعامل شركت آب وفاضلاب خوزستان در تشريح عملكرد اين شركت در پنج سال گذشته وتا پايان سال 90 گفت: گستره خدمات رساني اين شركت جمعيتي بالغ بر 2 ميليون و100 هزار نفر جمعيت شهري به جزء شهراهواز را در 57 شهر استان شامل مي‌شود.
وي تعداد مشتركان بخش آب را 547 هزار مشترك ودر بخش فاضلاب 187 هزار مشترك عنوان كرد وافزود:
در حال حاضر 23 تصفيه‌خانه آ‌ب در استان وجود دارد كه از نظر تعداد، خوزستان در رتبه نخست كشور قرار دارد و14 آزمايشگاه آب نيز سلامت آب رادر استان رصد مي‌كنند وسلامت وكيفيت آب را به طور مستمر كنترل مي‌كنند.
وي اضافه نمود:دراستان حدود 6157كيلومتر شبكه توزيع آب بين مشتركين و1290 كيلومتر هم خطوط انتقال است وطول شبكه فاضلاب در سطح استان 1717 كيلومتر مي‌باشد كه230 كيلومتر هم شبكه خطوط انتقال فاضلاب است.
مدير عامل شركت آبفاي خوزستان همچنين اظهار كرد:در مدت 5سال 173 كيلومتر توسعه خطوط و635 كيلومتر توسعه شبكه جمع آوري فاضلاب وحدود 800كيلومتر شبكه‌ها وخطوط فاضلاب اجرا شده كه شاخص بهره مندي شهروندان خوزستاني ازشبكه فاضلاب 32 درصد رسانده، يعني به عبارتي از مجموع جمعيت شهري (به جزء اهواز)، 32 درصد مردم از شبكه فاضلاب استفاده مي‌كنند.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب خوزستان از توليد 351 ميليون متر مكعب آب در سال گذشته خبر داده و گفت: مجموع توليد ساليانه آب استان حدود 351 ميليون متر مكعب بوده كه از اين لحاظ رتبه چهارم را در سطح كشور داريم.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب خوزستان تصريح كرد: در 5 سال اخير يعني از سال 1385 تا 1390،142 هزار انشعابات آب به مشتركان جديد واگذار شده است كه اين ميزان اشتراك در مقايسه با 10سال گذشته رشد 55 درصدي را نشان مي‌دهد.
وي افزود: همچنين در اين مدت حدود 275 كيلومتر خط انتقال جديد، 823 كيلومتر توسعه شبكه آب، 2226 كيلومتر اصلاح و نوسازي شبكه انجام شده است.
پويا عنوان كرد: 1946 كيلومتر طول شبكه جمع آوري و خطوط انتقال فاضلاب موجود در استان مي‌باشد153 كيلومتر خطوط انتقال فاضلاب و 625 كيلومترشبكه جمع آوري فاضلاب اجرا شده است.
وي با بيان اينكه در خوزستان 2 هزار و 226 كيلومتر از شبكه‌هاي فرسوده آب اصلاح و بازسازي شده است تصريح كرد: در سال 86 از شبكه‌هاي آب استان 65 درصد فرسوده بوده كه در اين مدت 38 درصد از آن بازسازي شده و اين روند بايد ادامه يابد چرا كه تراكم جمعيتي در بعضي از نقاط افزايش يافته و شبكه فعلي پاسخگو نيست.
وي يكي از مهمترين اقدامات اين سال‌ها را تلاش براي جذب اعتبارات براي پروژه‌هاي استاني عنوان كرد و افزود: ميزان جذب اعتبارات در بخش ‌آبرساني از سال‌هاي 74 تا پايان 84،مبلغ 41 ميليارد تومان بوده كه اين رقم از سال 85 تا 90 به 225 ميليارد تومان رسيده است. همچنين در بخش فاضلاب 77 ميليارد تومان اعتبار در سال‌هاي 74 تا 84 وارد استان شد كه اين رقم در 5 سال اخير 165 ميليارد تومان بوده و در اين مدت اعتبارات جذب شده در بخش اصلاح و توسعه شبكه آب 143 ميليارد تومان است كه اين رقم14 برابر ميزان جذب اعتبارات نسبت به 10 سال گذشته بوده است كه مجموع اعتبارات از 129 ميليارد تومان به 553 ميليارد تومان افزايش يافته است.

