واضح آرشیو وب فارسی:مهر: اخبار استانداري قم/پژوهشكده آب در دانشگاه قم راه اندازي ميشود
پژوهشكده آب در دانشگاه قم راه اندازي ميشود
قم - خبرگزاري مهر: راه اندازي پژوهشكده آب در دانشگاه قم، ضرورت آغاز عمليات اجرايي پروژه انتقال آب به دشت مسيله و عزم مسئولان اقتصادي استان براي حمايت از توليد داخلي جدي است از عناوين اخبار استانداري قم است.
به گزارش خبرگزاري مهر، استاندار قم در جلسه شوراي آب استان در سخناني اظهار داشت: كمبود شديد منابع آبي و خشكسالي مستمر طي سالهاي گذشته، ضرورت توجه جدي و عنايت ويژه مسئولان براي اجراي پروژههاي تامين منابع آبي را به خوبي نشان ميدهد.
حجت الاسلام محمدحسين موسيپور با بيان اينكه متاسفانه در سال زراعي جاري ميزان بارش باران در استان قم حدود ۱۰۰ ميليمتر بوده و نسبت به ميانگين بلندمدت بيش از ۴۵ درصد كاهش داشته، ادامه داد: پروژههاي آبرساني به استان قم بايد با جديت مسئولان امر و با تخصيص اعتبارات لازم پيگيري شود.
وي با اشاره به پروژههاي مهم انجام شده و در دست اقدام در استان قم از جمله آبرساني از سرشاخههاي دز، انتقال آب به دشت مسيله و انتقال آب از درياي خزر، تصريح كرد: با پيگيريهاي انجام شده به زودي "پژوهشكده آب در مناطق خشك" در دانشگاه قم فعاليت خود را آغاز خواهد كرد تا پروژههاي آبرساني به ويژه در استان قم از پشتوانه علمي و كارشناسي مناسب برخوردار باشد.
ضرورت آغاز عمليات اجرايي پروژه انتقال آب به دشت مسيله
استاندار قم بيان كرد: پروژه انتقال آب به دشت مسيله با توجه به اهميت بسزايي كه در تامين منابع آبي و احياي بخش كشاورزي استان به ويژه در منطقه قمرود دارد، بايد هرچه سريعتر تامين اعتبار شده و عمليات اجرايي آن آغاز شود.
موسيپور همچنين از تخصيص ۵۰ ميليارد تومان اعتبار براي تكميل پروژه عظيم انتقال آب از سرشاخههاي دز به استان قم خبر داد و گفت: با پيگيريهاي جدي مسئولان امر اين پروژه به عنوان يكي از پروژههاي مهر ماندگار بشمار آمده و با رصد مستمر دست اندركاران طرح، روند اجرايي آن با سرعت بيشتري دنبال ميشود.
وي روند اجراي پروژه انتقال آب از درياي خزر را نيز مورد توجه قرار داد و گفت: بهرهمندي استان قم از اين پروژه عظيم، اجراي آن را توجيه پذير خواهد كرد و اين مهم بايد از سوي مسئولان با جديت پيگيري شود.
وي با بيان اينكه پروژه فاضلاب شهري قم بايد بر اساس برنامه زمانبندي شده به پايان رسيده و همه مسئولان همكاري و مساعدت لازم را براي اجراي اين پروژه انجام دهند، اظهار داشت: مسئولان شهرداري ضمن تلاش براي جداسازي كامل شبكه آب شرب از شبكه آبياري فضاي سبز، بايد طرحهايي براي كاشت گياهان و درختان مثمر براي بهره برداري هرچه بيشتر از منابع محدود آبي و خاكي در شهر قم ارايه دهند.
عزم مسئولان اقتصادي استان براي حمايت از توليد داخلي جدي است
معاون برنامه ريزي استاندار قم در اولين جلسه كارگروه اشتغال و سرمايه گذاري استان در سال ۹۱ با اشاره به پيام نوروزي مقام معظم رهبري و نامگذاري سال جديد به نام توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني اظهار داشت: براي تحقق رهنمودهاي مقام معظم رهبري بايد همه اركان نظام در بخشهاي مختلف، الزامات حمايت از توليد را تأمين كنند.
سيدرضا دهناد افزود: قوه مقننه با اصلاح قوانين، دستگاههاي اجرايي با تدوين بستههاي حمايت از توليد و نظام بانكي با پرداخت تسهيلات توليد محور توليدكنندگان واقعي را حمايت كنند.
وي تأكيد كرد: جلوگـيري از واردات بيرويه كالاهاي خـارجي كه مشـابه آن در داخل تـوليد ميشود، فعال سازي ظرفيتهاي خالي واحدهاي توليدي و همچنين توجه دادن مردم به ضرورت خريد كالاهاي توليد داخل از موضوعاتي است كه نبايد مورد غفلت قرار گيرد.
در كارگروه اشتغال گزارشي از مشاغل خانگي توسط مديران ذيربط ارائه شد و چندين طرح توليدي مورد تصويب اعضاي جلسه قرار گرفت.
© 2003 Mehr News Agency .
پنجشنبه|ا|17|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]