واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استمرار پيگيريهاي مهر/بيمارستان خرم آباد در آستانه تولد 10 سالگي/وعده جديد بهره برداري در مهرماه
بيمارستان خرم آباد در آستانه تولد 10 سالگي/وعده جديد بهره برداري در مهرماه
خرم آباد - خبرگزاري مهر: در حالي بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد براي تجهيز تحويل دانشگاه علوم پزشكي شده است كه با وجود مشكلات موجود در زمينه تامين منابع مالي براي خريد تجهيزات و مشكل نيروي انساني اميد مي رود در مهرماه سالجاري آماده بهره برداري شود.
به گزارش خبرنگار مهر، عمليات اجرايي بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد از سال 1382 آغاز شده است تا در پس از هشت سال معطلي در حوزه وزارت راه و شهرسازي در اسفندماه سال 90 براي تجهيز تحويل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي شود.
بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد يك بيمارستان هفت طبقه آموزشي، درماني، پژوهشي و جنرال است. اين بيمارستان داراي 220 تا 240 تخت بستري با 25 تا 30 بخش تخصصي و فوق تخصصي است.
عمده ترين بخشهاي بيمارستان بخشهاي تخصصي و فوق تخصصي داخلي، بخشهاي تخصصي و فوق تخصصي جراحي، بخشهاي تخصصي و فوق تخصصي اطفال، بخش زنان و زايمان، بخش داخلي اعصاب و بخش قلب و CCU است.
اين در حاليست كه پس از تحويل اين بيمارستان و تكميل مراحل ساخت آن حال نوبت وزارت بهداشت و درمان است تا هر چه سريعتر در راستاي تجهيز اين بيمارستان بزرگ اقدام كند كه به نظر مي رسد در حال حاضر مشكلاتي نيز براي تامين منابع مالي تجهيز اين پروژه بيمارستاني وجود دارد.
رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي روز چهارشنبه در سفر به لرستان و در حاشيه بازديد از بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد در رابطه با بهره برداري از اين بيمارستان به دو مشكل اشاره كرد.
حسينعلي شهرياري مشكل نيروي انساني و تامين منابع مالي براي تجهيز اين بيمارستان بزرگ را از جمله موانع پيش روي بهره برداري از بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد عنوان كرد.
وي در اين رابطه ادامه داد: بيمارستان شهيد رحيمي براي تجهيزات اوليه حداقل به 40 تا 50 ميليارد ريال اعتبار نياز دارد و با توجه به نوسانات قيمت ارز و تقريباً دوبرابر شدن قيمت تجهيزات پزشكي، براي تامين تجهيزات پيشرفته و تخصصي نظير MRI و CTscan و ساير تجهيزات پزشكي به اعتبارات خيلي بيشتري نياز دارد.
رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: با توجه به اينكه بودجه سال 91 به صورت تنخواه دو ماهه در اختيار دولت قرار گرفته اميدواريم كه وزارت بهداشت با پيگيري كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي بتواند منابع اعتباري قابل قبولي را براي تجهيزات اين بيمارستان پيش بيني كند.
شهرياري با تاكيد بر اينكه به طور قطع امسال تمام منابع مالي مورد نياز براي تجهيز اين بيمارستان تامين نخواهد شد، عنوان كرد: ولي با توجه به انتظار طولاني مدت مردم لرستان انتظار ميرود بيمارستان شهيد رحيمي تا مهرماه با فازبندي در بهرهبرداري به مردم ارائه خدمت كند.
با توجه به اظهارات رئيس كميسيون بهداشت و درمان مجلس شوراي اسلامي به نظر مي رسد وعده شش ماهه براي بهره برداري كامل بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد محقق نخواهد شد تا اين بيمارستان در آستانه تولد 10 سالگي براي ارائه خدمت به مردم قرار گيرد.
اين در حاليست كه وضعيت طولاني شدن پروژه هاي بيمارستاني لرستان كه تاكنون بارها از سوي مسئولان مورد انتقاد قرار گرفته به گونه اي است كه حتي برخي از اين پروژه ها داراي بيش از 15 سال عمر هستند و البته در طول دولت نهم و دهم فعال شده اند ولي هنوز به بهره برداري نرسيده اند.
روند طولاني شدن عمليات اجرايي پروژه هاي بيمارستاني در استان لرستان بارها از سوي رسانه ها به ويژه خبرگزاري مهر مطرح شده ولي به نظر مي رسد همچنان سلامت مردم لرستان درگير وعده هايي است كه به سرانجام نمي رسد.
بيمارستان 64 تختخوابي شهرستان پلدختر با وجود شرايط حساس اين شهرستان در مسير ترانزيتي شمال به جنوب، پس از بارها خلف وعده در سن 25 سالگي در سفر سوم هيئت دولت افتتاح شد.
بيمارستان شهرستان اليگودرز نيز يكي ديگر از بيمارستانهايي است كه با وجود گذشت نزديك به 16 سال از كلنگ زني آن در يكي دو سال اخير فعال شده و وعده داده شده بود كه تا سال 1390 به پايان برسد ولي مطابق سخنان معاون وزير بهره برداري از اين بيمارستان نيز به سال 91 موكول شده است.
اين در حاليست كه دو مصوبه سفر دوم هيئت دولت كه در سال 86 برگزار شد در زمينه احداث بيمارستان شهداي هفت تير دورود و جايگزين بيمارستان شهداي عشاير خرم آباد طي ماههاي گذشته فعال شده است و عمليات در مراحل اوليه قرار دارد.
همچنين بيمارستان آيت الله بروجردي شهرستان بروجرد نيز مطابق آخرين پيگيري هاي خبرنگار مهر از برنامه زمان بندي خود عقب است.
به هر حال روند طولاني شدن پروژه هاي بيمارستاني در لرستان يكي از مشكلاتي است كه سلامت مردم در اين استان را تحت الشعاع قرار داده كه اين امر بايد از سوي مسئولان حوزه راه و شهرسازي و همچنين وزارت بهداشت و درمان مورد توجه جدي قرار گيرد.
به هر روي مردم لرستان اميدوارند كه وزير بهداشت و درمان از علي نيكزاد خوش قول تر باشد و ظرف مدت زمان 6 ماه كار تجهيز بيمارستان را انجام دهد تا اين پروژه به نيمه اول سال 91 برسد.
به هر روي در حالي بهره برداري از بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد در هياهوي وعده ها به سر مي برد كه همچنان مردم مركز استان لرستان با جمعيت بيش از نيم ميليون نفري در زمينه فضاي درماني با چالش جدي مواجه هستند.
در حال حاضر به دليل عدم بهره برداري از بيمارستان شهيد رحيمي خرم آباد، بيمارستان شهداي عشاير اين شهر به عنوان تنها مركز درماني دولتي مركز استان به بيش از سه برابر ظرفيت خود خدمات ارائه مي دهد كه اين امر علاوه بر اينكه گلايه هاي مردم را در پي داشته است موجب به خطر افتادن سلامت بيماران در مركز اين استان شده است.
© 2003 Mehr News Agency .
پنجشنبه|ا|10|ا|فروردين|ا|1391
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]