رئيس هيات مديره آبفاي خوزستان با اشاره به افتتاح 94 پروژه در بخش آبرساني، 128 پروژه در بخش اصلاح شبكه و 86 پروژه در بخش فاضلاب درپنج سال گذشته گفت: پروژه مسكن مهر يكي از پروژه‌هاي بسيار فعال در حوزه آب و فاضلاب خوزستان بود كه تا پايان سال 90، 455 كيلومتر شبكه آب در تعهد داشتيم كه توانستيم 457 كيلومتر شبكه آب را اجرا كنيم و در بخش فاضلاب هم موفق شديم 108 كيلومتر شبكه فاضلاب را به اتمام برسانيم كه 34 هزار واحد را زير پوشش قرار مي‌دهد.
پويا همچنين با اشاره به اجراي طرح‌هاي آبرساني به شهرهاي استان گفت: در حال حاضر اين عمليات با استفاده از منابع آبي بالادست و مخازن اصلي آب، در چهار حوزه در حال انجام است كه از جمله آن مي‌توان به طرح غدير اشاره كرد. در قالب فاز نخست اين طرح، آبرساني به شهرهاي آبادان و خرمشهر انجام شده است و فاز دوم آن نيز شهرهاي اهواز، دشت آزادگان، آبادان، خرمشهر و شادگان را پوشش مي‌دهد.
همچنين طرح آبرساني از سد كوثر نيز براي شهرهاي ماهشهر، هنديجان، بندر امام، رامشير و اميديه در حال اجرا است همچنين طرح آبرساني به شهرهاي جنوب شرقياستان و تامين آب براي شهرهاي ايذه، باغملك و رامهرمز از كارون سه در حال اجرا مي‌باشد.
وي با اشاره به مقوله آبرساني به شهرهاي انديمشك و دزفول اظهار كرد: با اجراي طرح‌هاي آبرساني مي‌توانيم آب با كيفيت را براي شهرهاي استان و با استفاده از منابع بالادستي و مخازن اصلي تامين كنيم و اين مساله با جديت پيگيري مي‌شود.
مدير عامل شركت آب و فاضلاب خوزستان احداث تصفيه خانه در شهرهاي آبادان و خرمشهر را افتخاري براي استان دانسته و گفت: از جمله فعاليت‌هاي خيلي مهم كه باعث افتخار استان و مردم است احداث تصفيه خانه‌هايي بسيار مدرن براي شهرهاي آبادان و خرمشهر است كه تصفيه خانه‌هاي آنها مربوط به سال 1340 بوده‌اند.
پويا ازتكميل 3 واحد تصفيه‌خانه فاضلاب در استان و بهره‌برداري از تصفيه‌خانه فاضلاب دزفول خبرداد و بيان كرد: تصفيه‌خانه شوشتر با حدود 95 درصد پيشرفت فيزيكي و تصفيه خانه رامهرمز نيز از ديگر واحدهايي هستند كه شبكه فاضلاب‌آن‌ها به صورت آزمايشي راه‌اندازي شده است.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به استفاده از فاينانس در اجراي تصفيه‌خانه‌هاي فاضلاب استان، اظهار داشت: اجراي 10 تصفيه خانه با استفاده از فاينانس به تصويب رسيده و سرمايه گذار چيني نيز اعلام آمادگي كرد و در حال جذب سرمايه گذار براي ساير واحدها هستيم. مجوز براي اجراي اين پروژه‌ها از شوراي اقتصاد اخذ شده است كه كار تملك زمين آنها به اتمام رسيده و و در نيمه اول امسال عمليات اجرايي تصفيه‌خانه‌هاي پنج شهرستان آبادان، خرمشهر، ماهشهر، بندر امام و شادگان آغاز مي‌شود.
وي گفت: تا پايان 87 تمامي مطالعات و مقدمات انجام شد و مجوز اخذ فاينانس نيز براي اين طرح‌ها گرفته شده است و به دنبال جذب منابع براي اجراي اين طرح‌ها هستيم و برآورد شركت براي اجراي اين 10 تصفيه خانه 300 ميليارد تومان بوده كه پيش‌بيني مي‌شود بيش از 400 ميليارد تومان براي اجرايي شدن تصفيهخانه‌ها نياز باشد و.شهرهاي انديمشك، ايذه، بهبهان، بستان و شوش پنج شهر ديگر هستند كه طرح تصفيه‌خانه فاضلاب براي آن‌ها در دست پيگيري است.
پويا از كسب رتبه نخست شركت در بخش عمليات اصلاح شبكه آب طي سه سال متوالي در سطح كشور خبر داده و افزود: عمليات اصلاح شبكه جزو ضرورياتي است كه شركت به طور جدي به آن پرداخت تا از اين طريق از هدر رفت آب جلوگيري نموده و ميزان فشار آب را نيز ارتقا بخشد.
مديرعامل شركت آب و فاضلاب خوزستان افزود: بيشترين ميزان اصلاح شبكه آبرساني در مسجد سليمان به عنوان مهمترين شهر مشكل‌دار انجام شده است كه با توجه به انجام عمليات اصلاح شبكه در سطح 450 كيلومتر، در حال حاضر حدود 70 درصد مناطق شهر مسجدسليمان آب را به صورت 24 ساعته دريافت مي‌كنند كه در صورت حل مشكل شركت آب و فاضلاب خوزستان با سازمان ميراث فرهنگي كه اجازه عبور خطوط انتقال آب از تپه باستاني كلگه را نمي‌دهد و با موافقت اين سازمان براي اصلاح شبكه آبرساني تقريبا 85 درصد مناطق شهر مسجد سليمان به طور 24 ساعته به آب دسترسي خواهند داشت.
پويا اظهار داشت: شركت آب و فاضلاب نخستين شركتي بود كه با مشاركت بخش‌خصوصي دستگاه‌هاي آب شيرين‌كن را وارد استان كرد. كه در مجموع براي اجراي اين طرح 17 ميليارد تومان هزينه شد كه از اين ميزان 4 ميليارد تومان صرف شهرستان هنديجان كه منبع نزديكي براي دسترسي به آب شيرين نداشت شده است و درشهرهاي آبادان و خرمشهر نيز دستگاه‌هاي آب شيرين‌كن با صرف 13 ميليارد تومان نصب شده است.
پويا با تاكيد بر اشراف داشتن به شوري آب كارون، گفت: در حال حاضر 70 درصد شهرهاي استان معادل 80 درصد جمعيت شهري استان از اين حوزه آب برداشت مي‌كنند به طوري كه مي‌توان گفت اگر در گذشته شوري آب در شوشتر 800 تا 900 ميكروموث بود، اين ميزان در حال حاضر به 1500 ميكروموث رسيده است.

وي با اشاره به توزيع اوراق مشاركت اظهار داشت: ما توانستيم با تلاش، امتياز فروش 900 ميليارد تومان اوراق مشاركت را جهت توسعه شبكه‌هاي فاضلاب از دولت بگيريم در حالي كه در سال مجموع اعتبار تخصيص داده شده براي طرح‌هاي فاضلاب كل كشور 450 تا 500 ميليارد تومان است.
پويا افزود: ما مجوز اين 900 ميليارد تومان را براي يك بازه زماني سه ساله در استان گرفته‌ايم كه اوراق مشاركت آن در اسفند ماه 90 در بانك تجارت توزيع شد كه از 270 ميليارد تومان اوراق مشاركت كه براي توسعه شبكه‌هاي فاضلاب استان عرضه گرديد حدود 60 ميليارد تومان از اين اوراق به فروش رفته و مرحله دوم فروش نيز ارديبهشت ماه سال جاري صورت مي‌گيرد.
وي در مورد دليل عدم استقبال مردم از عرضه اوراق مشاركت اظهار داشت: اوراق مشاركت براي ساير طرح‌ها از جمله وزارت نفت نيز درصد فروش بالايي نداشت.
پويا افزود: با وجودي كه از 17 اسفند ماه نرخ سود اوراق مشاركت به 20 درصد افزايش يافت اما همزماني عرضه اوراق مشاركت با سال نو و تمايل مردم به در اختيار داشتن نقدينگي باعث شد استقبال مردم چشمگير نباشد.
وي ادامه داد: در صورت فروش كل اوراق مشاركت منابع مورد نياز براي اجراي پروژه تامين و در جهت شبكه و خطوط انتقال صرف مي‌شود و با احتساب 300 ميليارد تومان فاينانس نيز در مجموع 1200 ميليارد تومان اعتبار براي استان تامين مي‌شود و بعد از آن همت و تلاشي مضاعف براي اجراي پروژه‌ها نياز خواهد بود.
ضميري مدير روابط عمومي شركت آب و فاضلاب خوزستان نيز در پايان با اشاره به نقش رسانه در انعكاس و پوشش اخبار سازمان اظهار داشت: در بخش توليد خبر نسبت به سال 89 شاهد رشد 15 درصدي با تعداد 470 خبر توليدي بوده‌ايم و همچنين بيش از 2300 بازتاب اخبار توليدي داشته‌ايم كه عملكرد مطبوعات؛ رسانه‌ها و خبرگزاري‌ها در اين خصوص قابل تقدير است.
گفتني است تعداد جمعيت شهري تحت پوشش شركت آب و فاضلاب خوزستان 2006102 نفر، تعداد شهرهاي تحت پوشش 56 شهر، تعداد مشتركين آب 510000 فقره، ميزان توليد آب 351 ميليون متر مكعب در سال، تعداد كل چاه‌ها 171 حلقه و تعداد پروژه‌هاي آبرساني 15 پروژه هستند.
گذري كوتاه بر عملكرد شركت آب و فاضلاب خوزستان (سال 85 الي 1390)
ارائه خدمات مناسب و جلب رضايت مشتركين
توسعه، اصلاح و بازسازي شبكه‌هاي توزيع آب شرب بهداشتي
ارتقاء سطح كيفي تصفيه آب و فاضلاب شهري
كمك به ظرفيت سازي و واگذاري عمده فعاليت‌هاي آب و فاضلاب به بخش خصوصي

اعمال الگوي مصرف آب شرب بهداشتي متناسب با شرايط اقليمي استان خوزستان
الزام به رعايت استانداردهاي كيفي در اجراي تاسيسات زير بنايي و تهيه تجهيزات مورد نياز
اشاعه فرهنگ كار با كيفيت از طريق آموزش نيروي انساني
رشد 14 برابري اعتبارات آبرساني طي 6 سال اخير
رشد بيش از 2 برابر اعتبارات فاضلاب
رشد بيش از 7 برابري اعتبارات اصلاح شبكه
رشد بيش از 5 برابري مجموع اعتبارات جذب شده
رشد بيش از 3 برابر اجراي خطوط انتقال آب
ميانگين رشد بيش از 4 برابر احداث و بازسازي مخازن
رشد قابل توجه عمليات حفر و تجهيز چاه
رشد عمليات اجراي خطوط اصلي و جمع آوري فاضلاب
رشد 10 برابري اصلاح و توسعه شبكه توزيع
افتتاح تصفيه خانه طرح جامع شهداي خرمشهر
افتتاح تصفيه خانه طرح جامع ثامن الائمه آبادان
عرضه اوراق مشاركت طرحهاي فاضلاب 16 شهر استان خوزستان
اجراي طرح مدفون نمودن خط انتقال آب به هفتگل
طراحي و راه اندازي سامانه تله متري تاسيسات
اصلاح شبكه شهرهاي مختلف استان
راه اندازي آزمايشگاه‌هاي كنترل كيفي
عبور از بحران خشكسالي با حفر چاه و تامين آب شرب
نصب و راه اندازي ديزل ژنراتور جهت تامين برق اضطراري
نصب و راه اندازي آب شيرين كن در شهرهاي مختلف
*گستره خدمات رساني اين شركت جمعيتي بالغ بر 2 ميليون و100 هزار نفر جمعيت شهري به جزء شهراهواز را در 57 شهر استان شامل مي‌شود
*در حال حاضر 23 تصفيه‌خانه آ‌ب در استان وجود دارد كه از نظر تعداد، خوزستان در رتبه نخست كشور قرار دارد و14 آزمايشگاه آب نيز سلامت آب رادر استان رصد مي‌كنند وسلامت وكيفيت آب را به طور مستمر كنترل مي‌كنند
*در 5 سال اخير هزار انشعابات آب به مشتركان جديد واگذار شده است كه اين ميزان اشتراك در مقايسه با 10سال گذشته رشد 55 درصدي را نشان مي‌دهد

شنبه|ا|2|ا|ارديبهشت|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[مشاهده در: www.jomhourieslami.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن